Sevgili arkadaşım yaşadığın bu hüsran hiçbirşey ile telafi edilemez, benim sana tavsiyem lütfen dava açıp gelinliğin bedelini geri iste.
Konu ile alakalı karar verdiğin anda yardımcı olmaya hazırım.Böyle işini bilmez laf ustası, pazarlamacı tipler insanların adeta hayalleri ile dalga geçiyorlar...
ben bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana,ama amaç hak yemek haksızlık etmek değil,sadece başıma gelenin başkalarının başına gelmemesi için uyarmak ! en azından benim öyle..dediğim gibi buraya yüklemem ama isteyene resim gönderirim.ben izmirden gidip diktirdim o gelinliği ve kadını hiç tanımam yani şahsi asla bi durum olamaz o modaevini kötüleyeyim..ama benim tekrarı olmayan en güzel günümü berbat ettiler.ne istediğimi çok iyi ifade ettim bana diyebilirdi bizi aşar istediğin,ya da benim yapabileceğim bu ,veya fiyat artar senin istediğin gibi bir gelinlikte...hiçbirini demedi..ben defalarca söyledim kaliteli olsun fiyat önemli değil diye..o yüzden bu kadar kızıyorum.ki madam burcu diye bir gelinlikçiden daha sonra tek bir provayla bir gelinlik diktirdim ve istanbula evime gönderdiler kusursuzdu hemde aynı fiyata!!e şimdi kim kimin hakkına giriyor hanımlar??resimlerime bakamıyorum..dediğim gibi isteyene resimlerimi hemen gönderirim.ben provalarımın bir tanesinde başka bir kızın dikimde olan gelinliğini denedim.uyardım o zaman ulviye hanımı..ben çok titizim bu yapılan doğru değil yazık bu gelinliğin sahibine de,ben ne başkasının gelinliğini giyeyim ne de benim gelinliğimi başkası denesin diye..yanlışlık olmuştur haklısın demi,şti ama izmire gelen gelinliğe inanamadım.bayram günü kuru temizleme bulasıya kadar neler çektik..provalara makyajsız gittiğim halde gelinlikte fondoten lekeleri bile vardı..ben bunları yaşayıp ne kadar ağladığımı bilmesem zaten yazmamburaua vakit ayırıpta.ama gidecek olan varsa da bu konulara dikkat etsin..mesela en basiti orda denediğim gelinlik kumaşından çok daha kalitesiz bir kumaştan dikildi etek kızmı gelinliğimin,hatta onlara toz kondurmayan kayınvalidem bile anladı, sorduk ama geçiştirildi..arkadaşın dediği gibi ağzı sağlam laf yapan bir kadın..arkadaşlar bu günün telafisi yok!şimdi 10 tane gelinlik alsamda giyemem,bitti o gün..elinizde imkan varsa diktirmeyin satın alın hemen derim..
kesinlikle katılıyorum.dava açıp hakkını aramalısın.en güzel günün senin böylemi olmalıydı.benim anlamadığım en son alırken orda giymedişnizmi ? ve demediniz mi bu nasıl gelinlik diye ?? 1400 tl az para değil ki canım.isterse 1000 olsun .gyilmiş bir gelinliğe size vermişler.etekleri lekelidi dediniz.temizlemeye yolladık dediniz.hakkınızı arayınız.
Bunları sevdim ama diğerlerinden hoşlanmadım.
beğendiklerini birebir nerde diktirebilirsin o önemli canım...bende hazır al gelinlikte en iyisi o :)ağzı yanmakla kalmayan benim nacizane tavsiyem..
ben izmirde beyaz butikten almıştım gelinliğimi,ama iptal ettirdiler,sonra istanbulda bu berbat yerden diktirdik,,madam burcudan da düğünümden 3 ay sonra bir gelinlik aldım..seçtim,tek prova yaptılar ve 2 hafta sonra eviem kargoladılar..tavsiye ederim..ben düşünmeden beyaz butik egitmiştim hatta kapora verdim ve yerine taç duvak aldım ordan..ben sezon sonunda gittim çok çeşit yoktu ama beyaz butik i sonuna kadar tavsiye ederim ama maddiyat kısıtlıysa düşünmeden madam burcuya git bence..teşekkürler yorumların için canım..
hayır maddiyat sorun değil.3000 tl gibi bir rakam ayırdık gelinlik için.sadece madam burcu seçeneklerimden biri.güpür dantellerinin metnini duydum.hazır bulabilrisem istediğim gelinliği alıcam.bulamassam diktrcem mecburen.beyaz butiğe gidicem.tşk ederim seçenek gösterdiğin için.
Vücut şeklime göre biraz daha değiştirebilirim diye düşünüyorum.Henüz daha çok erken ama
hayırlısı olsun şimdiden canım..ben tüm inci ve kristal taşlardan olan bir taç almıştım beyaz butikten kuaförler bile çok beğenmişti..geçen sene ekimde gitmiştim toplamda 2500 tl ye falan çıkıcaktı gelinlik ama hem sadece sende olan bir model oluyor hemde kalitesini anlıyorsun..laperi var alsancakta..onada gittik ve bize 5000 civarı fiyat çıkarttılar hazır gelinlik onlarında..çok güzeldi.. fotografçı olarakta biz stüdyo ekremde çektirdik ve kına-düğün günümüzden farklı birgünde çekldi resimlerimiz,kusursuz oldu,madem izmirdesin aklında bulunsun..eşime fiyatı fazla gelmişti resimleri görünce sonuna kadar değdiğini anladı..şimdi herkese o tavsiye ediyor.nişan albümümüzü foto remzi de çektirdik.15 dk da,sonra arka fonları,resimleri seçtik.2 haftada elimizde oldu.350 tl ye.ekremde 1150tl verdik ama nerdeyse 2 saati buldu çekim ve ne fon ne resim seçtik,fonlarda ve yüzümüzde oynama sıfır halde mükemmel bir albüm geldi elimize 1 ay sonra..
Bende remziyi düşünüyordum.ama şimdi ekremide listeme ekledim canım sayende.biizm düğün crowne plazada olcak.dün gidip fotoğrafçısıyla konuştum.iyiki gidip incelemişim.hiç beğenmedim.otelle konuşup dışardan fotoğrafçı getirebileceğimizi öğrendim.Remzi ninde albümlerini beğenirdim.bakalım artık.ksımet.artık gelinlik modelleri bakmaktan fenalık geldi :))) işin kötüsü düğün mayıs ta,anca martın 15 inden sonra gelinlikçileri dolaşabilcem.kilo alıp verme olur diye :))) Allah heekesin bu yolda yardımcısı olsun inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?