Bende kimyasal gebelik yaşadım kan pıhtılaşması yüzünden özel bir test yapılıyor bir ay sürüyor çıkması. Ben şimdiden kan sulandırıcı hap kullanıyorum doktorum gebeliğimi erkenden öğrenmemizi söyledi hemen iğneye başlamamız lazım dediİki kimyasal gebeliğim oldu bu ay klomen tedavisindeydim tutmadı yine klomen tedavisine başlanıcak Annemde kanda pıhtılaşma sorunu vardı kardeşime gebeyken hep iğne kullandı bende bendede olmasından şüpeleniyorum kanda pıhtılaşma olan arkadaşlar kan sulandırıcılara gebelik başlayıncamı başladınız yoksa tedavi sürecindede başlattırıyomu doktor bide testler ne kadar süre sonra çıkıyor
Canım özelemi gittin devlete mi 3 düşükten önce test yapmıyolarmış diye duydum moralim bozuldu yarı doktora gidicem adetimin 3. Günü test olana kadar bu ayı boş mu geçerler yoksa kan sulandırıcı ilaç verirlermikiBende kimyasal gebelik yaşadım kan pıhtılaşması yüzünden özel bir test yapılıyor bir ay sürüyor çıkması. Ben şimdiden kan sulandırıcı hap kullanıyorum doktorum gebeliğimi erkenden öğrenmemizi söyledi hemen iğneye başlamamız lazım dedi
Canım ben özele gittim ve doktorum üstüne iki düşük yazdı testi yapmaları için sende düşük sebebi belli değil ki ondan verirlermi bilmiyorum kan sulandırıcıyı önce tesr vermen gerek belki başka bir nedendendir illa ailende olan sende olcak diye birşey yok benim annemde filan kimsede yok kan pıhtılaşması tek bende çıktıCanım özelemi gittin devlete mi 3 düşükten önce test yapmıyolarmış diye duydum moralim bozuldu yarı doktora gidicem adetimin 3. Günü test olana kadar bu ayı boş mu geçerler yoksa kan sulandırıcı ilaç verirlermiki
Anladım canım sağolasınCanım ben özele gittim ve doktorum üstüne iki düşük yazdı testi yapmaları için sende düşük sebebi belli değil ki ondan verirlermi bilmiyorum kan sulandırıcıyı önce tesr vermen gerek belki başka bir nedendendir illa ailende olan sende olcak diye birşey yok benim annemde filan kimsede yok kan pıhtılaşması tek bende çıktı
Ne demek canım Allahım inşallah birgün nasip eder tüm isteyenlereAnladım canım sağolasın
Aynen canım ya insanı çok yıpratıyo bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim gebeliğini yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiştin iğneye kaçıncı haftada başlamışlardıArastirma hastanelerinde 1 aydan once cıkmıyor pihtilasma testi sonucları ama test sonucuna gore gebelik oncesi coraspirin 100 mg a baslatabiliyorlar cikan degerin yuksekligine yada hemazigot veya heterizigot a gore ben basladigimda tutmamisti aspirin ile biraktim öyle tuttu gebelik basladiktan sonra igneye basliyorsun yine 0.4 0.6 0.8 olarak degisiyor dozları yani katana gore baslama sakın git butun testlerini yaptir.. vucutta bagisiklik sistemine baktiklari testlerde var belki bagisik sistemi ile ilgili bir sorundur yani herseyini iste bi arastirma hastanesine giderek 3 dusuk yaptim diyebilirsin zaten kimyasalların bi belgesi olmuyor zaten sormuyorlarda ben 3 dusuk bekledik bilsem oncesinde gider baktirirdim tamamen psikolojini bozuyor beklemek
bende bir düşğk bir kimyasal geçirdim pıhtılaşma vardı şimdi tekrar hamileyşm 6. Aydayım şükürler olsun beta değerim 50 de öğrendim 100 katlanınca iğneye başladım ayrıca bende klomen ve çatlama iğnesi kullandım o şekilde tel yumurtam gelişti ve çok şükür tuttu ha hamileliğimin den 2 ay öncesi de ecopirin kullanmaya başlamıştım hala kullanıyorumİki kimyasal gebeliğim oldu bu ay klomen tedavisindeydim tutmadı yine klomen tedavisine başlanıcak Annemde kanda pıhtılaşma sorunu vardı kardeşime gebeyken hep iğne kullandı bende bendede olmasından şüpeleniyorum kanda pıhtılaşma olan arkadaşlar kan sulandırıcılara gebelik başlayıncamı başladınız yoksa tedavi sürecindede başlattırıyomu doktor bide testler ne kadar süre sonra çıkıyor
Bazı doktorlar gebeligi ogrenince bazi doktorlar kalp atisini duyunca bazisida 1500 degeri gorunce basliyorAynen canım ya insanı çok yıpratıyo bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim gebeliğini yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiştin iğneye kaçıncı haftada başlamışlardı
Kan sulandırıcıyı doktor tavsiye etmedende kullanabiliyormuyuz.Ben ikikez yaşadım kimyasal gebelik genetik testine daha çok var çıkmasına.Bende kimyasal gebelik yaşadım kan pıhtılaşması yüzünden özel bir test yapılıyor bir ay sürüyor çıkması. Ben şimdiden kan sulandırıcı hap kullanıyorum doktorum gebeliğimi erkenden öğrenmemizi söyledi hemen iğneye başlamamız lazım dedi
Canım bilmiyorum ama kafana göre bence yutma mecbur kalmadıkca kan sulandırıcı kullanmak iyi değil ve öyle birşey varsa da çncede tespit edilmesi lazım zaten tüm hamileliğin boyunca iğne kullanmak zorundasın onuda kafana göre alamazsın doktorum bana hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hemen acil beni arıyorsun ve hemen tedaviye başlıyoruz dedi hergün iğne vuruncakmışım o yüzden önce tespit edilsin o kan testini yaptırınKan sulandırıcıyı doktor tavsiye etmedende kullanabiliyormuyuz.Ben ikikez yaşadım kimyasal gebelik genetik testine daha çok var çıkmasına.
Pihtilasma degil belki vucudunuz bakteri olarak goruyordur ve kendi atiyordur bebegi yani onun testleri de farklı siz bi kadin dogum bolumu arastirma hastanesine gidin 3 dusuk yaotiginizi soyleyin genetik ve pihtilasma testinistediginizi soyleyinKan sulandırıcıyı doktor tavsiye etmedende kullanabiliyormuyuz.Ben ikikez yaşadım kimyasal gebelik genetik testine daha çok var çıkmasına.
Merhaba hangi ildesiniz? Doktorunuzu merak ettimCanım bilmiyorum ama kafana göre bence yutma mecbur kalmadıkca kan sulandırıcı kullanmak iyi değil ve öyle birşey varsa da çncede tespit edilmesi lazım zaten tüm hamileliğin boyunca iğne kullanmak zorundasın onuda kafana göre alamazsın doktorum bana hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hemen acil beni arıyorsun ve hemen tedaviye başlıyoruz dedi hergün iğne vuruncakmışım o yüzden önce tespit edilsin o kan testini yaptırın
Gaziantep de bülent kahraman ismiMerhaba hangi ildesiniz? Doktorunuzu merak ettim
Teşekkürler bana çok uzak istanbul olsaydı gidecektim deGaziantep de bülent kahraman ismi
Benim de kan pıhtılaşması riskim var kuzenlerim ablam kullandı genetik diye düşündük doktor keseyi gördüğümüzde kan sulandırıcı iğne veririz demişti asprin başlattı çatlatma iğnesinden sonra başladım kullanmaya ama pıhtılaşma için hastanede kan testi yapılıyor ordan bulunabiliniyormuş yaptır istersenİki kimyasal gebeliğim oldu bu ay klomen tedavisindeydim tutmadı yine klomen tedavisine başlanıcak Annemde kanda pıhtılaşma sorunu vardı kardeşime gebeyken hep iğne kullandı bende bendede olmasından şüpeleniyorum kanda pıhtılaşma olan arkadaşlar kan sulandırıcılara gebelik başlayıncamı başladınız yoksa tedavi sürecindede başlattırıyomu doktor bide testler ne kadar süre sonra çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?