• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kanal d nin hangi kadın oyuncusu daha güzell

hangisi daha güzel

• beren saat

OY: 75 61,0%
  • deniz çakır

OY: 24 19,5%
  • özgü namal

OY: 24 19,5%

• Ankete Katılan
    123

beyza88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
1.700
0
116
36
İstanbul
kızlar sizce kanal d nin hangi kadın oyuncusu daha güzel özellikle tehlikeli kadınları sectim kaydirigubbakcemile3

deniz_cakir.png

beren-saat.jpg

&

beren saat bence hiç güzel bir kadın değil ,beren saati zaten genelde kadınlar beğeniyor ama erkekler hiç beğenmiyor ,çok kısa boylu ,çok ufak tefek ve yüzü sivilceli ,bozuk ,makyajla örtmeye çalışıyor ama nafile belli oluyor
bence kesinlikle deniz çakır çok hoş bir bayan kıyafet seçimleri de harika kendine yakışanı giymeyi çok iyi biliyor fiziği boyu çok güzel ve makyajsız da güzel olan bir kadın
(ayıptır söylemesi bana çok benzetiyorlar )

aslında bence kanal d de en güzel bayan nihal
bu kadar doğal güzelliği olan bir bayan bilmiyorum yani suratı da pürüzsüz makyajsız harika

ama yukarıdaki seçenekler arasından deniz çakır diyorum

lülülülülülüberen bana göre güzel yani cirkin degil ama cok itici buluyorum,deniz cakira gelince cidden arkadaslar ben ondan güzelim,ama özgü namal cok tatli ve sirin buluyorum:ecrin_bebek:

kesinliklee beren saat aslında onun çok masum bir güzelliği var ama aşkı memnuda ihtiraslı kadını oynadığı için makyajıda ona göre yapıolar oyüsden masum durmuo ki bu halide güzell ama mahsunla cektiği dizide acaip masumdu ve güzeldi

bu ankette yer alanları hiç güzel bulmuyorum...hele beren saat yüzü tamamen kamuflaj çünkü çok bozuk cildi sadece gözlere ağırlık verilip makyajla ön plana çıkarılıyor...giydiği kıyafetler çok hoş ama taşıyamıyor hele topuklu ayakkabıları:bbo:
deniz çakırının da yüzünü itici buluyorum fiziği hoş...
özgü namalda güzel değil sadece şirin ve sempatik...
ankete daha pek çok kişi dahil edilebirdi...nebahat çehre,aşkı memnudaki peyker ilk aklıma gelenler...
[

bu ankette yer alanları hiç güzel bulmuyorum...hele beren saat yüzü tamamen kamuflaj çünkü çok bozuk cildi sadece gözlere ağırlık verilip makyajla ön plana çıkarılıyor...giydiği kıyafetler çok hoş ama taşıyamıyor hele topuklu ayakkabıları:bbo:
deniz çakırının da yüzünü itici buluyorum fiziği hoş...
özgü namalda güzel değil sadece şirin ve sempatik...
ankete daha pek çok kişi dahil edilebirdi...nebahat çehre,aşkı memnudaki peyker ilk aklıma gelenler...
[

tmm haklısındaa şöle bişi ben genelde ihtiraslı kadınları seçtim tehlikeli kaıdnları yani aslında nebahat çehreyide koyabilirdim haklıısndaa ön plandakiler geldi aklıma ama beren güzel kız hakkını yeme a.s

Back