arkadaşlar bana yardım edin lütfen, gebeliğimin 5,5. haftasındayım. 4-5 gündür kahverengi lekelenmeler vardı dün renk kırmızıya döndü, arttıdoktora gittim. kese 11 mm dedi doktor, ama yolk kesesini göremedi düşük olabilir dedi..bugün yine kahverengi ve azaldı. yanlız karnımda sürekli adet sancısı gibi sancılar var, belimde ağrı var...
lütfen tecrübelerinizi paylaşın iyi yada kötü:2:
arkadaşlar bana yardım edin lütfen, gebeliğimin 5,5. haftasındayım. 4-5 gündür kahverengi lekelenmeler vardı dün renk kırmızıya döndü, arttıdoktora gittim. kese 11 mm dedi doktor, ama yolk kesesini göremedi düşük olabilir dedi..bugün yine kahverengi ve azaldı. yanlız karnımda sürekli adet sancısı gibi sancılar var, belimde ağrı var...
benimki hiç bitmeden azar azar 6 gündür kanama devam ediyor. komşular düşse şimdiye düşerdi diyorlar. ama karnımda hep bir ağrı var
bir hafta once benimde vardı kanamm ilk once kan geldi sonra kahverengi lekelere dondu doktorum hap verdi dinlen dedi egerki ilişki sonrası olursa bundan korkmuyoruz dedi ama durduk yere olursa sorun oluyor dedi yat bol bol dedi hapimi içtim şukur gecti ben bebgimi daha yeni gördum rahmım ters oldugu için görunmuyo yaşadıgı bile belli değildi 11 haftadayım uzulme canım moralın yuksek olsun hep
bir hafta once benimde vardı kanamm ilk once kan geldi sonra kahverengi lekelere dondu doktorum hap verdi dinlen dedi egerki ilişki sonrası olursa bundan korkmuyoruz dedi ama durduk yere olursa sorun oluyor dedi yat bol bol dedi hapimi içtim şukur gecti ben bebgimi daha yeni gördum rahmım ters oldugu için görunmuyo yaşadıgı bile belli değildi 11 haftadayım uzulme canım moralın yuksek olsun hep
teşekkürler böyle mesajlarda moral buluyorum, ama artık umudum kalmadı gibi. benim de rahmim tersmiş ne demekse.. vajinadan baktı kese var ama bebek görünmüyordu. bu arada kanamam arttı. boş gebelik riski var dedi doktor, ama yine de şu 1 haftada oluşablir bekleyelim dedi. baya tecrübeli bi doktor burda. hapa bilegerek duymadı, sağlıklı görünmüyor büyük ihtimalle düşer dedibekliyorum...
sen 4-5 gün kahve rengi lekelerin geldiği halde merak edip dr. a gitmedin mi bu kadar gün bekledin,pess doğrusu gebelikte 1 damla kan bile cok önemli,daha erken gitseydin bu şekilde olmazdı,düşük durdurucu iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar şu saatten sonra ne olur bilemiyorum
malesef düşük yaptım, ki galiba boş gebelikmiş. çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş. yenileri olacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?