Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim ama test sonucunuz çıkmadı mıBoyle cikti bugunde
Benm test e bakar msnz bat 25 nisanEvet biraz daha silik çıkmış eğer testler doğru ise ve kan sonucunda gebelikte çıkarsa kimyasala dönüyor olabilir
Cikmadi ya dahaGöremedim ama test sonucunuz çıkmadı mı
Ben cizgi gördümBenm test e bakar msnz bat 25 nisan
Ayy teşekkür ederim umarım belirginleşr 2 gün sonra yeniden yapacgmBen cizgi gördüm
Tekrar test yaptınız mıCikmadi ya daha
Çizgi var canım yumurtlama takip etmişmiydinBenm test e bakar msnz bat 25 nisan
Evet 11 Nisan'da pik gördüm 13 akşam silikti baya o gün çatladı sanırımÇizgi var canım yumurtlama takip etmişmiydin
Kan testi ise hayir bugun adet olamzssam randevum var doktora gideceğim kanin cikmadigini soyleyecegimTekrar test yaptınız mı
Çatlamayla birlikte 9 gün olmuş maşallah baya erken çıkmış farklı bir testle de denedimiz miEvet 11 Nisan'da pik gördüm 13 akşam silikti baya o gün çatladı sanırım
Çatlamayla birlikte 9 gün olmuş maşallah baya erken çıkmış farklı bir testle de denedimiz mi
Kuruma çizgisi gibi bişey var çözemedim çok mu bekledi test... Erken gebelik testinde böyle çizgi oluştuğunda negatif sayılıyordu bunda ilk defa gördüm isterseniz erken gebelik testi deneyin regl gecikmeden kaset testler işe yaramaayabilir son ilişkinizi bilmiyorsanjzBenm test e bakar msnz bat 25 nisan
Bu erken gebelik testi çizgi 2 dk içinde çıktı öyle çektim fotoğrafıKuruma çizgisi gibi bişey var çözemedim çok mu bekledi test... Erken gebelik testinde böyle çizgi oluştuğunda negatif sayılıyordu bunda ilk defa gördüm isterseniz erken gebelik testi deneyin regl gecikmeden kaset testler işe yaramaayabilir son ilişkinizi bilmiyorsanjz
Bu erken gebelik değil... Kaset testBu erken gebelik testi çizgi 2 dk içinde çıktı öyle çektim fotoğrafı
Laboquick markaBu erken gebelik değil... Kaset testiliskiden ya da yumurtlama üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor netlik kazanması için. Bide diyorum ya bu çizginin anlamı negatif olur. Pembelik olması gerekiyor pozitif olması için çizgide. Testin markası nedir acaba
Aslında güvenilir bir marka bence testi tekrarla regl günü ya da gecikmesiyleLaboquick marka
Bn bunu erken test sanıyodm siz söyleyince farkettim olmadığını regl gibi tekrar yapacgm artk bi tane daha var elimdeLaboquick marka
Çatlama gününden 15 gün sonra mı yapmak lazım bunda çıkması içinAslında güvenilir bir marka bence testi tekrarla regl günü ya da gecikmesiyle
Hadi inşallah canım atınca benide etiketleYok sadece laboquick erken gebelik testini yaaptm zaten bunun baya güvenilir oldugunu söyleniyor 23 nisanda tekrar deneyecgm umarm daha net olur o gün![]()