• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanamam var!

ayden

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
515
3
316
Gaziantep
arkadaşlar bana yardım edin lütfen, gebeliğimin 5,5. haftasındayım. 4-5 gündür kahverengi lekelenmeler vardı dün renk kırmızıya döndü, arttı:43:doktora gittim. kese 11 mm dedi doktor, ama yolk kesesini göremedi düşük olabilir dedi..bugün yine kahverengi ve azaldı. yanlız karnımda sürekli adet sancısı gibi sancılar var, belimde ağrı var...
lütfen tecrübelerinizi paylaşın iyi yada kötü:( :43::43::2:

arkadaşlar bana yardım edin lütfen, gebeliğimin 5,5. haftasındayım. 4-5 gündür kahverengi lekelenmeler vardı dün renk kırmızıya döndü, arttı:43:doktora gittim. kese 11 mm dedi doktor, ama yolk kesesini göremedi düşük olabilir dedi..bugün yine kahverengi ve azaldı. yanlız karnımda sürekli adet sancısı gibi sancılar var, belimde ağrı var...

canım benimde o haftalardayken kanamam oldu yani leke gibi doktora gittim düşmek üzere dedi çok korkmuştum ara ara geliyodu ağrılarım oluyodu hastaneye yatırdı beni düşük tehlikesinden ve şükürler olsun kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım şuan 6 yaşında ama dinlenmelisin istirahat çok önemli çokk geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini paylaş bekliyorum tatlımm

tatlımm üzme kendini.burda bu şekilde kanama olup hamileliği devam eden arkadaşlar var..İnşallah bir şey olmaz bebeğine.doktor sana progestan ilacı verdimi canım.sakın kendini yorma ve sürekli dinlen.bende de kahverengi akıntılar olmuştu.doktor kırmızı gelirse kork demişti.gerçi benim bebeğim gelişemedi kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama neyse.geldi geçti.Allah inşallah bebeğini sana bağışlasın canım benim.

benimki hiç bitmeden azar azar 6 gündür kanama devam ediyor. komşular düşse şimdiye düşerdi diyorlar. ama karnımda hep bir ağrı var:43:

benimki hiç bitmeden azar azar 6 gündür kanama devam ediyor. komşular düşse şimdiye düşerdi diyorlar. ama karnımda hep bir ağrı var:43:

doktorun ne diyor bu duruma peki progesteron vermedimi? benim görümcemde hamileliğin 4 ayına kadar kanamaları olmuştu ama sonradan kesil ve gayetde sağlıklı bebeği rabbim seni ve meleğini korusun.

geçmiş olsun...arkadaşımında sürrekli kanaması oldu ama bebek şimdi diş çıkarmaya çalışıyo maşallah:)
yolk kesesi belki ultrasondan görünmemiştir her ultrason hassas değil.

çok teşekkürler yanıtlarınız için çok mutlu ettiniz, umarım öyledir. ama benim karın ağrılarım ve lekelenmem bitmiyor:( hayırlısı ALLAH'tan..

bir hafta once benimde vardı kanamm ilk once kan geldi sonra kahverengi lekelere dondu doktorum hap verdi dinlen dedi egerki ilişki sonrası olursa bundan korkmuyoruz dedi ama durduk yere olursa sorun oluyor dedi yat bol bol dedi hapimi içtim şukur gecti ben bebgimi daha yeni gördum rahmım ters oldugu için görunmuyo yaşadıgı bile belli değildi 11 haftadayım uzulme canım moralın yuksek olsun hep

Ayaklarını uzat yat bence sakın evde dolaşma ben 20. Haftadan beri yatıyorum kalkmadan şimdi 35. Haftadayim. Ö günden beri progestan iciyorum. Bol bol su iç ve ayaklarını mutlaka kaldır. Bence hastanede yatsan cok daha iyi gecmis olsun canım Allah yardımcın olsun

bir hafta once benimde vardı kanamm ilk once kan geldi sonra kahverengi lekelere dondu doktorum hap verdi dinlen dedi egerki ilişki sonrası olursa bundan korkmuyoruz dedi ama durduk yere olursa sorun oluyor dedi yat bol bol dedi hapimi içtim şukur gecti ben bebgimi daha yeni gördum rahmım ters oldugu için görunmuyo yaşadıgı bile belli değildi 11 haftadayım uzulme canım moralın yuksek olsun hep

teşekkürler böyle mesajlarda moral buluyorum, ama artık umudum kalmadı gibi. benim de rahmim tersmiş ne demekse.. vajinadan baktı kese var ama bebek görünmüyordu. bu arada kanamam arttı. boş gebelik riski var dedi doktor, ama yine de şu 1 haftada oluşablir bekleyelim dedi. baya tecrübeli bi doktor burda. hapa bilegerek duymadı, sağlıklı görünmüyor büyük ihtimalle düşer dedi:( bekliyorum...

teşekkürler böyle mesajlarda moral buluyorum, ama artık umudum kalmadı gibi. benim de rahmim tersmiş ne demekse.. vajinadan baktı kese var ama bebek görünmüyordu. bu arada kanamam arttı. boş gebelik riski var dedi doktor, ama yine de şu 1 haftada oluşablir bekleyelim dedi. baya tecrübeli bi doktor burda. hapa bilegerek duymadı, sağlıklı görünmüyor büyük ihtimalle düşer dedi:( bekliyorum...

sen 4-5 gün kahve rengi lekelerin geldiği halde merak edip dr. a gitmedin mi bu kadar gün bekledin,pess doğrusu gebelikte 1 damla kan bile cok önemli,daha erken gitseydin bu şekilde olmazdı,düşük durdurucu iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar şu saatten sonra ne olur bilemiyorum

rahmın ters olması fazla onemsenecek birşey değil her 10 kadından kesin 7 sinde bulunurmuş doktorum bana benim saçım nasil sarı senin sıyah sa buda boyle birşey dedi benimde hep karnımdan baktıgımızda gorunmuyor alttan muayenede gorunuyo oda canımı yakıyor benim ben yasadıgını bile bilmiyordum var ama nerde arkadasımın ulturasyonuna baktıgım zamn onun hep belli oldugunu görunce uzuluyrum bu diğer cocouklardada aynı şekilde olcak nerde oturuyorsunuz siz

malesef düşük yaptım, ki galiba boş gebelikmiş. çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş. yenileri olacak inşallah..

sen 4-5 gün kahve rengi lekelerin geldiği halde merak edip dr. a gitmedin mi bu kadar gün bekledin,pess doğrusu gebelikte 1 damla kan bile cok önemli,daha erken gitseydin bu şekilde olmazdı,düşük durdurucu iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar şu saatten sonra ne olur bilemiyorum

ben görür görmez doktora gittim, hem de 2 doktora... ama bekliycez, çok sağlklı görünmüyor gebelik dediler:(( yani boş gebelik olabilir dediler...

malesef düşük yaptım, ki galiba boş gebelikmiş. çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş. yenileri olacak inşallah..

canım geçmiş olsun, Allah yeniden nasip etsin, dün cevap yazıpta moralini bozmak istemedim sadece kanama olursa düşmeyebiliyor ama kanamaya bel ve karın ağrısı eşlik ediyorsa muhtemelen düşüyor benimde öyle olmuştu:(

Son düzenleme:
Back