ben dikişten,kumaş dantel kalitesinden çoook iyi anlarım,hatta bunu defalarca vurguladım ulviye hanıma da o zaman,ama sanırım yapabileceği o kadardı,kendi becerisi bilgisi demekki..şans diyorum sizin gelinlik için çünkü benim görümcemde birkaç tuvalet diktirdi orda onlar beğendi ama ben tonla dikiş ve kumaş hatası sayarım.hatta birkaç tane benim verdiğim modeli diktirdi onlar beğensede ortaya resmen bambaşka modeller çıkmıştı.diyorumya o gününüz kabusa dönmediyse şanslısınız.ben o modaevine lanet yağdırıyorum..resimlerimi görseniz..ya hangi gelin 1400 para verip yırtık ve leş gibi kokan bir gelinliği giymeyi hakeder?bence herkes yapabileceği işi doğru seçmeli..ben sonra izmirden sadece tek bir provayla bir gelinlik daha aldım.ki kendim için gitmeye tenezzül bile etmemiştim oraya..ama şimdi feci pişmanım..kusursuz bir gelinlik gönderdiler tüm işleme üst tarafı..demekki aynı paraya harika şeylerde olabiliyormuş.kendi gelinliğim çöpe gidince babamlar bir tane daha aldı benim ne kadar ağladığıma şahit olunca..en azından evimde bir gelinlik var..benim abiye ve gelinlikten hiç anlamayan eşim bile aradaki farkı görünce şok oldu..