Yok canim doktor kwndide bakti yok daha cikmamis dedi ben zaten sadece e nbiza bakmiyorum ki hem hastanye hemde e nbiza 2sinde de yok sanirim kani isleme sokmadilar sabah aradim hastaneyi pazaretesi bekleneceksonucun vardır bence kalmaz bugüne e nabiza yansitmiyolar. Bence sağlık ocağında bidaha ver ya da gidebiliyosan doktora git öğren kadın doğuma
Aaa tüh.. hayırlı haberler verirsin inşallah canimYok canim doktor kwndide bakti yok daha cikmamis dedi ben zaten sadece e nbiza bakmiyorum ki hem hastanye hemde e nbiza 2sinde de yok sanirim kani isleme sokmadilar sabah aradim hastaneyi pazaretesi beklenecek
Ins ya cikmadi nedense cikmayiptq negatif olursa cok sinir olurumAaa tüh.. hayırlı haberler verirsin inşallah canim
Benimde geçen gün öyle oldu 19 da verdim kanı ertesi gün saat 21 de çıktı sistemde hata varmış e nabıza çok geç düşüyormuşCikmadi daha 1 de baktim hem hastanede hemde e nabiza baktim
Sabirla bekliyirumBenimde geçen gün öyle oldu 19 da verdim kanı ertesi gün saat 21 de çıktı sistemde hata varmış e nabıza çok geç düşüyormuş
Çıkar merak etmeyin bende kanı kesin çöpe attılar şansım yok diye ağlamıştım bayaSabirla bekliyirum
Bekledigime değsin deIns ya cikmadi nedense cikmayiptq negatif olursa cok sinir olurum
Bekledigime değsin de
Cikmadi 6 da baktimÇıktı mı sonucunuz
Fotograflar cok kotu isikta cekilmis hic bisey belli olmuyor ki canimKanim.cikamdi bende teste devam.ettim bence var ise daha koyu cikmasi gerekirdi simdi daha da silik ciktimarka albi
Evet biraz daha silik çıkmış eğer testler doğru ise ve kan sonucunda gebelikte çıkarsa kimyasala dönüyor olabilirKanim.cikamdi bende teste devam.ettim bence var ise daha koyu cikmasi gerekirdi simdi daha da silik ciktimarka albi
Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bizede dua edin bu ay sağlıklı bir gebeliğim olsunÇıkar merak etmeyin bende kanı kesin çöpe attılar şansım yok diye ağlamıştım bayasonra sonucum 413 çıktı inşallah sizinde pozitiftir
Amin inşallah sizlere de çok dua edicem geçen ay düşük yaptım maalesef inşallah ikimizinde sağlıklı gebeliği olurSağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bizede dua edin bu ay sağlıklı bir gebeliğim olsun
Yaaa ins ama yine de umudum yok idrar testlerinde cikmiyor çünkü sabirla bekliyorumÇıkar merak etmeyin bende kanı kesin çöpe attılar şansım yok diye ağlamıştım bayasonra sonucum 413 çıktı inşallah sizinde pozitiftir
Ins hepmizin olsunAmin inşallah sizlere de çok dua edicem geçen ay düşük yaptım maalesef inşallah ikimizinde sağlıklı gebeliği olur
Yaaa ins ama yine de umudum yok idrar testlerinde cikmiyor çünkü sabirla bekl
Yaaa ins ama yine de umudum yok idrar testlerinde cikmiyor çünkü sabirla bekliyorum
Erken gebelik testi yapın bazen kaset testte çıkmayabiliyorIns hepmizin olsun
Amin inşallah inşallahAmin inşallah sizlere de çok dua edicem geçen ay düşük yaptım maalesef inşallah ikimizinde sağlıklı gebeliği olur
İnşallah bebeğin vardır ve sana tutunmuştur sonuçların bir iki güne çıkar nerde kan verdiysen oraya gidip sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?