Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence birşeyler var gibi umutlandırmak istemem ama benim gebeliğimide bu şekilde öğrendim hadi hayırlısı testi tekrarla yaz buraya mutlaka
YARIN BENDE YENı SONUCU YAZICAM...
beta HCG 6.49 mIU/mI
gebe değ < 5
0.2-1 ha 5- 50
1-2 haft 50- 500
2-3 haft 100-5000
3-4 haft 500-10000
4-5 haft 1000-50000
5-6 haft 10000-100000
6-7 haft 15000-200000
8-12 haft 10000-100000
ERKEK < 5
BU SONUÇLAR 11 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜNE AıT YARIN TEKRAR KAN TESTı YAPILCAK BAKALIM SONUÇLAR NASIL ÇIKACAK
BU TESTı SABAH ıDRAR TESTı YAPTIKTAN SONRA YAPTIRDIM ıDRARDA SONUÇ NEGATıF AMA KANDA POZıTıF ÇIKTI 6.49 ANLAYAMADIM HAMıLEMıYıM DEĞıL MıYıM OFFFFF KAFAYI YıCEM
KIZLAR DÜN ALDIM SONUCU 1.80 ÇIKTI HCG DEĞERıM HAMıLE FALAN DEĞıLıM MEĞER ÇATLATMA ıĞNESıNDEN DOLAYI POZıTıF ÇIKMIŞ YıNE HAYAL KIRIKLIĞI ama bu sefer çatlatma iğnesi olmucam...
slm kızlar bende beta hcg yaptırdım 0.38 çıktı bu değere göre hamıle olamam dımı?
deılsem neden adet olmadım bılmıyorum.gec dollenme dıye bıseyler okudum acaba kımlerde oluyo gec döllenme
cevaplarsanız sevinirim
28 ocak son adet tarihim kızlar.26 şubatta kan testi yaptırdım 81,73 çıktı yorumlarmısınız?Değer düşükmü?
5 haftalık muhtemelen ama ultrasonda detaylı öğrenirsinizSonuçtan anlayaninz varsa ne kadarlık gebelik var soylermi lütfen
Çok sağolun :) teşekkürler bı hafta geçti bu tahlili ypali altı haftalık o zmn bebişim5 haftalık muhtemelen ama ultrasonda detaylı öğrenirsiniz
2 güne bir değer 2 katına çıkıyor kan testinde yanlış hatırlamıyorsam 3000 üstünde kese gözüküyordu şuan kalp atışını duyabilirsiniz kontrolde :)Çok sağolun :) teşekkürler bı hafta geçti bu tahlili ypali altı haftalık o zmn bebişim
Ciddi mısınız Allah'ım ins bnm bu ikinci gebelik bı hafta önce öğrendim işte ilk gebeligim düşük oldu çok korkuyorum ins birşey olmaz bu sefer birde kalp atışlarını duymak muhteşem olur bnm icn ins2 güne bir değer 2 katına çıkıyor kan testinde yanlış hatırlamıyorsam 3000 üstünde kese gözüküyordu şuan kalp atışını duyabilirsiniz kontrolde :)