Olabiliyor öle şeyler her lekelenme hatta kanama düşük olacagını göstermiyor canım bi tehlike olsa doktor söylerdi tedbir amaçlı ilaç vermiştir. Sen yine de dikkat et kendine. Ama korkma yani stres yapmaKızlar 5+6 haftalık hamileyim
Hiç ağır iş yapmadığım halde
Kanamam oldu adet başlangıcı gibi kahverengi ve biraz fazla
Sonra acile gittim
Perşembe günü kontrolde keseyi gördüm
Bugün hem bebeği hem keseyi gördüm
Ağrım yok
Doktorum düşük felan demedi sadece progestan verdi sabah akşam alttan
Böyle bir durum yaşayan varmı acaba??
Canım lekelenme seklinde az olsa korkmazdım ama fazla gelince korktum bendeOlabiliyor öle şeyler her lekelenme hatta kanama düşük olacagını göstermiyor canım bi tehlike olsa doktor söylerdi tedbir amaçlı ilaç vermiştir. Sen yine de dikkat et kendine. Ama korkma yani stres yapma
Sen yat dinlen kendini yorma sırt üstü yatıp ayaklarını yüksege koy. İlacı da kullan Allah ın izniyle düzelirsin inşallah canımCanım lekelenme seklinde az olsa korkmazdım ama fazla gelince korktum bende
Benden sana tavsiye progestan ilacını düzenli kullan ve sadece WC ye gitmek için kalk sürekli yat ve dua et Allah tamamına erdirsin inşallahCanım lekelenme seklinde az olsa korkmazdım ama fazla gelince korktum bende
İnşallah canım Allah razı olsunSen yat dinlen kendini yorma sırt üstü yatıp ayaklarını yüksege koy. İlacı da kullan Allah ın izniyle düzelirsin inşallah canım
Sağol canım inşallahhhhhhBenden sana tavsiye progestan ilacını düzenli kullan ve sadece WC ye gitmek için kalk sürekli yat ve dua et Allah tamamına erdirsin inşallah
Benim 9. Hafta yoğun bi kanamam oldu hastanede yattım o zaman progesteron türevi kuvvetli bi iğne adını şuan hatırlamıyorum onu vurdular progesteron hapını yazdı ama ben kullanmadım eğer kanamam devam ederse falan kullanırım dedim aldım şükür şuan 14 haftalık oldu ve bir daha hiç kanama yaşamadım şükür inşallah siz de tekrar yaşamazsınızKızlar 5+6 haftalık hamileyim
Sonra acile gittim
Ağrım yok
Çok çok geçmiş olsun canım ben 14+4 günlük hamileyim hamileliğimi öğrendiğim ilk günden bu yana progestanı hiç bırakmadın daha doğrusu bırakamadım. Önce rahim arkasında kan birikmiş dedi çok şükür kanamam olmadı daha sonra rahim ağzı uzunluğun kısa çocuk aşağıda dedi hem iğneleri vurundum hem hapları içtim. Benim doktorum fitil olarak kullanmayı önermedi emilimi daha yavaş oluyormuş ve tam erimiyormuş. Ama şunu söylemeliyim büyük oranda işe yaradı bu ilaç içini ferah tut bol boldinlen kasık ağrın olacaktır muhakkak kanamanda kırmızıya dönmediği sürece korkma :)Kızlar 5+6 haftalık hamileyim
Sonra acile gittim
Ağrım yok
Aminnn Allah razı olsun canımBenim 9. Hafta yoğun bi kanamam oldu hastanede yattım o zaman progesteron türevi kuvvetli bi iğne adını şuan hatırlamıyorum onu vurdular progesteron hapını yazdı ama ben kullanmadım eğer kanamam devam ederse falan kullanırım dedim aldım şükür şuan 14 haftalık oldu ve bir daha hiç kanama yaşamadım şükür inşallah siz de tekrar yaşamazsınızRabbim meleklerimize sağlık sıhhat versin
Bende de oldu canım ilk başlarda yerleşme kanaması birkaç gün sonra kesilir gibi oldu sonra tekrar oldu. Biraz uzayınca bu süreç doktora gittin kan uyuşmazlığı olduğu ortaya çıktı ama cok şükür senin oyle birşeyin yokmus olsa doktorun söylermiş zaten. Bana sabah akşam hem iğne verdi 1 hafta kullandım onu hem de alttan dediğin gibi progestan verdi. Onu herkese veriyorlar ilk 3 ay 2 Arkadaşım daha var gebe onlara da vermiş doktor bir sıkıntısı olmadığı halde. Doktor bişey demediyse herşey normaldir canım yerleşme kanamasıdır içini ferah tut stres yapmaKızlar 5+6 haftalık hamileyim
Sonra acile gittim
Ağrım yok
Dün aynı seyi yasamısı canım. 7+1 gunluk benimki de. Bende de kahverengi lekelenme oldu. Progestan verdi doktor ama yan etkisi fazlaymış. Onu azaltmak icin vajinadan al dedi. Ben itebildigim kadar ileri itiyorum fakat bir zamana sonra dışarı atılıyor eriyince. Bu normal mi, etkisini gosteriyor mu bilemiyorum. Cuma kontrolum var, soracagim doktora. Bir de doktor 7 gun rapor verdi. Allah yardimcimiz olsun. Fazla takma kafana. Coğü insanda oluyor bu.Kızlar 5+6 haftalık hamileyim
Sonra acile gittim
Ağrım yok
Canım kesildi benimki benim de yarın kontrolümDün aynı seyi yasamısı canım. 7+1 gunluk benimki de. Bende de kahverengi lekelenme oldu. Progestan verdi doktor ama yan etkisi fazlaymış. Onu azaltmak icin vajinadan al dedi. Ben itebildigim kadar ileri itiyorum fakat bir zamana sonra dışarı atılıyor eriyince. Bu normal mi, etkisini gosteriyor mu bilemiyorum. Cuma kontrolum var, soracagim doktora. Bir de doktor 7 gun rapor verdi. Allah yardimcimiz olsun. Fazla takma kafana. Coğü insanda oluyor bu.
Sanırım öyle bişeydi canım düşük tehlikesi olsa ağrımda olurdu diye düşünüyorumBende de oldu canım ilk başlarda yerleşme kanaması birkaç gün sonra kesilir gibi oldu sonra tekrar oldu. Biraz uzayınca bu süreç doktora gittin kan uyuşmazlığı olduğu ortaya çıktı ama cok şükür senin oyle birşeyin yokmus olsa doktorun söylermiş zaten. Bana sabah akşam hem iğne verdi 1 hafta kullandım onu hem de alttan dediğin gibi progestan verdi. Onu herkese veriyorlar ilk 3 ay 2 Arkadaşım daha var gebe onlara da vermiş doktor bir sıkıntısı olmadığı halde. Doktor bişey demediyse herşey normaldir canım yerleşme kanamasıdır içini ferah tut stres yapma
Yani bence de tedirgin olma dediğim gibi önemli bişey olsa doktorun söylerdi progestani da kafaya takma düşük tehliken olduğu anlamına gelmiyor zaten ilk 3 ay herkesin düşük tehlikesi var ilacını kullan 3 ay sık dişini ağır iş yapma kendini de fazla yorma geçmiş olsun tatlımSanırım öyle bişeydi canım düşük tehlikesi olsa ağrımda olurdu diye düşünüyorum
Benim hiç sancım olmadı hissetmedim bile lekelenmem oldugunu lavaboya gidince gördüm
Sağol canım allah razı olsunYani bence de tedirgin olma dediğim gibi önemli bişey olsa doktorun söylerdi progestani da kafaya takma düşük tehliken olduğu anlamına gelmiyor zaten ilk 3 ay herkesin düşük tehlikesi var ilacını kullan 3 ay sık dişini ağır iş yapma kendini de fazla yorma geçmiş olsun tatlım
Gecmis olsun. Hersey yolunda gider umarim.Canım kesildi benimki benim de yarın kontrolüm
Sanada geçmiş olsun evet kuzenimde ağızdan alıyo ilacı kan şekerim düşüyo sersemlik yapıyo dedi haklısın canım
Canım ben ilk gebeligimde kese gondu bebego gormeden kanama basladi ve dustu. Simdi tekrar gebeyim. Bebegi gorduk sukur ama lekelenmem oldu doktor progestan ( 200mg) vajinadan hap seklinde almami onerdi. Bende ayni psikolojideyim. Hele o kalp atisini, patlamis elleri ayaklari gorunce ultrasonda daha bir tuhaf oluyorsun fakat ilk gebeliginde kafana takma. Stres de bir etken biliyorsun. Baska seylerle oyalan. Ahsap boya, hobin varsa orgu falan ona yönel. Ve tabi Allah a bol dua et. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Saglikli bibislerimiz olsun.herkese merhaba,
hamileliğimin 6. haftası 1. günündeyim. pazartesi akşamı birden adet sancısı girdi ve kanamam oldu. önce mercimek tanesi kadar bordo geldi, sonra sildiğimde kısmen pembemsi şekilde peçete renklendi. bundan bir kaç gün önce de kahverengi lekelenme ve silgi tozu gibi akıntım olmuştu. progestanın dozunu arttırdı doktorum. 3 gün boyunca 100mg enjeksiyon. normalde 50mgydi her gün.
bunun üzerine dün baktı dotorum vajinal ultrasonla, kese yerinde,yolk da gözüktü. önceki muayenede gözükmemişti, gelişiyor yani. ama tutunduğu yerde boşluk olmuş, biraz ayrılmış, yani düşük riskim var. bu durumda %80-85 sorun olmazmış, %15-20 düşük olurmuş. kanamam olursa bu hafta yine gidicem, olmazsa öbür hafta.
bilmiyorum. durmadan gidip kontrol ediyorum. insanın aklından çıkmıyor. düşünmek istemesem de aklımda. vajinamda ufak bi sıcaklık hissetsem tuvalete gidiyorum. az önce gene lekelenme oldu kahverengi. bu kaygı da insanı hasta ediyor.
bir yandan gebelik takvimimi imzama eklemek için uğraşıyorum (hala beceremedim) diğer yandan boşuna mı ekliyorum diyorum.
hayırlısı...
edit: takvimi eklemişim meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?