Gebeliğe Hazırlık Kanda Pıhtılaşma, Kimyasal Gebelikler, Gebelik Tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tsh hormonu da önemliymiş benm 3.2 di 1 ay önce 2.50 geçmeyecekmiş tekrar onun içinde kan alındı benden onun içinde endokrine gidiyorsunuz
Canım bende aynı durumdayım ardı ardına 1 düşük 1 kürtaj oldum. Kürtaj olduğum bebek 10 haftalıktı kalbi durdu. Pıhtılaşma çıktı. Muhtemelen sende de öyledir. Gebe kalınca hem hap hem iğne kullanacağım. Gebeliklerimde benimde tshım yüksekti hep şimdi onun içinde doktorun gebe kalınca ilaç başlatız dedi. Benim hamile kalınca tshım yükseliyor bazı kadınlarda bhcg arttıkça TSH da artabiliyormuş...

Teşekkürler bana çok uzak istanbul olsaydı gidecektim de
Canım orda da mutlaka vardır iyi doktorlar biraz araştırman gerek ben benimki ne tavsiye üzerine gittim bu doktoruma yurt dışından bile hasta geliyormuş tüp bebekde yapıyor çok iyi bir doktormuş bana korkulcak birşey yok senin gibi bir sürü hastam var çözülmicek birşey değil demişti

Büyük ihtimal benim de öyle oluyor ve düşüyor

3 düşükten önce yapmıyolarmış canım bi şansımı denicem randevu aldım bakalım

pardon hangi genlerde sorun vardı yazar mısınız .bana da iğne gerek olmayabilir dedi ama korkuyorum piht.var

Bende yaptırdım test ama devlette tıbbi genetik bölümüne gittim ücretsiz yapılıyor 2 düşük yaptım ama sormadı bile doktor düşük oldumu diye

Bende yaptırdım test ama devlette tıbbi genetik bölümüne gittim ücretsiz yapılıyor 2 düşük yaptım ama sormadı bile doktor düşük oldumu diye
Bende hemotolojiden randevu almıştım gittim düşüklerimin olduğunu söyledim ama bakmadı doktor kanda pıhtılaşma diye bi tetkik yok dedi ben eğitim araştırmaya gitmiştim bide genetik bölümüne giderim o zaman

Trombofili paneli de deniyor ama bunu bir hematoloğun bilmesi gerekirdi. Bazıları uğraşmak istemiyor sanırım. Beni kadındoğum doktoru tıbbi genetiğe yönlendirmişti. Bence sizde tıbbi genetik bölümüne gidin direk..

Merhaba ben yenı katıldım kulube bende de genetık teste kan pıhtılaşması cıkdı onun için hemotolajı bolumune gtdm kn verdm bnm hikayem bn 3 senelik evlıyım ıkı defa aşılama oldm bırı kımsayasal gebelk dıyerı ise tutmadı daha öncede yumurta catlatma ignesı ile yıne kımyasl gebelk gecırmışdn kendılıgımdn hiç gebe kalamadım dıyer tüm sonuçlarım temız cıkdı suan randevu gunumu beklıyorum sonuc almak bana yardımcı olurmusunuz deyerlerım kotu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…