Kanama alanı

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
33
Merhaba arkadaşlar benim 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve 7 haftalıkken kalbı durdu benım kese yanında büyük bir kanama alanım vardı sebebi bu olmuş olabılır mı cünkü patoloji sonucu temiz cıktı pıhtılaşma testini de ilk düşükte arastırmıyorlar böyle bir şey yasayan var mı?

Merhaba arkadaşlar benim 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve 7 haftalıkken kalbı durdu benım kese yanında büyük bir kanama alanım vardı sebebi bu olmuş olabılır mı cünkü patoloji sonucu temiz cıktı pıhtılaşma testini de ilk düşükte arastırmıyorlar böyle bir şey yasayan var mı?
[/QUarastirma hastanesine gidio 3 dusugum oldu de arastirmiyolar kac dusugun var.. benim hep dedigin gibi 8. haftada kalbi duruyor nedeni kanda pihtilasma ben igne ve aspirinde kullaniyorum gebeliklerimde ama bi turlu yasatamadik hep duruyor kalbi tiroidlerinede baktir insAllah sende işe yarar cok gecmis olsun rabbik bi daha ayni acıyı yasatmasn cok iyi anliyorum 6 tane kaybettim

Kanama alanı düşüğe sebep olmaz ama kanama aktif olarak devam ederse düşer. Benimde kanama alanım vardı ve progestanla geçti. İlk gebeliklerde sebepsiz düşükler görülebiliyor.

Kanama alanı düşüğe sebep olmaz ama kanama aktif olarak devam ederse düşer. Benimde kanama alanım vardı ve progestanla geçti. İlk gebeliklerde sebepsiz düşükler görülebiliyor.
Ben progestan kullandım ama gecmedı keseden daha da büyük bir duruma geldi doktor rısklı demıstı ama sebebi bu muydu bılımıyorum

Ya sebebı bu kanama
Benim doktorum sebebi ona bagliyor
Ya eger sebebi bu kanama alanıysa içim rahatlıycak en azından ıkıncı gebelıkte böyle bir şey yasamama ihtimalim var ama sebebi pıhtılaşma falandır diye korkuyorum

Ya sebebı bu kanama

Ya eger sebebi bu kanama alanıysa içim rahatlıycak en azından ıkıncı gebelıkte böyle bir şey yasamama ihtimalim var ama sebebi pıhtılaşma falandır diye korkuyorum
Az once bir yorum yaptimtim alintilayim
Burda basima gelenlerden ornek vernistim ama sizin mesajinizla karismis

Back
X