Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fibrocell yaptıran var mı?
RPR MI yoksa fibrocell mi daha iyi kararsızımmm ya
kızlar selam,
bugün altın iğne tedavimin ilk seansı gerçekleşti. PRP de beraber yapıldı. Doktorum işin uzmanı gerçekten. İkisinin birlikte iyi sonuç vereceğini söyledi. Cildim çukur şeklinde skarlar var gelişmeleri buraya yazacağım. İğneler cidden öyle böyle değil baya acıtıyor. Çok az değil baya baya acıyor. Yani ben baya bir ahladım ofladım.Gözlerimden yaşlar geldi. İnşallah çektiğim acıya değer sonuçlar alırım. Bence bu tedavi sivilce izleri için en iyi çözüm olabilir. Öyle olursa ne mutlu bizkızlara. Yalnız pahalı bir tedavi bugünkü seansa 1500verdim. 2 sean daha var.Toplamda 4500 liraya mal olacak bana
kızlar selam,
bugün altın iğne tedavimin ilk seansı gerçekleşti. PRP de beraber yapıldı. Doktorum işin uzmanı gerçekten. İkisinin birlikte iyi sonuç vereceğini söyledi. Cildim çukur şeklinde skarlar var gelişmeleri buraya yazacağım. İğneler cidden öyle böyle değil baya acıtıyor. Çok az değil baya baya acıyor. Yani ben baya bir ahladım ofladım.Gözlerimden yaşlar geldi. İnşallah çektiğim acıya değer sonuçlar alırım. Bence bu tedavi sivilce izleri için en iyi çözüm olabilir. Öyle olursa ne mutlu bizkızlara. Yalnız pahalı bir tedavi bugünkü seansa 1500verdim. 2 sean daha var.Toplamda 4500 liraya mal olacak bana
hiçbir yere üyeliğim yoktur sosyal medyayıda kullanan biri deilim. Kullanmayıda düşünmüyorum. Sadce Yüz problemleri hakkında soru soran bilgi slmak isteyen bayanları uyarmak için üye oldum. Mağdur edilen biri olarak gerçeği insanlara anlatmak hakkımdır diye düşünüyorum. bu siteyede sesimi duyurmama vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum.