Kanamalı Sistit

minicivcive

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
192
105
33
35
Merhaba Kızlar,
Evlendiğimden beri nerdeyse her ay sistit oluyorum. İki tanesini kanamalı geçirdim. Antibiyotik kullanınca geçiyor. Fakat yine tekrarlıyor. Sistite çare bulan var mı acaba?
Bebekte istiyoruz fakat olmuyor. Bu mikrobunda etkisi var mıdır?

eğer evlenmeden önce olmuyorsan, eşinden kaynaklı oluyordur. Onuda doktora götür,
Evet usg çekildim. Usg çeken doktorda öyle söyledi. Kısır döngüye girer. O da muayene olsun diye. Fakat eşimde hiç hastalık belirtisi yok.

Evet usg çekildim. Usg çeken doktorda öyle söyledi. Kısır döngüye girer. O da muayene olsun diye. Fakat eşimde hiç hastalık belirtisi yok.

Belirti beklemeden kontrole gitmesi lazim umarim kurtulursunuz bu beladan benim ablam da çok çekti hala da çekiyo

Cañim bende öyleydim ölüyorum sanıyorum hep seni çok iyi anladım bol su iç kuzum limon sık iç eritrosit çıkıyordu tahlilimde hep

Cañim bende öyleydim ölüyorum sanıyorum hep seni çok iyi anladım bol su iç kuzum limon sık iç eritrosit çıkıyordu tahlilimde hep
Tam geçti sanıyorum yine başlıyor. Su iyi geliyor limonuda denerim. Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bu derdimiz geçer

Tam geçti sanıyorum yine başlıyor. Su iyi geliyor limonuda denerim. Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bu derdimiz geçer
Inşallah canım benim arada yanmam oluyo çok korkuyorum sistit olucam diye çünkü iki kere kanama bende geçirdım rahim çok ağrıyo kanadığı zaman birde benim idrarıma kan karışıyor senin de öyle oluyo mu

Bende de öyle oluyor. Kıpkırmızı idrarım ve kan pıhtılarıda oluşuyor. Zaten o oluşunca ağrısından kıvranıyorum. Bebeğimizde olmuyor 6 aydır. Kimi doktor sistite bağlıyor kimisi alakası yok diyor.

İbrahim Saraçoğlunun bir kürü var karnabahar kürü onu denediniz mi?

Ben öncesinde temizleme jeliyle yıkıyorum. Eşim de çok temiz fakat öyle bir şey yapmıyor. Ona da söylerim. Ne çare olacaksa hazırız yapmaya.
intim jeller dogal florayi bozar kullanmayin.belki o bile yapiyor olabilir.oraya sabun kopuk bile kullanilmamasi taraftari dr lar.bol suyla yikayin ve mutlaka kuru tutun.ic camasirlariniz pamuklu olsun v3 surekli değiştirin bol su icin en az 3 lt gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…