- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an felaket bir diş ağrım var doktora gitmiştim çürüğüm çok kötüymüş çektirmek istemedim.
bidaha dolgu yaptı.4 ay geçti ama şimdi tekrar ağrı başladı
doktora gidince kesin kanal tedavisi diyecek daha önce de demişti ya dişimi kaybetmek istemiyorum
çokkkkk korkuyorum((((((((
Dört sene önce kanal tedavisi yaptırdığım dişimde sıcak soğuk hassasiyeti var. Kurum doktoru olmaması lasım bir şey yok dedi ama ağrıyor.Ankarada bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?
kızlar kimse soruma cevap vermedi neyse benim randevum geldi çattı kaplamalarım çıkartıldı allahtan tek tek yapıştırılıda kırılmadı kaplama çıkartırken kırılma olabiliyomuş sonra 3 dişim öndekilerden kanal tedavisi yapıldı diş ölüymüş zaten bu yüzden iğne vurulmadı vidalar falan sokuyo dişe ama ben hiç bişey hissetmedim 1.30 saat sürdü sanırım ve bu sürede ağzım hep açık olduğu için çenem çok ağrıdı çok halsizleşdim neyse kanal tedavilerim bitti allaha şükür geçici dolgu yaptı kalıcı dolgularıda pazartesi yapıcak ve bitecek korktuğum gibi geçmedi biraz sonra tekrar gidicem kaplamalarımı geçici yapıştırcam ama kaplamalarda değişecekmiş sanırım ölçüsü uymayabiliyomuş hastaneye bi girdim gömülü diş ameliyatı olmaya bi daha da çıkamadım darısı size kızlar inşallah acısız geçer sizzinde
tunalıda aykaç ağız sağlığı var ben 2 dolgu bide kanal tedavisi yaptırdım yapılırkende şuandada memnunum yalnız fiyatları biraz tuzlu ama ben korkan biri olduğum için yaklaşımları ve hiç acı yaşamamam fiyatı unutturdu banaDört sene önce kanal tedavisi yaptırdığım dişimde sıcak soğuk hassasiyeti var. Kurum doktoru olmaması lasım bir şey yok dedi ama ağrıyor.Ankarada bildiğiniz iyi bir dişçi var mı?