- 23 Haziran 2024
- 1.860
- 544
- 38
İnşallah amin amin ederim tabi ki Allah'ım sizinde yuzlerinizi güldürsünMaşallah hayırlı olsun canım darısı bize bizlere de dua et![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah amin amin ederim tabi ki Allah'ım sizinde yuzlerinizi güldürsünMaşallah hayırlı olsun canım darısı bize bizlere de dua et![]()
Sağol canım benim Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Uyku bastiriyodu her gün iftar sonrası .o dikkatimi çekti Bende kaset test yaptım direkt silik çıkmıştı. Yumurtlama üzerinden 14 gün sonra test yapmış oldum.suan adetime iki gün var 31-32 günde bir regl oluyorumHayırlı olsun kuzum. Belirtilerin nelerdi? İdrar testlerini adete kaç gün kala yaptın?
Cook teşekkür ederim canımŞimdi bize ovulasyon zamanını nasıl değerlendirdiğini vs söyle bakalım olmazsa bidahaki ay öyle yapalımkendim olmuş kadar çok sevindim vallahi
Amin inşallah canım benim senide tebrik ederim sağlıcakla gelsin bebişlerimizCanım tebrik ederim aynı gün aldık güzel haberleri inşallah sağ salim kucağımıza alırız benim kasık ağrım devam ediyor sende durumlar ne![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunbelirti oldumu göğüs vs. Kaç gün geçti Adetden. ?Düzenli miydi döngünüz acaba?
Allah razı olsun balım çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun allahım yarabbim o kadar mutlu oluyorum ki ya mücadelenin sonucunu aldınhiç bişey boşuna değildi sonucu değdi adına çok seviniyorum helal olsun pes etmedin başardın inşallaaaahhhh sağlıkla mutlulukla ilerler ve kucağına alırsın
maşallah
Keşke kanda verseydin suphen varsa. Genelde içilen haplar etkiliyor o hap ne işe yarıyor bilgim yok ama etkiler elbet. Belirtilerin olmamasi reglin gecikicek olmasından kaynaklidir başıma iki kez geldi benimde. Ondada bende antibiyotik vs.icmistim bekle olursun 7 güne kadar gecikme normalKızlar benimde yumurtlama 13 catlama 14 tu bugün adet olmam lazımdı hayta bazen öne gelir adet olmadım test yapıyorum bır şey çıkmıyor ne adet belırtım var ne gebelık bazı geceler uyku basıyor uyukluyorum hafif kasık ağrısı oluyor benim durumum nedir adet döngüme göre bence geç yumurtladım 24 25 günde bir adet oluyorum onun mu etkısı yoksa ilk defa bu ay letu hap kullandım o mu adeti etkıledı
Yaaa ayyy cansın çok sevindim uzun zamandır görüyorum seni çok şükür ya sağlıkla yükselir kanın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa
Şimdiye kadar hiç adetim gecıkmedı hatta hep beklenen günden bır gün önce leke tarzı başladı o hap yumurta gelıstırıyor çok güzel gelıstırdı çatlattı da her şey güzel de adetım gecıkmesı gebelik mı bilmiyorum ya da geç döllenme denilen şey mı o da tam nedir bilmiyorumKeşke kanda verseydin suphen varsa. Genelde içilen haplar etkiliyor o hap ne işe yarıyor bilgim yok ama etkiler elbet. Belirtilerin olmamasi reglin gecikicek olmasından kaynaklidir başıma iki kez geldi benimde. Ondada bende antibiyotik vs.icmistim bekle olursun 7 güne kadar gecikme normal
Bence kendini strese sokma kan ver yoksa rahatca beklersin birazda olsa. Sonrası da zaten regl sokulecekse sökülürŞimdiye kadar hiç adetim gecıkmedı hatta hep beklenen günden bır gün önce leke tarzı başladı o hap yumurta gelıstırıyor çok güzel gelıstırdı çatlattı da her şey güzel de adetım gecıkmesı gebelik mı bilmiyorum ya da geç döllenme denilen şey mı o da tam nedir bilmiyorum
Ancak perşembe akşam verırım artık yarın nöbetim varBence kendini strese sokma kan ver yoksa rahatca beklersin birazda olsa. Sonrası da zaten regl sokulecekse sökülür
Amin inşallah canım bence biraz daha bekle ve kan ver derimAncak perşembe akşam verırım artık yarın nöbetim varhiç adet gecıkmem olmadığı için bir yandan sevınıyorum çünkü adetim ergenlıgımden beri hep duzenlıdır ama testlerde belirti çizgi goremıyorum çatlamamın 13. günü oluyor artık sadece halsizlik uyku hali var kaç gündür çok dua edıyorum başta burada tanıdığım tanımadığım bekleyen herkese sonra bana diye inşallah duamız emegımiz sonuç verır
Öyle yapayım adet olmadığım sürece ümit varAmin inşallah canım bence biraz daha bekle ve kan ver derim
Tamam canım bende bu ay olmazsa öyle denicem sağol balımCook teşekkür ederim canımbenim yumurtlama 9-10 martti. 11 de çatlama. O güne kadar hoş degelendirme yapmadık bu ay sadece o günleri değerlendirdik 9-10-11-12 peş peşe.. tabi eşinde sperm sorunu yoksa yap derim yoksa kalitesi düşer.
Dün dü regl tarihimAmin inşallah canım benim senide tebrik ederim sağlıcakla gelsin bebişlerimizbenimde ara ara kasık ağrılarım devam ediyor senin regl ne zamandı geçmismiydi
Amin kuzum çok sağol ben tüp bebeğe başlayacağım regl bekliyorumSağol canım benim Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Uyku bastiriyodu her gün iftar sonrası .o dikkatimi çekti Bende kaset test yaptım direkt silik çıkmıştı. Yumurtlama üzerinden 14 gün sonra test yapmış oldum.suan adetime iki gün var 31-32 günde bir regl oluyorum
Ağrılar daha olur herhalde. Benim adetime 2 gün var.Dün dü regl tarihim
Benim 60 canım inşallah sende güzel haberle gelirsinAy kızlar ben de kan verdim sonucu bekliyorum kaç çıktı sizin sonuçlarınız