- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.951
-
- Konu Sahibi Tess of the Durbervilles
Buz koyun ama 10 dkda 1 cekin buzu fazla tutarsanız kılcal damarlarınız catlar yüzünüz morarır. Yaklaşık bir saat boyunca 10 dkda bir buz yapınÇok teşekkür ederim canım emzirdiğim için sadece malum ilacı içebiliyorum bi an önce geçer inşallah çok kötüyüm çünkü
Tamam koyacağım bu kadar ağrı yapacağını bilsem dişi çektirmez çürük ağrısı çekerdim ikiside aynı sonuçtaBuz koyun ama 10 dkda 1 cekin buzu fazla tutarsanız kılcal damarlarınız catlar yüzünüz morarır. Yaklaşık bir saat boyunca 10 dkda bir buz yapın
Hayır ağrılı bı işlem değil, bana derin dolgu yapıldı (doktor önce kanal yapmak istemedi) ağrılar devam edince kanal tedavisi yapıldı. Doktor çıkardığı siniri kokluyor iltihabi bişey varmı diye, bende yoktu eğer iltihabı durum olursa antibiyotik veriyor, sadece bı kaç gün hangi tarafına kanal yapılacaksa o taraftan yemek yeme sonra geçiyor zaten.Merhaba
Kanal tedavisi yaptıran arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Herkesin anlattığı gibi çok ağrılı bir tedavi mi? Diş iltihaplanması yüzünden uyku haram oldu. İltihap temizlendi ancak hala zonklama geçmedi. Tekrarlama riskine karşı doktor kanal tedavisi gerek dedi.Cuma günü inşallah yaptıracağım. Umarım çok acı veren bir tedavi değildir.
Cekilşrken uyusmaya ragmen acı falan hissettinizmiKanalı bilmem ama bugün azı dişimi çektirdim berbat bir şekilde damağım çok acıyor ne Zaman geçer biliyorum ama sinir tahammülüm çok düştü
O dediginiz ne oluyo acaba,endodondistBende asistanım, sadece işlemlerin basınclarını dişinizde yapılan uygulamaları hissedersiniz. Acı yok cünkü uyusturuyolar hatta endodondist yapacaksa daha şanslısınız onların uyusturma sistemleri daha farklı.
Hayır çekim anında acı hissetmedim ama benim dişim çekildikten sonra çok ağrıdı şu saat oldu uyuyamadımCekilşrken uyusmaya ragmen acı falan hissettinizmi
Haftaya gidicem doktora ,büyük ihtimal ceker ama acaip korkuyorum
Cok cok gecmiş olsunHayır çekim anında acı hissetmedim ama benim dişim çekildikten sonra çok ağrıdı şu saat oldu uyuyamadım
Bende asistanım, sadece işlemlerin basınclarını dişinizde yapılan uygulamaları hissedersiniz. Acı yok cünkü uyusturuyolar hatta endodondist yapacaksa daha şanslısınız onların uyusturma sistemleri daha farklı.
Ya kanal kalmıştır ya da kök ucu iltihaplıdır tekrar kanal yapılıp denenebilir en sonda diş olumlu yanıt vermezse çekime giderKanal tedavisi olan dis sicak soguk yedigimde agriyor 2 gundur yapilali 1 ayi gecti iltihap olabilirmi
Ya kanal kalmıştır ya da kök ucu iltihaplıdır tekrar kanal yapılıp denenebilir en sonda diş olumlu yanıt vermezse çekime gider