• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanal tedavisi sonrası ağrı olurmu ?

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar
1buçuk ay önce 2 seans kanal tedavisi oldu dişim arada ağrıyodu soğuk falan gelince üstüne 2gündür ağrılar sıklaştı ağrı gelip gidiyo sıkca ama şiddetli acaba normelmi yoksa dişçime gitsemmi yardımlarınızı bekliyom

bendede çok ağrı olmuştu kanal tedavisinden sonra dayanılmayacak kadar çoktu ağrı kesicilerde fayda etmiyordu sabahı zor yapmıştım hemen doktora gittim doktorda geçirememişti ağrısını iğne bile uyuşturmamıştı hemen çekilmesini istedim ama kesinlikle dişim uyuşmamıştı ve canlı canlı çekti o anı anlatmam imkansız dişimle beraber kistte gelince sorun anlaşılmıştı :92:

dişinizin kanal sayısı normalden fazla olabilir ve hekim bunu farkedememiş olabilir ya da normal kanal sayınız vardır fakat bunlardan birinde yan kanal olabilir. kanal tedavisinden sonra ağrı olması normal değildir bence hekiminizle görüşün kök ucunda lezyon oluşabilir

2 kere kanal tedavisi oldum tedavi sırasında bile olmuyo bi ağrı ki ben iğneden bayılan bi insanim:37:

ilk 2-3 gün bayağı şiddetli bir ağrı dişlerim döküyor zannettim ama sonrası ağrılar azaldı 10-15 gün sürdü

ben kanal tedavisi olalı yaklasık iki üc saat oluyor . suan uyusukluk gecti gibi hala biraz var ama hissedebiliyorum . birşeyler yiyip içtim yarım saat önce. suan ise uyusukluk geçti ya hafif zonklamayı hissediyorum. doktor ağrı kesici ve antibiyotik almamı söyledi iki üc gün. ilaçlarımı da içtim. umarım daha fazla ağrımaz. suan dayanılmaz gibi değil sadece tık tık olur ya hani o şekilde hafif bir zonklama var ama ağır değil umarım şiddeti artmaz :( :50:

Back