hepsini moda evinin kendi internet sitesinden aldım. kendilerimi yapıyorlar bilmiyorum. paylaşmak istedim.
Hiç birisi kendi tasarımları degil.yarısı pronovias ve vakkonun ..bir de hırsızların reklamını yapıyosunuz YAZIK!!!
keşke 4 ay önce görseydim bu modelleri deli gibi gelinlik aramıştım aylar önce bunlar mükemmel
çok güzeller ellerine sağlık
Sanat eseri gibi hepsi de..
güzeller gerçekten emeğine sağlık
hepsi birbirinden güzel tşkler
Çok güzeller yaaaa..
Ama canım bunlar vakko ve pronoviasın gelinlikleri
valla arkadaşım reklam yapmak amacıyla koymadım ben onları isteyenler modellerine baksınlar,faydam olur diye koydum. neden polemik yarattığını anlamadım şimdi. ben modelleri aldığım sitenin adını yazdım sadece başlığa.. sonuçta amaç vakko pronovias değil gelinlik beğenmek model olarak...
ama sen istersen bu moda evinden almassın yada diktirmessin polemiğe gerek yok yani güzel güzel paylaşım yapıyoruz şurda.
resimleri alır koyarsın begendim bu modelleri nasıl dersin onu anlarım .neden polemik olsun senin ticaret yapmadıgın belli.insanlar hangi sektör olursa olsun 4-5 milyar desinatörlere ayda para ödüyorlar.sonra da uyanıklar buyrun bizim tasarımımız diyorr bazıları da ona ısık tutuyorr.. bknz sekil A1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?