arkadaşlar ben geçen kış yani 2010 kasımında beyaz butikten aldığım gelinliği iptal ederek kayınvalidem randevu almış diye buraya gittim gelinlik almaya..sahibinin tatlı dili sizi inandırsa da sonuç hüsrandan başka bişey değil.eğer kaliteden anlıyorsanız uğramayın bile..bana denetilen gelinlik başkasının provadaki gelinliğiydi ilk önce zaten ve ben bunun üstüne çok rica ettim sakın benim gelinliğimi kimse denemesin diye ve bana gelen gelinliği salonda giymeden önce kuru temizleme yaptırmak zorunda kaldık..o kadar pis kokan bir gelinlik geçti ki elime eşimle inanamadık..eteklerinde lekeler vardı..bu seferde temizlenen gelinliğin tüm dikişleri attı çünkü tüm etek teğellenip bırakılmış..eteğin kumaşı yastık sireleri kadar kalitesiz,danteli o kadar dememe ragmen kaliteden bi haberdi..üstündeki boncukları dokunduğum anda elimde kalıyordu ve çoğu yeri delikti..gelinlik izmire geldiği için ben en son halini düğünden 3 gün önce gördüm gelinliğimin son halini...ve ben ilk gittiğimde herşeyin en güzeli kalitelisi olsun para önemli değil demiştim.saygısızlık yapmamak adına sustum ve en güzel günüm rezil oldu kızlar..gece sonunda koltukaltları paramparça olmuş bi gelinlik vardı üstümde..sırtı ipliydi güya ama malesef kapak diye koydukları 1 parmak kalınlığındaki kumaş söylememe ragmen hiçbir yerinden tutturulmadığından durmuyordu ve gelinliğin arkasından tüm gece iç çamaşırım göründü..herkes el attı o sırtımdaki iplere düzeltme umuduyla ama nafile..sıkınca gögüs oturmuyordu,gevşetince beli iyiyce potluk yapıyordu..hala inanamıyorum nasıl o gelinliği giydiğime..eşime detayları gösterince düğünden sonra parçaladı gelinliği ki abiyeden hiç anlamayan biri kendisi..1400 para verdik,keşke 2000 -3000 isteseydide kusursuz bir ürün çıksaydı ama belliydi ne sonuç olacağı benim sesimi çıkartmamamdan oldu.eşimin ailesi seçti yanlış anlasınlar istemedim olan en güzel hatırama oldu..resimlerime bakınca sinirlerim bozuluyor.ki kendimi o kadar iyi anlattımki kendilerine yinede ancak bu çıkabildi..diyeceğim o oturun evde kendiniz dikin ama kanaviçe modaevine uğramayın bile!!!!!en azından kendiniz emek verirsiniz..şimdi adını değiştiriyor sanırım trend moda diye nafile...tekrar diyorum kalite,dikiş,kumaştan azcık anlıyorsanız zaten gitseniz bile farkı görürsünüz..kuaförden eve gelip gelinlik üstümde iğne iplik belindeki kemer benzeri şeyi diktim salona gitmeden önce:)) daha sorusu olan olursa seve seve cevaplarım hatta resim bile gönderirim,kimsenin gelin olacak kızların hayallerini yıkmaya hakkı yok!!!! ve o resimlerdeki gelinlikler dünyaca ünlü markaların gelinlikleri..sakın 1 e 1 yapılacağını sanmayın aldanırsınız..
Sevgili Arkadaşlar
Bu modaevi reklamını çok iyi yapıyor ama İstanbul Fatih' teki mağazada bulunan bayan ikna yeteneği ile gelenleri şaheser yaratacağına inandırıyor ama standart birkaç model dışında doğru düzgün bir dikimi yok. Ayrıca vadettikleri hiçbir incelik ve detay konusunda da özenli değiller. O bayanı tanıdığıma çok pişmanım, gelinlik rüyamı kabusa çevirdi. Kesinlikle tavsiye etmem, gidip hazır bir gelinlik tercih etmek en mantıklısı...
Kızlar olumsuz şeyler yaşamıssınız sizi anlıyorum.
Ama bizde gelinimizin nişanlığını kanaviçe de diktirdik.
Kesinlikle ve kesinlikle harikaydı.
Resimdekinin aynısı çıktı.
Moda evinin sahibi bayan oldukça özenli çalışıyor.
Fiyatları da çok uygun. İkna etme çabasında hiç görmedim kendisini.
Şimdi gelinliğimizi dikiyorlar ve eminim yine harika olacak.
Ben tavsiye ediyorum.
Ben resim ekleyeceğim kızlar.
Hatta modelimizin ve bize dikileninin resmini yanyana ekleyeceğim.
Talihsizlik yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum ama dediğim gibi biz oldukça memnun kaldık.
Sevgilerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?