merhaba arkadaşlar ben şu anda 7+1 hamileyim doktora ilk gittiğimde 5 haftalıkken bana düşük riski var dedi kanaman oldu mu dedi ama ben olmadığını söyledim hala da çok şükür kanamam falan yok. neden bana düşük riski var dedi bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen... bana 2 hafta sonra tekrar gel demişti 2 gün sonra tekrar gidicem ama meraktayım
ya doktorumuda beğenmedim aslında arştırdım daha iyi doktorlar var onlarda bana çok uzak acil bi durum olsa gitmem imkansız... yani çok müşkül durumdayım. aslında ilk gittiğimde henüz kalp atışı duyulmamıştı ondan olabilir inşallah bu defa duyabiliriz ve sağlıklı olur. tavsiyenizi kesinlikle uygulayacağım evde oturup acaba neden diye düşünmekten iyi hem ona göre dikkat ederim bende. çok teşekkürler. inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Merhaba, doktorun gayet normal bir bilgi vermiş aslında. ilk haftalarda tüm hamilelikler için düşük riski vardır, yani size özel bir problem olduğu için dememiştir diye düşünüyorum. ama bazı doktorlar hakikaten çok garip oluyor.. durup duruken düşük riski var deyip korkutmanın ne anlamı varki? düşük riski var diyorsan sebebini de söyle bari.. insan kızmadan edemiyor çok özür dilerim.. neyse demek istediğim düşük riski gayet normal bir durum. tüm hamileler için geçerli. büyük ihtimal bunu demek istemiş olabilir. bu haftalarda çok dikkatli olmak, ağır kaldırmamak filan lazım. inşallah hayırlısıyla herşey güzel gider :)
merhaba arkadaşlar ben şu anda 7+1 hamileyim doktora ilk gittiğimde 5 haftalıkken bana düşük riski var dedi kanaman oldu mu dedi ama ben olmadığını söyledim hala da çok şükür kanamam falan yok. neden bana düşük riski var dedi bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen... bana 2 hafta sonra tekrar gel demişti 2 gün sonra tekrar gidicem ama meraktayım
sanada çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntın olmaz seninde yaa çok teşekkür ederim
cynth canım yazmamışsın birşey umarım herşey yolundadır...