• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamalı Sistit

O berbat hastaliktan bende muzdaribim. Evlenmeden once yoktu bendede,ama gecmiyor kac tane ozel hastaneye gittim kac tane doktora gittim hep ilac verildi kesin gecer denildi ama gecmiyorr. Esimde ilac kullandi bende kullandim malesef ki her ay yine yine tekrarliyor. Gecen sene gebeyken yine enfeksiyonum vardi doktor ilac veriyordu rahatliyordum 8 haftalikken bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Doktorum sistitten olabiilir tedavi gormen lazim dedi tedavide gordum yok banamisin demiyor bu pisik sey. Bu ay cok az akintim olmustu kirmizimsi ins tutunma akintisidir diye doktora gittim ama megersem sistittenmis :KK43:(( Bu ay 14 gun boyunca sogan kuru uygulicam cok iyi diyorlar hem enfeksiyon icin hem bebis icin denemekte fayda var sende dene istersen.
Allah şifa versin. İnşaallah en yakın zamanda bebek haberi alırsın. Hem de en sağlıklısından. Daha beterinden Allah korusun. Dua edeceğim sana. Bir kere bebek tutunca olması kolay diyorlar. Biz de daha hiç olmadı.

Allah hepimize şifa versin. Adaçayı oturma banyosu mu yoksa çay olarak içerek mi fayda sağladı? Ben hep içerim. Spazm için magnezyum verdi doktor. Belki magnezyum içeren meyveler sebzeler bize iyi gelebilir.
Amin inşallah 🙏 adacayı çay olarak tüketiyorum içiyorum yani birazda limon atıyorum içine. Magnezyuma bende başladım eklem ağrıları için ama sistite iyi geliyormuş. Bide madensuyu diye okudum nette.

Allah şifa versin. İnşaallah en yakın zamanda bebek haberi alırsın. Hem de en sağlıklısından. Daha beterinden Allah korusun. Dua edeceğim sana. Bir kere bebek tutunca olması kolay diyorlar. Biz de daha hiç olmadı.
Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese versin istemeyene vermesin :)) Ilkinde sans eseri nasil oldu bilmiyorum cunku o zaman dusunmuyorduk ama simdi dusunuyoruz cok istiyoruz.Bu ay ovulasyon testleride aldim 30 tane ins bu ay bisiler olucak Allahin izniyle. Enfeksiyonuda bi kenara attim simdilik cok buyuk sorun diye bakmiyorum cunku bnm cevremde cok var enfeksiyonu olup saglikli bir sekilde bebegini dunyaya getirenler. Yigenim dogum yapti yeni onunda enfeksiyonu coktu devamli suya karistirilan ilactan verdi doktor ona simdi saglikli bi bebisi var.

Merhaba Kızlar,
Evlendiğimden beri nerdeyse her ay sistit oluyorum. İki tanesini kanamalı geçirdim. Antibiyotik kullanınca geçiyor. Fakat yine tekrarlıyor. Sistite çare bulan var mı acaba?
Bebekte istiyoruz fakat olmuyor. Bu mikrobunda etkisi var mıdır?
Merhaba, ne durumdasınız acaba merak ettim. Ben de evleneli 1,5 ay oldu ve geçen hafta perşembe akşamı artık canıma tak ederek acile taşındık. Sistit dedi doktor, çok korkunç günlerdi, şimdilik tedavim devam ediyor idrar kültürü aldılar hem acilde hem ertesi günü kadın hastalıklarına gitmiştim orada vajinal sürüntü şeklinde alındı ikisinin de sonuçlarını bekliyorum halen, doktor kültürde üreme olursa eşiniz de ilaç kullancak dedi. Kısmi sonuçlanmış şu an bakteri üremesi görünüyor iki kültürde de. Bugün arayacağım tekrar doktoru bakalım muhtemelen eşime de verecek. Ben antibiyotiğin yanında iki ilaç daha kullanıyorum biri aplikatörlü bi krem biri de hap şimdilik şikayetlerim kesildi ama 1 hafta devam edeceğiz bakalım. Bir de cranberry ve prebiyotik takviyesi alıyorum ek olarak. Sizde durumlar nasıl diye sormak istedim henüz bebek gibi bir düşüncemiz yok bizim gerçi ama bu böyle tekrarlı bir şey mi ya? 😞

Merhaba, ne durumdasınız acaba merak ettim. Ben de evleneli 1,5 ay oldu ve geçen hafta perşembe akşamı artık canıma tak ederek acile taşındık. Sistit dedi doktor, çok korkunç günlerdi, şimdilik tedavim devam ediyor idrar kültürü aldılar hem acilde hem ertesi günü kadın hastalıklarına gitmiştim orada vajinal sürüntü şeklinde alındı ikisinin de sonuçlarını bekliyorum halen, doktor kültürde üreme olursa eşiniz de ilaç kullancak dedi. Kısmi sonuçlanmış şu an bakteri üremesi görünüyor iki kültürde de. Bugün arayacağım tekrar doktoru bakalım muhtemelen eşime de verecek. Ben antibiyotiğin yanında iki ilaç daha kullanıyorum biri aplikatörlü bi krem biri de hap şimdilik şikayetlerim kesildi ama 1 hafta devam edeceğiz bakalım. Bir de cranberry ve prebiyotik takviyesi alıyorum ek olarak. Sizde durumlar nasıl diye sormak istedim henüz bebek gibi bir düşüncemiz yok bizim gerçi ama bu böyle tekrarlı bir şey mi ya? 😞
Bu ay sistit olmadım çok şükür. USG’deki doktor bana dedi ki sizi böyle bir oraya bir buraya sürüklüyorlar ama vücut floranız birbirine alışana kadar bu tarz sıkıntılar çekersiniz. Sanırım alıştı floralar bu ay😂 İlaçlarımo düzenli kullandım kızılcık şerbeti ve su içtim. Bir de arkadaşıma doktoru ilişkiden sonra hemen su değdirmeyin özel bölgenize o mikrobu idrar kesesine taşır demiş. Hijyene çok önem veriyordum hemen banyo intim jeller falan. Artık kestim hepsini biraz bekliyorum. Öyle banyo yapıyorum. Sizin böyle fazla olmaz inşaallah.

Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese versin istemeyene vermesin :)) Ilkinde sans eseri nasil oldu bilmiyorum cunku o zaman dusunmuyorduk ama simdi dusunuyoruz cok istiyoruz.Bu ay ovulasyon testleride aldim 30 tane ins bu ay bisiler olucak Allahin izniyle. Enfeksiyonuda bi kenara attim simdilik cok buyuk sorun diye bakmiyorum cunku bnm cevremde cok var enfeksiyonu olup saglikli bir sekilde bebegini dunyaya getirenler. Yigenim dogum yapti yeni onunda enfeksiyonu coktu devamli suya karistirilan ilactan verdi doktor ona simdi saglikli bi bebisi var.
Merhaba ben de sizi merak ettim. Oldu mu bebiş? Bu soru yakınlardan gelince çok sinir bozucu biliyorum. Ama aynı dertle uğraştığımız için öyle gelmeyeceğini düşündüm :)

Merhaba ben de sizi merak ettim. Oldu mu bebiş? Bu soru yakınlardan gelince çok sinir bozucu biliyorum. Ama aynı dertle uğraştığımız için öyle gelmeyeceğini düşündüm :)

Malesef canim olmadi. Benim bu ay cok akintim oldu ve o akinti hayatimdaki en igrenc kokuya sahipti anlatamam snaa :D Napcam bilmiyorum valla hep ozele gittim kac hastane dolastim hep en iyi doktorlara gittim ama bana dedikleri sey ''Bu ilaci kullan kesin gecicek'' dediler amaaaaa ne fayda.Diger ay yine akintim yine agrim yine enfeksiyonnn...Neysee yarin devlet hastanesine randevu aldim gidicem bakalim belki devlet hastanesi daha iyiydir. Hastane sadece kadin dogum icin.
Bir de ben hic HSG filmi cektirmedim yarin doktora onuda soylicem. Ama ilk basta su lanet sistitden kurtulmak istiyorumm tabikide, yapisti birakmiyor resmen ya o kadar antibiyotik kullaniyorum banamisin demiyor lanet sey :D

Back
X