Kanal tedavisi tecrübeleri

Ben öndeki iki disime yaptırdım iğne fobim olduğu icin sadece uyusturma kısmında mahvoldum doktorun kolunu falan tutmuştum gerisinde hicbirsey hissetmedim çok rahat geçti ama sanki ağzımın içinde sanayi çalışması yaptılar
Zor değil şimdiden geçmiş olsun

Hayır ağrılı bı işlem değil, bana derin dolgu yapıldı (doktor önce kanal yapmak istemedi) ağrılar devam edince kanal tedavisi yapıldı. Doktor çıkardığı siniri kokluyor iltihabi bişey varmı diye, bende yoktu eğer iltihabı durum olursa antibiyotik veriyor, sadece bı kaç gün hangi tarafına kanal yapılacaksa o taraftan yemek yeme sonra geçiyor zaten.

En az 10 kere olmuşumdur. Yok aciyo yok çok zor diyorlar ama hiçte öyle değil hiçbirşey hissetmiyorsun bile. Uyuşukluk gidene kadar felçli gibi hissediyorum kendimi sadece. Ertesi gün normal hayata devam.

Kanal tedavisi olan dis sicak soguk yedigimde agriyor 2 gundur yapilali 1 ayi gecti iltihap olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…