• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kanavice Moda Evi Gelinlikleri

arkadaşlarlar benim gelinliğim kaneviçe moda evinden buradaki modellerin 8 inci olanı aynısını tıpkısını gördüğünüz gibi teslim aldım ve bi harikaydı inşallah resmimide koyarım görürsünüz

kesinlikle kanaviçe moda evi..
modeller çalıntı değil bir kere ÖRNEK olarak konulmuş fotoğraflar, gerçekten güzel ve kaliteli dikimiyle ve fiyatıyla 1 numara kanaviçe. ben nişanlığımı ve şuan gelinliğimi orada diktiriyorum çok memnunum, aynı zamanda kına elbisemi orada diktiricem..hepimiz gelinlik arayışına girerken şu modelin kolu şu modelin eteği veya şu gelinliğin aynısını istiyorum derken biryerlerden alıntı yapıyoruz, bunu kötü niyetlemi yapyoruz tabi ki hayır..bazı arkadaşlar modeller çalıntı demiş yazık falan demişler ama kimse gelinlik ve benzeri bişey diktirirken kendisi tasarlamıyor, o zaman hepimizi bir yerden çalıyoruz öylemii?????

arkadaşlar ben geçen kış yani 2010 kasımında beyaz butikten aldığım gelinliği iptal ederek kayınvalidem randevu almış diye buraya gittim gelinlik almaya..sahibinin tatlı dili sizi inandırsa da sonuç hüsrandan başka bişey değil.eğer kaliteden anlıyorsanız uğramayın bile..bana denetilen gelinlik başkasının provadaki gelinliğiydi ilk önce zaten ve ben bunun üstüne çok rica ettim sakın benim gelinliğimi kimse denemesin diye ve bana gelen gelinliği salonda giymeden önce kuru temizleme yaptırmak zorunda kaldık..o kadar pis kokan bir gelinlik geçti ki elime eşimle inanamadık..eteklerinde lekeler vardı..bu seferde temizlenen gelinliğin tüm dikişleri attı çünkü tüm etek teğellenip bırakılmış..eteğin kumaşı yastık sireleri kadar kalitesiz,danteli o kadar dememe ragmen kaliteden bi haberdi..üstündeki boncukları dokunduğum anda elimde kalıyordu ve çoğu yeri delikti..gelinlik izmire geldiği için ben en son halini düğünden 3 gün önce gördüm gelinliğimin son halini...ve ben ilk gittiğimde herşeyin en güzeli kalitelisi olsun para önemli değil demiştim.saygısızlık yapmamak adına sustum ve en güzel günüm rezil oldu kızlar..gece sonunda koltukaltları paramparça olmuş bi gelinlik vardı üstümde..sırtı ipliydi güya ama malesef kapak diye koydukları 1 parmak kalınlığındaki kumaş söylememe ragmen hiçbir yerinden tutturulmadığından durmuyordu ve gelinliğin arkasından tüm gece iç çamaşırım göründü..herkes el attı o sırtımdaki iplere düzeltme umuduyla ama nafile..sıkınca gögüs oturmuyordu,gevşetince beli iyiyce potluk yapıyordu..hala inanamıyorum nasıl o gelinliği giydiğime..eşime detayları gösterince düğünden sonra parçaladı gelinliği ki abiyeden hiç anlamayan biri kendisi..1400 para verdik,keşke 2000 -3000 isteseydide kusursuz bir ürün çıksaydı ama belliydi ne sonuç olacağı benim sesimi çıkartmamamdan oldu.eşimin ailesi seçti yanlış anlasınlar istemedim olan en güzel hatırama oldu..resimlerime bakınca sinirlerim bozuluyor.ki kendimi o kadar iyi anlattımki kendilerine yinede ancak bu çıkabildi..diyeceğim o oturun evde kendiniz dikin ama kanaviçe modaevine uğramayın bile!!!!!en azından kendiniz emek verirsiniz..şimdi adını değiştiriyor sanırım trend moda diye nafile...tekrar diyorum kalite,dikiş,kumaştan azcık anlıyorsanız zaten gitseniz bile farkı görürsünüz..kuaförden eve gelip gelinlik üstümde iğne iplik belindeki kemer benzeri şeyi diktim salona gitmeden önce:)) daha sorusu olan olursa seve seve cevaplarım hatta resim bile gönderirim,kimsenin gelin olacak kızların hayallerini yıkmaya hakkı yok!!!! ve o resimlerdeki gelinlikler dünyaca ünlü markaların gelinlikleri..sakın 1 e 1 yapılacağını sanmayın aldanırsınız..

8-12-13 harika 19 da beğendim gögüs kısmı hariç güzel modeller:71:

Sevgili Arkadaşlar
Bu modaevi reklamını çok iyi yapıyor ama İstanbul Fatih' teki mağazada bulunan bayan ikna yeteneği ile gelenleri şaheser yaratacağına inandırıyor ama standart birkaç model dışında doğru düzgün bir dikimi yok. Ayrıca vadettikleri hiçbir incelik ve detay konusunda da özenli değiller. O bayanı tanıdığıma çok pişmanım, gelinlik rüyamı kabusa çevirdi. Kesinlikle tavsiye etmem, gidip hazır bir gelinlik tercih etmek en mantıklısı...

arkadaşlar ben geçen kış yani 2010 kasımında beyaz butikten aldığım gelinliği iptal ederek kayınvalidem randevu almış diye buraya gittim gelinlik almaya..sahibinin tatlı dili sizi inandırsa da sonuç hüsrandan başka bişey değil.eğer kaliteden anlıyorsanız uğramayın bile..bana denetilen gelinlik başkasının provadaki gelinliğiydi ilk önce zaten ve ben bunun üstüne çok rica ettim sakın benim gelinliğimi kimse denemesin diye ve bana gelen gelinliği salonda giymeden önce kuru temizleme yaptırmak zorunda kaldık..o kadar pis kokan bir gelinlik geçti ki elime eşimle inanamadık..eteklerinde lekeler vardı..bu seferde temizlenen gelinliğin tüm dikişleri attı çünkü tüm etek teğellenip bırakılmış..eteğin kumaşı yastık sireleri kadar kalitesiz,danteli o kadar dememe ragmen kaliteden bi haberdi..üstündeki boncukları dokunduğum anda elimde kalıyordu ve çoğu yeri delikti..gelinlik izmire geldiği için ben en son halini düğünden 3 gün önce gördüm gelinliğimin son halini...ve ben ilk gittiğimde herşeyin en güzeli kalitelisi olsun para önemli değil demiştim.saygısızlık yapmamak adına sustum ve en güzel günüm rezil oldu kızlar..gece sonunda koltukaltları paramparça olmuş bi gelinlik vardı üstümde..sırtı ipliydi güya ama malesef kapak diye koydukları 1 parmak kalınlığındaki kumaş söylememe ragmen hiçbir yerinden tutturulmadığından durmuyordu ve gelinliğin arkasından tüm gece iç çamaşırım göründü..herkes el attı o sırtımdaki iplere düzeltme umuduyla ama nafile..sıkınca gögüs oturmuyordu,gevşetince beli iyiyce potluk yapıyordu..hala inanamıyorum nasıl o gelinliği giydiğime..eşime detayları gösterince düğünden sonra parçaladı gelinliği ki abiyeden hiç anlamayan biri kendisi..1400 para verdik,keşke 2000 -3000 isteseydide kusursuz bir ürün çıksaydı ama belliydi ne sonuç olacağı benim sesimi çıkartmamamdan oldu.eşimin ailesi seçti yanlış anlasınlar istemedim olan en güzel hatırama oldu..resimlerime bakınca sinirlerim bozuluyor.ki kendimi o kadar iyi anlattımki kendilerine yinede ancak bu çıkabildi..diyeceğim o oturun evde kendiniz dikin ama kanaviçe modaevine uğramayın bile!!!!!en azından kendiniz emek verirsiniz..şimdi adını değiştiriyor sanırım trend moda diye nafile...tekrar diyorum kalite,dikiş,kumaştan azcık anlıyorsanız zaten gitseniz bile farkı görürsünüz..kuaförden eve gelip gelinlik üstümde iğne iplik belindeki kemer benzeri şeyi diktim salona gitmeden önce:)) daha sorusu olan olursa seve seve cevaplarım hatta resim bile gönderirim,kimsenin gelin olacak kızların hayallerini yıkmaya hakkı yok!!!! ve o resimlerdeki gelinlikler dünyaca ünlü markaların gelinlikleri..sakın 1 e 1 yapılacağını sanmayın aldanırsınız..

Sevgili arkadaşım yaşadığın bu hüsran hiçbirşey ile telafi edilemez, benim sana tavsiyem lütfen dava açıp gelinliğin bedelini geri iste.
Konu ile alakalı karar verdiğin anda yardımcı olmaya hazırım.Böyle işini bilmez laf ustası, pazarlamacı tipler insanların adeta hayalleri ile dalga geçiyorlar...

Sevgili Arkadaşlar
Bu modaevi reklamını çok iyi yapıyor ama İstanbul Fatih' teki mağazada bulunan bayan ikna yeteneği ile gelenleri şaheser yaratacağına inandırıyor ama standart birkaç model dışında doğru düzgün bir dikimi yok. Ayrıca vadettikleri hiçbir incelik ve detay konusunda da özenli değiller. O bayanı tanıdığıma çok pişmanım, gelinlik rüyamı kabusa çevirdi. Kesinlikle tavsiye etmem, gidip hazır bir gelinlik tercih etmek en mantıklısı...

bende yaşadıklarımın özetini yazmıştım..hala düğün-gelinlik vs konuşamıyorum bile insanlarla çünkü içim hala almıyor.eşim alıp çöpe attı gelinliğimi...mahkemeye vermemi tavsiye etmişsinizama uğraşmayı kaldıracak psikolojim yok şuan..parasını da geçtim en ufak güzel bir hatıra kalmadı düğünümden o lanet yer yüzünden!! sadece laf orası!!kendi tercihim olsa asla gitmeyeceğim bir yerdi ama eşimin ailesi seçince birşey diyemedim.kendime kızıyorum şuan nasıl beyaz butikten aldığım gelinliği iptal ederim yaranamayacağım insanlar için! evlenecek kızların uğraması gereken en son adres bile değil!! aynı paraya harika şeyler alabilirsiniz..ki bu konuda parayı bırakın hayalleriniz çöpe gidiyor..

Kızlar olumsuz şeyler yaşamıssınız sizi anlıyorum.
Ama bizde gelinimizin nişanlığını kanaviçe de diktirdik.
Kesinlikle ve kesinlikle harikaydı.
Resimdekinin aynısı çıktı.
Moda evinin sahibi bayan oldukça özenli çalışıyor.
Fiyatları da çok uygun. İkna etme çabasında hiç görmedim kendisini.
Şimdi gelinliğimizi dikiyorlar ve eminim yine harika olacak.
Ben tavsiye ediyorum.

Kızlar olumsuz şeyler yaşamıssınız sizi anlıyorum.
Ama bizde gelinimizin nişanlığını kanaviçe de diktirdik.
Kesinlikle ve kesinlikle harikaydı.
Resimdekinin aynısı çıktı.
Moda evinin sahibi bayan oldukça özenli çalışıyor.
Fiyatları da çok uygun. İkna etme çabasında hiç görmedim kendisini.
Şimdi gelinliğimizi dikiyorlar ve eminim yine harika olacak.
Ben tavsiye ediyorum.

ben dikişten,kumaş dantel kalitesinden çoook iyi anlarım,hatta bunu defalarca vurguladım ulviye hanıma da o zaman,ama sanırım yapabileceği o kadardı,kendi becerisi bilgisi demekki..şans diyorum sizin gelinlik için çünkü benim görümcemde birkaç tuvalet diktirdi orda onlar beğendi ama ben tonla dikiş ve kumaş hatası sayarım.hatta birkaç tane benim verdiğim modeli diktirdi onlar beğensede ortaya resmen bambaşka modeller çıkmıştı.diyorumya o gününüz kabusa dönmediyse şanslısınız.ben o modaevine lanet yağdırıyorum..resimlerimi görseniz..ya hangi gelin 1400 para verip yırtık ve leş gibi kokan bir gelinliği giymeyi hakeder?bence herkes yapabileceği işi doğru seçmeli..ben sonra izmirden sadece tek bir provayla bir gelinlik daha aldım.ki kendim için gitmeye tenezzül bile etmemiştim oraya..ama şimdi feci pişmanım..kusursuz bir gelinlik gönderdiler tüm işleme üst tarafı..demekki aynı paraya harika şeylerde olabiliyormuş.kendi gelinliğim çöpe gidince babamlar bir tane daha aldı benim ne kadar ağladığıma şahit olunca..en azından evimde bir gelinlik var..benim abiye ve gelinlikten hiç anlamayan eşim bile aradaki farkı görünce şok oldu..

Yani dediğiniz gibi şans işte.
Benim gelinimde ve anneside modelist ve bu iş üzerine eğitim aldılar.
Onlara göre de seçilen kumaş ve dikim çok iyi.
Zaten önce biz buna baktık.
Nişanlığımızı bu söylediğiniz fiyatın neredeyse yarısına aldığımız halde memnun kaldık.
Ne diyim size denk gelmiş mi denir buna bilemedim ama talihsizlik işte.
Bu biraz şuna benziyor.
Ben turizm otelcilik okudum. Ne zaman bir tesise gitsem tatil köyü, otel vs hiç farketmez ki herkesin hayran kaldığı tesislerdir herkes son derece memnun ayrılır otelden bana sorun 1000 tane eksiklik sayarım. Bin tane problem sayarım.
İnsan bildiği iş olunca çok inceliyor ve ona denk geliyor.
Sanırım sizinkide böyle bir durum.

Böyle iddia ettiğimiz konularda resim paylaşsak daha iyi olmaz mı kızlar? sonuçta bir modaevini yüceltebilir veya yerin dibine batırabilirsiniz sözlerinizle. ama resim yükleseniz belki sizin berbat dedikleriniz başkaları için iyi olacak, ya da güzel dedikleriniz başkaları için kalitesiz. ayrıca burada ekmekle oynama meselesi var. çok dikkatli olmak gerekiyor, kaç kişinin hakkına girersiniz...

modeller moda evinin değil, ünlü markalarıın benzerlerini dikiyorlar
başarılı oldukları tartışmaya açık..

ben bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana,ama amaç hak yemek haksızlık etmek değil,sadece başıma gelenin başkalarının başına gelmemesi için uyarmak ! en azından benim öyle..dediğim gibi buraya yüklemem ama isteyene resim gönderirim.ben izmirden gidip diktirdim o gelinliği ve kadını hiç tanımam yani şahsi asla bi durum olamaz o modaevini kötüleyeyim..ama benim tekrarı olmayan en güzel günümü berbat ettiler.ne istediğimi çok iyi ifade ettim bana diyebilirdi bizi aşar istediğin,ya da benim yapabileceğim bu ,veya fiyat artar senin istediğin gibi bir gelinlikte...hiçbirini demedi..ben defalarca söyledim kaliteli olsun fiyat önemli değil diye..o yüzden bu kadar kızıyorum.ki madam burcu diye bir gelinlikçiden daha sonra tek bir provayla bir gelinlik diktirdim ve istanbula evime gönderdiler kusursuzdu hemde aynı fiyata!!e şimdi kim kimin hakkına giriyor hanımlar??resimlerime bakamıyorum..dediğim gibi isteyene resimlerimi hemen gönderirim.ben provalarımın bir tanesinde başka bir kızın dikimde olan gelinliğini denedim.uyardım o zaman ulviye hanımı..ben çok titizim bu yapılan doğru değil yazık bu gelinliğin sahibine de,ben ne başkasının gelinliğini giyeyim ne de benim gelinliğimi başkası denesin diye..yanlışlık olmuştur haklısın demi,şti ama izmire gelen gelinliğe inanamadım.bayram günü kuru temizleme bulasıya kadar neler çektik..provalara makyajsız gittiğim halde gelinlikte fondoten lekeleri bile vardı..ben bunları yaşayıp ne kadar ağladığımı bilmesem zaten yazmamburaua vakit ayırıpta.ama gidecek olan varsa da bu konulara dikkat etsin..mesela en basiti orda denediğim gelinlik kumaşından çok daha kalitesiz bir kumaştan dikildi etek kızmı gelinliğimin,hatta onlara toz kondurmayan kayınvalidem bile anladı, sorduk ama geçiştirildi..arkadaşın dediği gibi ağzı sağlam laf yapan bir kadın..arkadaşlar bu günün telafisi yok!şimdi 10 tane gelinlik alsamda giyemem,bitti o gün..elinizde imkan varsa diktirmeyin satın alın hemen derim..

ayrıca modeller nerdeyse her modaevinde var,dünyaca ünlü imzalar taşıyan modeller..buna sözüm yok herkese fikir oluyor..hatta bende bir model götürmüştüm demetrios imzalı,gitmeden mail atmıştım..ama alakası yok banadikilenle..neyse benim derdim model değil,dediğiniz gibi ben beğenmem başkası beğenir,sadece benim anlatmak istediğim kirli,yırtık,beklediğimden kalitesiz,etek kısmı kaba bir el dikişiyle baştan savma,leş gibi ter kokan,bedeni olayan bir gelinlik gelmesiydi bana..bunlara dikkat edin derim..kuaföre bile rezil oluyorsunuz sonra:)

yok ben size karalıyorsunuz demiyorum, bunun gibi tek başlık da burası değil, genel bir uyarı benimki.

bence bu kadar içinize oturduysa, tabi aile yapınızı da bilmiyorum ama, düğününüzün 5, 10uncu yılında nikah tazeleyip, aile içinde pek açılmadan bir tören yapıp, istediğiniz gibi bir gelinlik giyip, çok da güzel fotoğraflar çektirebilirsiniz. görülmemiş şey değil. gelinlikçilerin nikah tazeleme için gelnilik ürettiklerini biliyorum.

içime oturmaz mı psikolojimi bozdu,eşimle az mı kavga ettik..bilmiyorum benim için mekan,davetiye önemsizdi,gelinlikti hatırası kalıcak olan..zaten babamlar bana düğünden sonra bi gelinlik aldı madam burcu dan..hatta ben düğünden önce asla demiştim madam burcu için ama inanın harika bir gelinlik geldi hala inanamıyorum..ama ne fayda..nikah tazelemek kolay güzel ve anlamlı ama düğün günümü asla telafi etmez..keşke edilecek olsa ama imkanı yok..

Ben resim ekleyeceğim kızlar.
Hatta modelimizin ve bize dikileninin resmini yanyana ekleyeceğim.

Talihsizlik yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum ama dediğim gibi biz oldukça memnun kaldık.
Sevgilerle.

Bu modelin resmi.

Bu da bize dikilen. Modeldeki kumaş hafif çizgiliydi biz düz istedik. Kurdalesi genişti ve üstü açıktı biz biraz daha ince uzun bir kurdale olsun ve biraz yukarda olsun istedik üst. Fazla açık olmaması için. Drapeleri model de seyrekti biz daha sık sık olsun dedik. Birde toplamalar etekte çok aşağıdan başlıyordu modelde biz biraz daha yukardan başlasın dedik. Modelde etekte taşlar yoktu. Ulviye hanım koyalım diye tavsiye etti, denedik, beğendik ve koydurduk.

$23x0f.jpg

Back