Hastahanenin kendi sayfasına e nabızdan daha erken düşüyor oradan bakın biGecmedi nedense bakıyorum 1 satte bir
Oyle bir yer yok kendi sayfasida e nabiza yonlendiriyorHastahanenin kendi sayfasına e nabızdan daha erken düşüyor oradan bakın bi
Valla bilmiyirum 2 ye gelirken aldilar kani 4 u biraz gecince doktora ciktim daha cikmamis dedi sonucTestler iki saattte çıkıyor nasıl çıkamamış bu kadar saat ilginç, hayırlısı olsun, kan çıkmadan kesin diyemeyiz malesef, bıraz sabır
Öyle biyer yok derken misal Ankara şehir hastahanesiyse şehir hastahanesinin internet sitesine girip tahlil sonuçlarına bakıyorsunuz. E nabızdan daha erken oraya düşüyor kendi yaptığım şeyleri söylüyorum. Yanlış yerden mi baktınız acabaOyle bir yer yok kendi sayfasida e nabiza yonlendiriyor
Var gibi duruyor canımKizlar adetime 4 gun kaldi bugun randevum vardi kadin dogumda 2 kere yumrtlama günlerinde şüpheli iliski yasadim 7.6.5. Gun kala t e st yaptim cikmadi negatifti bugun 2 gibu kan verdim sonuc cikmadi 4 te doktorun yanina ciktim hastanede bile cikmamis dedi test aldim eve gelirken hemen yapar yapmaz silik cizgi cikti var mi yok mu mearakta kaldim kan ne zman e nabiza geçer heyacanla bekliyorum
Yani sitesi e nabiza yönlendiriyor yazmak istedim kendi sitesinde yazinca hizli yanlis oluyor kusura bakmayin buldum ama sonra dediginiz yeri yok en son 20 subattaki tahlili gösteriyor cikmamis sonuc kanlari unuttular herhalÖyle biyer yok derken misal Ankara şehir hastahanesiyse şehir hastahanesinin internet sitesine girip tahlil sonuçlarına bakıyorsunuz. E nabızdan daha erken oraya düşüyor kendi yaptığım şeyleri söylüyorum. Yanlış yerden mi baktınız acaba
Ay böyle zamanlarda hep bi aksilik oluyor dört gözle bekliyoruz ya. Ama hastahanede şimdiye çoktan çıkması lazımdı ya başka tahliller de mi yapmıştı ondan mı uzun sürdü acaba. Bide o kısım da bugünün tarihi hiç mi yok sonuç bekliyor falan yazanYani sitesi e nabiza yönlendiriyor yazmak istedim kendi sitesinde yazinca hizli yanlis oluyor kusura bakmayin buldum ama sonra dediginiz yeri yok en son 20 subattaki tahlili gösteriyor cikmamis sonuc kanlari unuttular herhal
Neyse vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah pozitif haberlerle gelirsinizHic yok en son subatta vermisim kan o var bnden sadece beta aldi tek tüp evwt ya heyecanla bekliyirum ya ondan aksilik bir de doktor yanima gel dedi cikinca hastanede bekledim cikmadi hic sonuc
Sonucunuz cikti mi acabaKizlar adetime 4 gun kaldi bugun randevum vardi kadin dogumda 2 kere yumrtlama günlerinde şüpheli iliski yasadim 7.6.5. Gun kala t e st yaptim cikmadi negatifti bugun 2 gibu kan verdim sonuc cikmadi 4 te doktorun yanina ciktim hastanede bile cikmamis dedi test aldim eve gelirken hemen yapar yapmaz silik cizgi cikti var mi yok mu mearakta kaldim kan ne zman e nabiza geçer heyacanla bekliyorum
Cikmadi ya cok ilginc 1 gun olduSonucunuz cikti mi acaba
sonucunuz nedirKizlar adetime 4 gun kaldi bugun randevum vardi kadin dogumda 2 kere yumrtlama günlerinde şüpheli iliski yasadim 7.6.5. Gun kala t e st yaptim cikmadi negatifti bugun 2 gibu kan verdim sonuc cikmadi 4 te doktorun yanina ciktim hastanede bile cikmamis dedi test aldim eve gelirken hemen yapar yapmaz silik cizgi cikti var mi yok mu mearakta kaldim kan ne zman e nabiza geçer heyacanla bekliyorum
sonucun vardır bence kalmaz bugüne e nabiza yansitmiyolar. Bence sağlık ocağında bidaha ver ya da gidebiliyosan doktora git öğren kadın doğumaAma soyle zatn hastanenin sitedinde de yok hastanede cikmamis daha ysni
Cikmadi daha 1 de baktim hem hastanede hemde e nabiza baktimsonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?