Kanal tedavisi tecrübeleri

Tess of the Durbervilles

😒 köy 🤨 istemez
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
658
1.519
Merhaba
Kanal tedavisi yaptıran arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Herkesin anlattığı gibi çok ağrılı bir tedavi mi? Diş iltihaplanması yüzünden uyku haram oldu. İltihap temizlendi ancak hala zonklama geçmedi. Tekrarlama riskine karşı doktor kanal tedavisi gerek dedi.Cuma günü inşallah yaptıracağım. Umarım çok acı veren bir tedavi değildir.

netflixde bir belgesel izledim bugun..
root cause ismi

herşeyin, her hastalıgın, kanserin bile sebebi kanal tedavisi.
izleyin anlayacaksınız.

2 tane kanal tedavim var acil olarak bu hafta çektirip zirkon implant yaptıracağım saglıgımdan oldum resmen

lütfen izleyin arkadaslar.
kanal tedavisinde çürüyen enfeksiyon olmus dişin içini oyup temizlediklerini düsünüyorlar fakat ölmüş bir diş ulasılmayacak yerlerınde bile bakteriler kalıyor sinirler alındıgı icin cene kemiğinde kalan bakterilerin yapmıs oldugu enfeksiyonu farketmiyoruz acı hissi olmuyor anlamıyoruz.

bağısıklıgımızı yok ediyor.
kronik yorgunluk, panik atak, gögüs kanseri,kistler, lenf bezleri,mesane idrar enfeksiyonu, mide bagırsak, kalp hersey etkileniyor. mutlaka izleyin

Ben çok korkuyordum ama damagima iğne yaparken bile acımadi zaten gözlerimi kapatıyorum hiç bişey hissetmiyorum sonra Dr un bitti demesiyle açıyorum ve kalkıyorum

Onu bende duydum.

Son düzenleme:

Iğne yapıyor hiçbirşey hissetmiyorsun sadece ilaç sıkıyor oraya o biraz yakıyor o kadar acı sizi yok hiç korkma

9 ay once yaptirdim ben korkagin tekiyim agri esigim cok cok dusuk.igneden bile korkarim ama dis olunca akan sular duruyor.bi yil boyunca kanal tedavisi korkumdan agridan öldum.en sonunda pes edip gittim ve zerre aci hissetmedim.igneyle uyusturunca hic bir his olmuyor.sonrasinda agridan olursun diyorlar ama bende hic olmadi.simdilik gayet saglikli disim insallah sizde agrisiz atlatirsiniz

Onu bende duydum.
Ne yalan söyleyeyim korktuğum için kanal tedavisi yerine çektirdim 2 dişimi de.
Birkaç yıl sonra implant yaptıracağım o yüzden.
Çektirmek daha acıtır kanal hiç acıtmaz keşke yapmasaydiniz. Disci den korkacak hiçbirşey yok aslında o masaya oturunca içinizden sakin ol rahatla deyince ise yarar o gerildiginizi hissedip gevsetebilirsnz kendinizi kendi kendinize içinizden telkinleyerek. Zaten uyuşturuyorlar hiçbirşey his yokki acı olsun

Yalnız ben dişçiden korktuğumu söylemedim ki?
Kanal tedavisiyle ilgili o belgeseli izlemiştim,o yüzden tedirgin oldum.
Ayrıca kanal tedavisi acıtıyor (yani bana göre),acı eşiğim yüksek olduğu halde boşu boşuna 2 seans kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım,doktor temizleyemeyince çektirdim. İmplant daha mantıklı geliyor bana.

Geçmiş olsun demeye geldim.
Ben de bir hafta önce 20lik ameliyatı oldum hayatımın en berbat günlerini geçirdim nerdeyse. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız

Son düzenleme:
Kanalı bilmem ama bugün azı dişimi çektirdim berbat bir şekilde damağım çok acıyor ne Zaman geçer biliyorum ama sinir tahammülüm çok düştü

Ben yeni yaptirdim kanal tedavisi hatta suan gecici dolgu var. yarın gideceğim tamamlanacak tedavi.. benim sadece igne vururken acıdi daha once oda acımamıştı.. arkadaslarin dedigi gibi diş çekilince çekim sonrasında daha cok acıyor

kesinlikle sifir aci ben bide hamileyken 4 kanal birden yaptirdim hic agrim olmadi doktorun iyi olursa

Bende asistanım, sadece işlemlerin basınclarını dişinizde yapılan uygulamaları hissedersiniz. Acı yok cünkü uyusturuyolar hatta endodondist yapacaksa daha şanslısınız onların uyusturma sistemleri daha farklı.

Ee çok normal çene kemiğinden diş sökülüyor sonuçta bi çekim yani. 1 haftaya toparlamış olur. Ağrı kesici hangi ilacı verdiyse drnuz ona devam edin. Ödem giderici agrı kesiciler var onlar daha etkili.
Çok teşekkür ederim canım emzirdiğim için sadece malum ilacı içebiliyorum bi an önce geçer inşallah çok kötüyüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…