1 ay önce korunmasız ilişkide bulundum geri çekilme yöntemi ile korundum ve 2 ay içinde 3 defa ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 1 hafta sonra 1 günlük kanama geldi sonra adet tarihimden 5 gün geçti ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç: 0,20 doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandım yine adet oldum 1 gün sürdü 12 gün sonra yine ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç 0,26 ve hiç bir şekilde sık idrara çıkma gibi bir durum yok mide bulantısı yok adetime 10 gün var hafif memelerde şişiklik hissi var acaba hamilemiyim beta hcg ve ultrason 2 kere oldum yanlış çıkma ihtimali varmı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanda gebelik testi yanlış çıkar mı ?
- Konu Sahibi ayca sari
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim psikolojim çok bozulmuştu kan testi yanlış çıkmaz dimi 2 kere 12 gün ara ile oldum çünkü ?Hayır bu durumda yok hamile değilsiniz
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Hayır hayır içiniz rahat olsun hamile değilsiniz. Çoktan değerinizin artması gerekirdi.Çok teşekkür ederim psikolojim çok bozulmuştu kan testi yanlış çıkmaz dimi 2 kere 12 gün ara ile oldum çünkü ?
- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
Üfff yılda en fazla o da çok mecbursa 2 kere alınacak hapı 2 ay içinde 3 kere mi aldınız allahım korusun vücuda o kadar hormon yüklerseniz tabi adetleriniz şaşar. Siz dua edin sakal bıyık falan çıkmamış. Hormonlarınıza fizyolojinize yazık yapmayın hamile değilsiniz sakin kalın kütfen
Daha asla kullanmayacam zaten ama içimde bir huzursuzluk var ya teat yanlışsa diye birazcık takıntılıyımdaÜfff yılda en fazla o da çok mecbursa 2 kere alınacak hapı 2 ay içinde 3 kere mi aldınız allahım korusun vücuda o kadar hormon yüklerseniz tabi adetleriniz şaşar. Siz dua edin sakal bıyık falan çıkmamış. Hormonlarınıza fizyolojinize yazık yapmayın hamile değilsiniz sakin kalın kütfen
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
1 ay önce korunmasız ilişkide bulundum geri çekilme yöntemi ile korundum ve 2 ay içinde 3 defa ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 1 hafta sonra 1 günlük kanama geldi sonra adet tarihimden 5 gün geçti ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç: 0,20 doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandım yine adet oldum 1 gün sürdü 12 gün sonra yine ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç 0,26 ve hiç bir şekilde sık idrara çıkma gibi bir durum yok mide bulantısı yok adetime 10 gün var hafif memelerde şişiklik hissi var acaba hamilemiyim beta hcg ve ultrason 2 kere oldum yanlış çıkma ihtimali varmı ?
1 ayds 3 kere ella mi kullandiniz ???
Hayır 2 ayda 3 kere kullandım1 ayds 3 kere ella mi kullandiniz ???
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Benim korktuğum acaba kanda gebelik yanlış çıkarmı diye 2 kere 12 gün ara ile test oldum çünküNe kadar çok kullanmissiniz dengenizi bozmussunuz yazik
Haklısınız peki bu durumda gebe olma ihtimalim varmı test yanlış çıkmış olabilirmi 2 keresmdi istemiosunuz ama ilerde istediğinizde bu vucut dengesını bozmanz sıkıntı cıkarablr daha farklı korunma yontemlerını denesenız daha saglıklı olur sızın ıcın ılerdede uzulmezsnz
Yok kuzum hamıle değilsin kesınlıkle ama vucudu na zarar verme ilerde bu günleri mumla aricaksnHaklısınız peki bu durumda gebe olma ihtimalim varmı test yanlış çıkmış olabilirmi 2 kere
çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız :)Yok kuzum hamıle değilsin kesınlıkle ama vucudu na zarar verme ilerde bu günleri mumla aricaksn
Canım benm betahcg 5,65 çıkmasına rağmen gebelik durumum ypktu. Bu değerde yoktur kesinlikle1 ay önce korunmasız ilişkide bulundum geri çekilme yöntemi ile korundum ve 2 ay içinde 3 defa ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 1 hafta sonra 1 günlük kanama geldi sonra adet tarihimden 5 gün geçti ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç: 0,20 doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandım yine adet oldum 1 gün sürdü 12 gün sonra yine ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç 0,26 ve hiç bir şekilde sık idrara çıkma gibi bir durum yok mide bulantısı yok adetime 10 gün var hafif memelerde şişiklik hissi var acaba hamilemiyim beta hcg ve ultrason 2 kere oldum yanlış çıkma ihtimali varmı ?