- Konu Sahibi sercansenay
-
- #1.201
çok teşekkürler aslında büyük pano yapmayı düşünüyırum 60x60 veya 60x40 gibi. etrafındakıler önemli değil. ellerine sağlık
kusura bakma ama düşündüm de çok mu büyük ölçüler verdim diye...siz nasıl güzel ayarlanıyorsa boyutunu öyle ayarlayın illa o boyutu tutturmak için uğraşmayın. hangi boyutta daha güzel olacağını siz daha iyi bilirsiniz.....bu arada acelesi yok bu kadar bekledim bir kaç gün beklerim
ellerinize sağlık çok güzel olmuş....inşallah en kısa zamanda yapacağım. Bir de semada gri çıkan kısımları var onlar da işlenecek di mi?....kolay gelsin
evet kaydederken farkettim. Ben dmc nın simli etamin üstüne tek renk yapmayı düşünüyordüm veya düz kumaş üstüne simli iple. hat yazılarında renk tek olunca daha güzel oluyor. tek renk yapsam olur inşallah diye düşünüyorum...sizce???? yanlış anlamayın ne olur emeğinize saygısızlık etmek istemem...
allah razı olsun....sizin kullandığınız programı dün akşam eşimle birlikte biraz kurcaladık ama dosya uzantısını bilmediğimizden dolayı yapamadık.cross stitch XPress diye program bulduk, güzel ceviriyor ama arka fonda kareler yok...velhasıl zor işmiş ellerine sağlık...devamını diliyoruz:)
( o programda hangi uzantısını kullanacağımızı yazarsan belki kendim de yapablrm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?