3000 tl + ilaç masraflarıymış cnm
Yazdığına göre hücre enjeksiyonu oluyo.. Kök hücre enjeksiyonu ile arasındaki farklar nedir bilmiyorum. Ama gençleşmek için süper yöntem. Yüzümüzde yaşlanmayla birlikte hücrelerimiz dahada azalıyo ve bu yöntemle onları çoğaltabiliriz. Ben artık ne yaparsam yapayım cildim eskisi gibi güzelleşemiyo. Daha 7 ay öncesi mükemmel bi cildim vardı. Ama saolsun bazı sürtklrden dolayı strese girdim ve aylarca etkisini yaşadım. bÖyleyce yüzümn hacmi gitti, gözaltlarım çöktü.
Çökmeye karşı en iyi tedavi nedir bunu araştırıyorum ama henüz bulamadm. 1ayı geçkin süredir Spirulina yosun tableti kullanıyorum ve hiç fayda etmedi.
Bunu KK'da başka başlıkta tartışıyoruz ve ben bunu söylediğimde bu Spirulinaya toz konduramayan bazı şahsiyetler üzerime çullandı. Ne çıkarım olabilir ki? neyse uzattım galiba.. Diyeceğim sorunumuz neyse belirlemeli ve ona uygun tedavi araştırmalıyız. Benm için kök hücre iyi olacağını düşünüyorum. Ama tek dezavantaj göz altına uygulanmıyo
nee 3000 ytl mi
o dr benim ona gitmemi 3000 yıl bekler o zaman:lepi:
ya dıyorum sıze esteworld daha ıyı
kızlar anlatmak ıstedıgım su,ben cok kg verdim ve yag kaybı yuzde de oluyor
ayrıca yercekımı goz altını bosaltıyor, doku kaybı oluyor
ve agızdan buruna cıgzı
gozeneklerde kolajen kaybına baglı genisleme
ince cizgiler,melanındekı duzensızlık nedenıyle lekeler
cıltte yumusama oluyor
bende bunlar oldu
bu dedıklerım ıcın kandan alınan kok hucre ise yarar %70-90 oranında
cılt kendılıgınden gerılıyor
ama ben gencken de yanagım duzdu benım ıcın onemlı olan
yanagım sıskın olsun dıyorsanız o ayrı bırsey
benım yasım tabı kı sızlerden buyuk 31 yasındayım
26 dan sonra bu dedıklerım yavastan baslıyor zaten
sız de bu surece gıreceksınız
Güzel Allahım, şu jayjay kuluna juvederm i yaptırmayı nasip eden rabbim
burda gelip yazmayı nasip eden rabbim
jayjaya Servet Terziler'e gidip anasına kendine bacısına kök hücre uygulatmayı nasip et
o kadar dualar ettim allahım, bunu da yaptırabileyim :lepi:
adam dr kızlar, servet terziler uzman dr diyor
ne uzmanı oldugunu bılmıyorum ama tıp dru adam yanı