slm arkadaşlar. benimde benzer bi sorunum var . gecen hafta doktora kontrole gittim sadece kese gözüktü . doktor boş gebelik olabilir dedi . benim içim rahat etmedi akşam başka doktora gittim ve kesede bebek gözüktü kesinlikle boş gebelik deyil dedi ama gelişip gelişmeyeceyine bişe diyemem dedi . bi hafta sonra tekrar çağırdı ve yarın kontrolüm var. bir haftadır ne yerdeyim ne gökte arkadaşlar .zaman geçmek bilmiyo. benim bundan önceki iki gebeliğimde düşükle sonuçlandı.bundada aynı şeyleri yaşama olasılığım var. rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür .
seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun benim gebeliğim ne yazıkki sonlandırıldı allah senin kucağına almanı nasip etsin
aamin insalllah bu sefer herşey yolunda gitcek .bende seni çok iyi anlıyorum allah sanada biran önce bebek nasip etsin insallah . üzmek istemem ama nekadar oldu gebeliğin sonlandıralı
24 mayısta sonlandırıldı gebeliğim anca anca toparlanıyorum çok ağrılarım oldu ama yüreğimin acıdığı kadar değilperşembe günü tekrar gidicem patoloji sonucuna göre doktorum ne diyecek çok merak ediyorum allahım beterinden korusun verende alanda o,vardır bi hikmeti çok çok şükür...
gecmıs olsun canım senı cok ıyı anlıyorum cunku aynı seylerı bende yasadım cektıgın agrılar o acının yanında cok hafıf kalıyor . bana patolojıye gondermeye gerek olmadıgını soylemıstı doktor. sana doktorun mu onerdı yoksa gonderılıyor mu kafam karıstı sımdı benım
24 mayısta sonlandırıldı gebeliğim anca anca toparlanıyorum çok ağrılarım oldu ama yüreğimin acıdığı kadar değilperşembe günü tekrar gidicem patoloji sonucuna göre doktorum ne diyecek çok merak ediyorum allahım beterinden korusun verende alanda o,vardır bi hikmeti çok çok şükür...
çok geçmiş olsun canım . benim bundan önce 2 düşüğüm oldu ikisinide patolojiye yollamadılar . ama şimdi gittiyim doktor çok iyi .hatta artık o kadar evhamlı oldumki bugün kahverengi akıntım geldi diye gittim çok şükür kötü bişe çıkmadı . minnacık kalbi atıyo ama artık sürekli yatıyorum .inşallah bu kadar sıkıntıya üzüntüye deyerde kucamıza almak nasip olur .....
patolojiye doktor kendisi dedi canım gönderiyoruz die ama gönderilmesi lazım normalde zaten keşke sen önerseydin sen ne zaman kürtaj olmuştun.beni bugün sağlık ocağından çağırdılar doktor 6 ay korunman gerek dedi yıkıldım resmen ben çivi çiviyi söker die hemen tekrar istiyordum ama ne yapıcam bilmiyorum,senin doktorun neler önerdi.
çok geçmiş olsun canım . benim bundan önce 2 düşüğüm oldu ikisinide patolojiye yollamadılar . ama şimdi gittiyim doktor çok iyi .hatta artık o kadar evhamlı oldumki bugün kahverengi akıntım geldi diye gittim çok şükür kötü bişe çıkmadı . minnacık kalbi atıyo ama artık sürekli yatıyorum .inşallah bu kadar sıkıntıya üzüntüye deyerde kucamıza almak nasip olur .....
canım benım 3 ay oldu doktor dusukten sonra en az ıkı ay korunmamı onerdı rahmın kendını toplayabılmesı ıcın gerekıyormus sonra tekrar hamıle kalabılırısın dedı
canımm çok sevindim senin adına inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı kucağına aldıktan sonradan sağlıkla sıhhatle kocaman olur inşallah allah en kısa zamanda banada nasip etsin iş başı yaptım bugün kürtaj olalı 5 gün oldu ağrılarım çok oluyo bazen bunada şükür 3 ay korunma süresi verdi doktor inan hemen olsun istiyorum aynı şeyi tekrar yaşama riskim % 70 ama yinede istiyorum allah hayırlısı ile nasip etsin ama benim bide böbrek taşı problemim var mecburen 3 ay korunucaz hem bu zaman içersinde onunda çaresine bakar sağlıklı bi gebeliğe hazır olurum inşallah canım .
bende bugün gittim canım 1 haftam olmuştu çünkü kürtaj olalı patolojı sonucum termetiz ultrasonla rahim kontrollerinide yaptı doktorum rahim toparlanmış patolojinde termetiz ben sen kurtaj olduğunda 3 ay sonra demiştim sana ama 3 ay beklemeni gerektirecek bi sorun yok 1 kez adet gör daha sonra tekrar bırakın korunmayı dedi.bende daha fazla beklemem gerekirse bekliyim doktor hanım benim için sorun değil dedim,oda beklemeni gerektircek bi durum yok sağlığın iyi istediğin kadar bekle istersen 6 ay bekle o bebeğin bu dünyada yicek ekmeği varsa her türlü doğar kafana takma herşey allahtan dedi hüngür hüngür ağladım doktorumun karşısında :) kürtaj olduğumda gerçekten öyle demişti rahim ağzın bayağı dardı çok uğraştırdı bizi dedi 3 ay korunduktan sonra tekrar bırakabilirsin demişti bende 1 haftadır kendimi öyle hazırlamıştım ama bugün öylesine mutu oldum ki folik asidi bırakmıştım hemen başla tekrar dedi,bide kürtaj olduğumdan beri damla damla kanamam devam ediyodu normalmış bu ama yinede kanı kesecek 2 tane ilaç verdi bana canım.sende bırak artık korunmayı bence doktorun 2 ay demiş sen 3 aydır korunuyosun bırak artıkta süpermenler ulaşsın yumurtacıklarınakendine iyi bak canım
arkadaşlar gebeliğim 7 haftanın içinde son bir haftadır da kanama geçiriyorum iğnem pogestan ilacım var doktorun verdiği onları kullandım bir haftadır.bugün kontrole gittik doktor vajinal ultrasonla gördü ancak keseyi ve boş kese kalp atışları duyulmuyor dedi beta hcg için kan verdim perşembe günü yine vericem iki sonucun arasında kandaki beta hcg de yükselme görülürse bebeğin kesede olduğunu anlarız dedi doktor felaket üstüne felaket yaşıyorum son günlerde allah beterinden korusun tabiki ama korkuyorum çok başına gelen arkadaşlarım yardımcı olsun lütfen
sagol canım ınsallah bırbırımızden hayırlı habeler alırız artık kanama 10 gun kadar devam edıyor sonr bıtıyor canım merak etme adetım de sonrakı 30 gunluk donemde olmustu benım hadı hayırlısı bakalım
bana da 12nisanda adet olmayınca gebelik dediler.21inde betalar düşüşe geçti adet başladı kanama işle atacak vucut dendi.kese ve bebek yok dendi.velhasıl dün itibari ile beta takibibnden beri dün dış gebelik dendi.ve iğne yaptılar sonlandırmak için.Allah aşkına bu durumu yasayıp iğneden sonra neler oldugunu hakkaten dış gebeliği bıu şekilde sonlanan arkadslar varsa yardım edin lütfen.iğne dün vuruldum ağrı sancı hiç birşey yok.pazartesiye kadar bekleyip twkrar gidicez beta hcg bakılacak.((allahnkimseye vermesin yarabbim.
inşallah canım genelde adetimin yakaşlatığını hissettiğimde bi gerilim olurdu bende gene zamanı yaklaştı diye:) adetimin gelmesini dört gözle bekleyeceğim günleride görecekmişimrabbim beterinden korusun inşallah canımmmm herşey gönlünce olsun gönlünden geçenleri rabbim hakkında hayırlı eylesin canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?