Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602

canım ya çok saol, senden bir şey rica edeceğim şu plastik kanava nasıl bir şey, resmini koyma şansın olur mu? ben özellikle bugünlerde ona taktım...

arkadaşlar merhaba, ben geri geldim gibi en azından bu akşamlık burdayım...
bir süredir kendi evimde diildim, kardeşimde kalıyorum, işe de pek gidemiyorum, o yüzden tüm bilgisayarlardan uzaktayım, arada kaçamak yapıp sizlerin yazdıklarını okuyorum ve cevap vermeye çalışıyordum...
sormayın kaç gündür acillerde geceliyoruz, en az 7-8 saat kalıyoruz...kardeşimin bebişi (sonunda bugün teşhis konuldu) rota virüsü kapmış kreşten yavrum bir lokma kaldı kaç gündür, kusmaktan ateşten... bebeği olan hanımlar ne olur dikkat edin kk da bu konuyla ilgili bilgi var, bebekler için çok zor bir hastalık, ishal kusma ateşle devam ediyor.utkuşum hasta olunca tabi teyzesi de hasta oluyor...sanırım bir kaç gün daha buralarda olmayacağım, o yüzden isteklerinizi biraz gecikmeli cevaplandıracağım...ama amacım bu gece arayı kapatmak..
ben yokken buralar size emanet olur mu arkadaşlar

canım ekrulum azmin elinden bir şey kurtulmuyor...sana o beğendiğin tavuskuşlarını buldum...inşallah yakında evi de bulurum...

canım ya sen benden bi masa çrtüsünün şemasını istemişti, net diil diye..hatırlıyormusun? onu bana bir hatırlatırmısın? sanırım buldum da...

canım buda benden eski kanaviçe değerlendirmesi pike takımı .Müşterim getirdi oğlunun sünetine yaptırdı ananesinden kalmış ben yaptım

canım buda benden eski kanaviçe değerlendirmesi pike takımı .Müşterim getirdi oğlunun sünetine yaptırdı ananesinden kalmış ben yaptım

çok güzel ellerine sağlık...ama lütfen kendi konunda paylaşırmısın? ben burda sadece şemalar veriyorum, kendi yaptıklarımızı başka bir bölümde paylaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…