hıh şöle ol benim eşimden bende 1 yaş büyük o benden çok istiyor ama belli etmiyor bende 24 yaşındayım bizim yaşımaızdakiler daha baba parası yiyor ve evliliği düşünmüyor bile bakma sen bizim evlendiğimize
onun için hayatın tadını çıkar bebek olduğu zaman ne değişecek tamam sevgisi güzel ama en güzel günlerini geceleri uyanmakla geçireceksin şimdi allaha şükür ne sağlık sorunumuz var nede korkumuz olur merak etme kasma kendini eşin görünsün bide gerçi benimki hala görünmedi ama hakkımızda hayırlısı relaks ol canımmmmmmmmmmmmmm
çok saol canım verdiğin moral için benim eşimde sorun var spermleri 8 bin olduğu için doktor ameliyat dedi ve bir ay oldu ameliyat olalı daha sperm tahlili vermedi pazartesi vericek doktor ona göre bakıcak ama son ilişkimizden anlaşılıyorki hamile kalamadığım için düzelmemiş gibi bakalım eşimin sonucunda ne çıkacak ona göre artık aşılamamı olur yada tüp bebek mi ona doktor karar vericek benim doktorum bakalım ne dicek benim test sonucu negatif çıktığı için spermiyogram sonucu nu görmem lazım dedi hayırlısı bakalım sonuç çıksında her iki doktorumuz ne dicek...
eşim üroloji doktoruna bnde kadın doğum doktoruna giderek onların vermiş olduğu tedavi doğrultusunda ilerliyoruz zaten benim fsh yüksek oda etkiliyo tabi gebe kalmayı of offf sorunlar hiç bitmiyor ki
Son düzenleme: