- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 33
- 35
- Konu Sahibi minicivcive
-
Evet usg çekildim. Usg çeken doktorda öyle söyledi. Kısır döngüye girer. O da muayene olsun diye. Fakat eşimde hiç hastalık belirtisi yok.eğer evlenmeden önce olmuyorsan, eşinden kaynaklı oluyordur. Onuda doktora götür,
evet esinizin de kontrol olmasi lazim.eğer evlenmeden önce olmuyorsan, eşinden kaynaklı oluyordur. Onuda doktora götür,
Evet usg çekildim. Usg çeken doktorda öyle söyledi. Kısır döngüye girer. O da muayene olsun diye. Fakat eşimde hiç hastalık belirtisi yok.
Cañim bende öyleydim ölüyorum sanıyorum hep seni çok iyi anladım bol su iç kuzum limon sık iç eritrosit çıkıyordu tahlilimde hepMerhaba Kızlar,
Evlendiğimden beri nerdeyse her ay sistit oluyorum. İki tanesini kanamalı geçirdim. Antibiyotik kullanınca geçiyor. Fakat yine tekrarlıyor. Sistite çare bulan var mı acaba?
Bebekte istiyoruz fakat olmuyor. Bu mikrobunda etkisi var mıdır?
Tam geçti sanıyorum yine başlıyor. Su iyi geliyor limonuda denerim. Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bu derdimiz geçerCañim bende öyleydim ölüyorum sanıyorum hep seni çok iyi anladım bol su iç kuzum limon sık iç eritrosit çıkıyordu tahlilimde hep
İnşaallah hepimizin geçer bu derdi. Turna yemişi, kızılcık suyu denemediğim şey kalmadı.Belirti beklemeden kontrole gitmesi lazim umarim kurtulursunuz bu beladan benim ablam da çok çekti hala da çekiyo
Inşallah canım benim arada yanmam oluyo çok korkuyorum sistit olucam diye çünkü iki kere kanama bende geçirdım rahim çok ağrıyo kanadığı zaman birde benim idrarıma kan karışıyor senin de öyle oluyo muTam geçti sanıyorum yine başlıyor. Su iyi geliyor limonuda denerim. Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bu derdimiz geçer
Bende de öyle oluyor. Kıpkırmızı idrarım ve kan pıhtılarıda oluşuyor. Zaten o oluşunca ağrısından kıvranıyorum. Bebeğimizde olmuyor 6 aydır. Kimi doktor sistite bağlıyor kimisi alakası yok diyor.Inşallah canım benim arada yanmam oluyo çok korkuyorum sistit olucam diye çünkü iki kere kanama bende geçirdım rahim çok ağrıyo kanadığı zaman birde benim idrarıma kan karışıyor senin de öyle oluyo mu
Ben öncesinde temizleme jeliyle yıkıyorum. Eşim de çok temiz fakat öyle bir şey yapmıyor. Ona da söylerim. Ne çare olacaksa hazırız yapmaya.cinsel birliktelik öncesinde kesinlikle iyi şekilde temizlenmeniz gerekiyor ikinizinde.
Benimde olmuyor 3 yıldirBende de öyle oluyor. Kıpkırmızı idrarım ve kan pıhtılarıda oluşuyor. Zaten o oluşunca ağrısından kıvranıyorum. Bebeğimizde olmuyor 6 aydır. Kimi doktor sistite bağlıyor kimisi alakası yok diyor.
Denemedim sistit için mi kür ?İbrahim Saraçoğlunun bir kürü var karnabahar kürü onu denediniz mi?
İnşaallah en kısa zaman da Allah sana da bana da ve tüm isteyenlere nasip eder. Bugün eşim sperm testi yaptıracak ben de hormon. Bir sorun çıkmazsa hsg filmi çekileceğim.Benimde olmuyor 3 yıldir
intim jeller dogal florayi bozar kullanmayin.belki o bile yapiyor olabilir.oraya sabun kopuk bile kullanilmamasi taraftari dr lar.bol suyla yikayin ve mutlaka kuru tutun.ic camasirlariniz pamuklu olsun v3 surekli değiştirin bol su icin en az 3 lt gunlukBen öncesinde temizleme jeliyle yıkıyorum. Eşim de çok temiz fakat öyle bir şey yapmıyor. Ona da söylerim. Ne çare olacaksa hazırız yapmaya.
allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsınİnşaallah en kısa zaman da Allah sana da bana da ve tüm isteyenlere nasip eder. Bugün eşim sperm testi yaptıracak ben de hormon. Bir sorun çıkmazsa hsg filmi çekileceğim.
Evet bidaha asla olmaz falan diyor bi deneyin ne kaybedersiniz kiDenemedim sistit için mi kür ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?