Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

🙂aslında yapmamak relax olmamız lazım 🤭
Aslında stres yaptığımı çok düşünmüyorum gün içinde kosturmacayla geçiyor. Ama bazen belirti arıyorum kendimde. birden bire şeytan dürtüyor göğüslerimi kontrol ediyorum hassaslastı mı diye işin gücün ortasında. Gören deli der haha

Merhaba benimde reglim 7-8 gün gecikti (genelde gecikir), bugün ovulasyon testi yaptım ve aynı senin gibi aynı koyulukta çift çizgi. Reglim gecikmiş olduğu için bu duruma şaşırdım. Ve 1 haftadır göğüslerim çok hassas ve kasık sancısı vurup vurup gidiyor yokluyor. Regl olmayı bekliyorum ama hala olmadım. Bunları okuyunca acaba gebelik ihtimali olabilir mi diye düşünmeye başladım. Sizce?

Aslında stres yaptığımı çok düşünmüyorum gün içinde kosturmacayla geçiyor. Ama bazen belirti arıyorum kendimde. birden bire şeytan dürtüyor göğüslerimi kontrol ediyorum hassaslastı mı diye işin gücün ortasında. Gören deli der haha
Est:)
oluyor maalesef öyle 😃
Benim de tam tersi regl olacagimi hassasiyetten yanlardan vuran ağrıdan anlıyorum hatta ve hatta sivilcem sağolsun o erkenden bana haber ediyor 😃Aslında gebelik testi yapmama bile gerek kalmıyor
heh bir de regle 3 gün kaldimi bir bel ağrısı da varsa işte tamamdır 😂

Hanımlar nolur cevap verin ellerim titriyor!!! Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı!! Gebe miyim??? Allahım gerçek mi bu? Nolurrr yorumlayınnm hiç beklemiyordum ya şoktayım şu an. 7-8 gün gecikti reglim. Önce ovulasyon yaptım pozitif çıkınca erken gebelik testi yaptım
IMG_0793.webp

Hanımlar nolur cevap verin ellerim titriyor!!! Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı!! Gebe miyim??? Allahım gerçek mi bu? Nolurrr yorumlayınnm hiç beklemiyordum ya şoktayım şu an. 7-8 gün gecikti reglim. Önce ovulasyon yaptım pozitif çıkınca erken gebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 3566291
canim bu test silikte değil büyük ihtimalle gebelik var görünüyor. 🤩hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim ☘️
ovulasyon da zaten pozitif çıktıysa yüksek ihtimalle gebesin tatlım 🌷

canim bu test silikte değil büyük ihtimalle gebelik var görünüyor. 🤩hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim ☘️
ovulasyon da zaten pozitif çıktıysa yüksek ihtimalle gebesin tatlım 🌷
Ayy öyle şokta ve heyecandayım hala yok ya değilimdir test yanlıştır diyorum 😅 Yarın hemen hastaneye gitmeliyim bu gece uyuyabilirsem iyi ☺️

Est:)
oluyor maalesef öyle 😃
Benim de tam tersi regl olacagimi hassasiyetten yanlardan vuran ağrıdan anlıyorum hatta ve hatta sivilcem sağolsun o erkenden bana haber ediyor 😃Aslında gebelik testi yapmama bile gerek kalmıyor
heh bir de regle 3 gün kaldimi bir bel ağrısı da varsa işte tamamdır 😂
Yaa benim de sivilce var iki gündür adete yakın cıkması gerekirdi. Kocaman bi de 🥲

Ayy çok sevindim 🤩🤩maşallah 😍 seninle sürecimiz çok benziyordu. O yüzden ayrıyeten bi sevindim ya inşallah saglıkla gelir bebiş 🌷☺ alırım bi duanı ☺
Ayy çok teşekkür ederim amin 🥲 💜 tabi ki ederim dua canım benim Allah'ım gönlüne göre versin tez vakitte hayırlısıyla gelsin bebişinn inşallah 🥰🙈

Yumurtlaman 9-10 Mart değilmiydi
Evet canim şey mi diceksin 14 gün sonra regl geliyor mu dicektin. Ben bu ovulasyonu önceden de kullanmıştım. Bir ay 14 gün sonra regl gelmisti bir ay 16 gün sonra.. değişiyordu 31-32 günde bir regl oluyorum ben o tahmini bir durum bence mesela adetten 14 gün sonra herkesin yumurtladigini sanmak gibi bence

Eki Görüntüle 3566291
Kız ne siligi bariz var çizgi kanla kesinlestir inşallah bayram hediyesi olur size😂😂

Cok teşekkür ederim balım rabbim seninde kucağına sağlıcakla vermeyi nasip etsin bebeğini 🥰 seninde yeniymis bebisin ❤️ inşallah bende. Çabuk biter enfeksiyon beni çok korkutuyor
Amin Canım benim. İlaç kullanıldığı zaman geçiyor kendini üzme 🌸

Back
X