- 2 Mayıs 2024
- 316
- 94
- 13
Hahao mutlaka sorulur
şimdidsn çatlama olduktan heemn sonra ağrı neden olmadı diye üzülüyorum böyle geçiyo aylarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahao mutlaka sorulur
şimdidsn çatlama olduktan heemn sonra ağrı neden olmadı diye üzülüyorum böyle geçiyo aylarım
![]()
Aslında stres yaptığımı çok düşünmüyorum gün içinde kosturmacayla geçiyor. Ama bazen belirti arıyorum kendimde. birden bire şeytan dürtüyor göğüslerimi kontrol ediyorum hassaslastı mı diye işin gücün ortasında. Gören deli der hahaaslında yapmamak relax olmamız lazım
![]()
Est:)Aslında stres yaptığımı çok düşünmüyorum gün içinde kosturmacayla geçiyor. Ama bazen belirti arıyorum kendimde. birden bire şeytan dürtüyor göğüslerimi kontrol ediyorum hassaslastı mı diye işin gücün ortasında. Gören deli der haha
canim bu test silikte değil büyük ihtimalle gebelik var görünüyor.Hanımlar nolur cevap verin ellerim titriyor!!! Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı!! Gebe miyim??? Allahım gerçek mi bu? Nolurrr yorumlayınnm hiç beklemiyordum ya şoktayım şu an. 7-8 gün gecikti reglim. Önce ovulasyon yaptım pozitif çıkınca erken gebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 3566291
Ayy öyle şokta ve heyecandayım hala yok ya değilimdir test yanlıştır diyorumcanim bu test silikte değil büyük ihtimalle gebelik var görünüyor.hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim
ovulasyon da zaten pozitif çıktıysa yüksek ihtimalle gebesin tatlım![]()
Yaa benim de sivilce var iki gündür adete yakın cıkması gerekirdi. Kocaman bi deEst:)
oluyor maalesef öyle
Benim de tam tersi regl olacagimi hassasiyetten yanlardan vuran ağrıdan anlıyorum hatta ve hatta sivilcem sağolsun o erkenden bana haber ediyorAslında gebelik testi yapmama bile gerek kalmıyor
heh bir de regle 3 gün kaldimi bir bel ağrısı da varsa işte tamamdır![]()
Kasık ağrılarım yumurtlama gününden beri geçmedi ama enfeksiyon da varmjs bende Belkıde ondan oldu bilemiyorum. Beni iftar sonrası bı uyku bastırıyordu ondan şüphelendimCanım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi![]()
Ayy çok teşekkür ederim aminAyy çok sevindimmaşallah
seninle sürecimiz çok benziyordu. O yüzden ayrıyeten bi sevindim ya inşallah saglıkla gelir bebiş
☺ alırım bi duanı ☺
AminnnAyy çok teşekkür ederim amin![]()
tabi ki ederim dua canım benim Allah'ım gönlüne göre versin tez vakitte hayırlısıyla gelsin bebişinn inşallah
![]()
Cok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahBattan önce mi sonra mı çıktı hu değer çokk tebrik ederim![]()
Evet canim şey mi diceksin 14 gün sonra regl geliyor mu dicektin. Ben bu ovulasyonu önceden de kullanmıştım. Bir ay 14 gün sonra regl gelmisti bir ay 16 gün sonra.. değişiyordu 31-32 günde bir regl oluyorum ben o tahmini bir durum bence mesela adetten 14 gün sonra herkesin yumurtladigini sanmak gibi benceYumurtlaman 9-10 Mart değilmiydi
Maalesef sildim profilimde var ama topik açmıştımMerhaba testlerinizn fotoğrafları var mı
Kız ne siligi bariz var çizgi kanla kesinlestir inşallah bayram hediyesi olur sizeHanımlar nolur cevap verin ellerim titriyor!!! Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı!! Gebe miyim??? Allahım gerçek mi bu? Nolurrr yorumlayınnm hiç beklemiyordum ya şoktayım şu an. 7-8 gün gecikti reglim. Önce ovulasyon yaptım pozitif çıkınca erken gebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 3566291
işte evet adete 4 5 gün kala çıkıyorlar normaldeYaa benim de sivilce var iki gündür adete yakın cıkması gerekirdi. Kocaman bi de![]()
Yaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum adınaKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Amin Canım benim. İlaç kullanıldığı zaman geçiyor kendini üzmeCok teşekkür ederim balım rabbim seninde kucağına sağlıcakla vermeyi nasip etsin bebeğiniseninde yeniymis bebisin
inşallah bende. Çabuk biter enfeksiyon beni çok korkutuyor
Allah'ım sana da nasip eder inşallah hayırlısıylaYaaa hayırlı olsun çok mutlu oldum adınaHayırlı şekilde kucağına almak da nasip olsun. Bana da dualarında yer verirsen çok sevinirim
![]()