Gelinlik Modelleri Kanavice Moda Evi Gelinlikleri

arkadaşım tercih ettiiğin model gerçekten çok hoş,keşke orjinali gibi olabilseymiş yaptırılanda..ama senin zevkine uygun yapılıp beğendiysen içine sindiyse ne mutlu..bak bende kendi istediğimi ve bana gelenin birkaç resmini yükleyeyim anlarsın neden bu kadar kızdığımı..

benim istediğim gelinlik buydu

Eklentiler

• $IMG_8270.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_8271.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_8272.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_8290.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_8324.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_8326.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_8327.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_8352.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $k.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $kk.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $s.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $x.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $xx.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $xxx.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
arkadaşlar bir önceki mesajda tüm resimler gitmiş,zaten belli istediğim model ve benim üzerimdeki..resimlerden kırptım bazı belirgin çekilmiş olanları..ki kol altları tamamen yırtıldı,benim istediğim lycra lı danteldi ama kollar bol geldi,yakayı nerdeyse bisiklet yaka yapmışlar,bel kısmına taş işlensin dedim 2 cm arayla dikmişler..beldeki drapeler dikilmemiş kuaförden sonra evde diktim elimle..şuan etek kısmının resmi yok ama onu da ekleyeceğim.kumaş kalitesi zaten felaket ötesi..temizlettirmeden giyemediğim bir gelinliğe kimse sanırım iyi diyemez bunların üstüne birde..ve gelinlik tamamen beyazdı kırık beyaz istememe rağmen..daha ne diyimki...

sırtımdaki hal ortada,ipleri sıkınca gögsümden nefes alamıyordum,ama bel kısmını görüyorsunuz fazlasıyla bol,sıkmayınca hepten büyük oluyordu.iç çamaşırı ortada olan bir gelinlik olur mu?özellikle belirtmeme karşın arkasında kapak denen şeyi sabitleyin gelinliğe diye sabitlemedikleri gibi ince bir kumaş istememe rağmen yine kalın bir onların deyimiyle kapak göndermişler,onu koyunca sırt kısmı iplerle hepten berbat bir hal alıyordu..1400 liralık çöp!!

kalıbın oturmamış olması gerçekten ilginç. sırttan görülen çamaşır kabul edilir gibi değil. alt bel kısmı sıkılmış, üst kapanmamış. ben de bu nasıl bir iş anlamadım. kirli gelmesi, sizden önce ter kokan en az bir geline giydirdiklerinin işareti. biz de geçen bir gelinlikçiye gitmiştik, bir geline dikilen modeli denettiler, yanlış değil mi yaptığınız dedim kem küm ettiler. gelinlikçiler bunu hep yapıyor anlaşılan...yaka da dediğiniz gibi modeldekiyle alakasız. en çok renk meselesini anlamadım. yani siz kumaşları onaylamadınız mı dikişten önce?

onaylamadım tabi ama yapabileceğim pek birşey olmadı diyorum ya büyüklere saygısızlık etmemek adına orda diktirmeyi kabullendim ama ulviye hanıma ne istediğimi defalarca anlatıp en kalitelisi için yalvarmama rağmen bu çıktı ortaya..hatta bana ilk defa dantele ip yaptıklarını benim için kendilerini aştığını söyledi..ona paranında sorun olmadığını yeterki kaliyeli güzel kusursuz bir gelinlik yapmalarını söyledim ama o kadar anlatmama karşın gelinlik ortada..bana da başkasının gelinliğini getirip denettiler o yüzdende bu konuyu özell,ikle vurguladım,ne benim giymem ne de başkasının benim gelinliğimi giymesi doğru dedim ama nafile..ben hiçbir denemem olmamasına rağmen evde bin kat güzelini dikerdim.kabusa çevirdi düğünümü,tek şansım harika bir fotografçıya gitmiş olmamız,adam sağolsun hataları mümkün olduğunca saklamış düğün albümümde. izmirdeki stüdyo ekrem i herkese tavsiye ederim bu arada arkadaşlar..

En güzel gününde insanların bu kadar özensiz olmalarına çok üüzldüm.Allah mesut etsin canım .

kesinlikle katılıyorum.dava açıp hakkını aramalısın.en güzel günün senin böylemi olmalıydı.benim anlamadığım en son alırken orda giymedişnizmi ? ve demediniz mi bu nasıl gelinlik diye ?? 1400 tl az para değil ki canım.isterse 1000 olsun .gyilmiş bir gelinliğe size vermişler.etekleri lekelidi dediniz.temizlemeye yolladık dediniz.hakkınızı arayınız.

bende madam burcuya gitmeyi düşünüyorum.

ben izmirde beyaz butikten almıştım gelinliğimi,ama iptal ettirdiler,sonra istanbulda bu berbat yerden diktirdik,,madam burcudan da düğünümden 3 ay sonra bir gelinlik aldım..seçtim,tek prova yaptılar ve 2 hafta sonra eviem kargoladılar..tavsiye ederim..ben düşünmeden beyaz butik egitmiştim hatta kapora verdim ve yerine taç duvak aldım ordan..ben sezon sonunda gittim çok çeşit yoktu ama beyaz butik i sonuna kadar tavsiye ederim ama maddiyat kısıtlıysa düşünmeden madam burcuya git bence..teşekkürler yorumların için canım..

gelinliği artık attık ..lanet ediyorum bunu bana yapan herkese..temizlettik ama bayramda olduğu için kuru temizleme yapılan yerde faturasız yıkatabildik avm de..yoksa adam sorumluluk almak istemedi..ayrıca mahkemeye gitmeye değmez manen asla karşılayamaz yaptığını..bir genç kızın o gününü berbat etmesini önlersem bana ne mutlu..

hayır maddiyat sorun değil.3000 tl gibi bir rakam ayırdık gelinlik için.sadece madam burcu seçeneklerimden biri.güpür dantellerinin metnini duydum.hazır bulabilrisem istediğim gelinliği alıcam.bulamassam diktrcem mecburen.beyaz butiğe gidicem.tşk ederim seçenek gösterdiğin için.

hayırlısı olsun şimdiden canım..ben tüm inci ve kristal taşlardan olan bir taç almıştım beyaz butikten kuaförler bile çok beğenmişti..geçen sene ekimde gitmiştim toplamda 2500 tl ye falan çıkıcaktı gelinlik ama hem sadece sende olan bir model oluyor hemde kalitesini anlıyorsun..laperi var alsancakta..onada gittik ve bize 5000 civarı fiyat çıkarttılar hazır gelinlik onlarında..çok güzeldi.. fotografçı olarakta biz stüdyo ekremde çektirdik ve kına-düğün günümüzden farklı birgünde çekldi resimlerimiz,kusursuz oldu,madem izmirdesin aklında bulunsun..eşime fiyatı fazla gelmişti resimleri görünce sonuna kadar değdiğini anladı..şimdi herkese o tavsiye ediyor.nişan albümümüzü foto remzi de çektirdik.15 dk da,sonra arka fonları,resimleri seçtik.2 haftada elimizde oldu.350 tl ye.ekremde 1150tl verdik ama nerdeyse 2 saati buldu çekim ve ne fon ne resim seçtik,fonlarda ve yüzümüzde oynama sıfır halde mükemmel bir albüm geldi elimize 1 ay sonra..

Bende remziyi düşünüyordum.ama şimdi ekremide listeme ekledim canım sayende.biizm düğün crowne plazada olcak.dün gidip fotoğrafçısıyla konuştum.iyiki gidip incelemişim.hiç beğenmedim.otelle konuşup dışardan fotoğrafçı getirebileceğimizi öğrendim.Remzi ninde albümlerini beğenirdim.bakalım artık.ksımet.artık gelinlik modelleri bakmaktan fenalık geldi :))) işin kötüsü düğün mayıs ta,anca martın 15 inden sonra gelinlikçileri dolaşabilcem.kilo alıp verme olur diye :))) Allah heekesin bu yolda yardımcısı olsun inşş.

amin:)) düğünden 3-4 ay önce netleştir gelinlik işini zaten kilo alıp verirsin diye teslim etmiyorlar canım düğünden bir hafta önce falan teslim ediyorlar...keşke benim albümümü görebilsen düşün o iğrenç gelinliğin tüm falsolarını saklayıp resimleri çekmiş ekrem bey ve gören gelinliğe bile hayran kalıyor..düğün gününün tüm artı ve eksilerini yorgunluğunu heyecanını mutluluğunu taşısın diye de hiç oynama yok resimlerde..iç dış çekim yapıyor ve harika bir çalışma sunuyor..remzi çok hesaplı ama inan o resimlerde verdiğin tüm paraya değiyor ekrem..kolay gelsin sana canım etrafındakiler işlerini kolaylaştırdığı sürece tatlı telaş:)inşallah herşey gönlünce olur

çok tşk ederim canım.umarım senin içinde herşey çok güzel olur.vardır yaşadıklarında da bir hayır diyelim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…