Benim bu msja ağlamam şaka mıUzun zamandır denk geliyoruz bebek için çok çabalıyorsun aynı benim ve bebek isteyen herkes gibi şimdi bu haberi duymak testleri görmek beni aşşşırı mutlu etti ve yeniden heveslendirdi umut oldu umarım buraya güzel haberi yazarsın bana ve isteyen herkese umut olursun bu ay benden ovülasyon testiyle değerlendirdim adetime 6 gün var 19 u çatlamaydı iki gün sonra bende direkt kan vericem çifte bayramı inşallah bende ve bekleyen herkeste yaşar inşallah Bebişin seninledir sağlıkla ilerleyip kucağına da alırsın
Dur daha mutluluktan ağlayacağızBenim bu msja ağlamam şaka mıçok teşekkür ederim çok sağol duaların iyi niyetin dileğin için gerçekten çok istedim bebeği herkes gibi. Ve korkularım oldu üç yıldır evliyim bebeği 9 aydır istiyoruz ve korkuyordum süreç beni etkilemesinden stres boyutuna getirmesinden ve daha bir sürü şey...aklımdaki onca kargaşayı burda sizlerle attım bilgilendim ve çok dost edindim söylediğin gibi sana ve diğer arkadaşlarıma umarım umut olurum inşallah rabbim bu bayramı bebek sevinçiyle geçirmemizi nasip eder bende bu ay ovulasyon kullandım normalde ilk istediğim ay kullanmıştım ama fayda görmeyince devam etmemiştim hayıt macunu alicam diye teste yöneldim ama macunu kullanmadan böyle bir durum gelişti. Umarım sanada ovulasyon testi uğur getirir ve bizimle mutlu haberi paylaşırsın
Şimdi baktım kan sonucum çıkmamış ama idrar da alınmıştı benden. Enfeksiyon gözüküyor hemde yüksek değerde.Canım sonuç çıktı mı
Ayy inşallah canım benim inşallahDur daha mutluluktan ağlayacağızinşallah canım benim aşırı mutluyum şuan aşşşırı
Enfeksiyonu ihmal etmeyin sakın. Ben hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorumAyy inşallah canım benim inşallahama şuan baktım enfeksiyon çıkmış bende değer 31 çok yüksek ne olacak simdi
Peki böyle bişey olabilir mi gebelikle birlikte enfeksiyon.. yoksa gebelik yok mu enfeksiyon yüzünden mi böyle çıktı testler bir fikriniz var mıEnfeksiyonu ihmal etmeyin sakın. Ben hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorumbol su için doktor ilaç verecektir
Enfeksiyonun ne alakası var gebelik testiyle gebelik testi beta hormunana hassasPeki böyle bişey olabilir mi gebelikle birlikte enfeksiyon.. yoksa gebelik yok mu enfeksiyon yüzünden mi böyle çıktı testler bir fikriniz var mıaslında suyu bol içen biriyim ama oruç sebebiyle illaki vücut az aliyodur
Aaa canım benim de 19 u çatlamaydı cumamı kan vereceksin ya ben testlerde göremedim kan vermek istemiyorum o sanki daha büyük hayal kırıklığı oluyor daha önce yaşadım bence tutunma olduysa cuma günü 10.günümüz oluyor varsa çıkar diye düşünüyorum daha önce ki gebeliklerimde 10.gün testte şişlikte olsa çıkıyordu 11.hün de kan verip küçük bir değerler öğreniyordum inşallah gebeyizdirUzun zamandır denk geliyoruz bebek için çok çabalıyorsun aynı benim ve bebek isteyen herkes gibi şimdi bu haberi duymak testleri görmek beni aşşşırı mutlu etti ve yeniden heveslendirdi umut oldu umarım buraya güzel haberi yazarsın bana ve isteyen herkese umut olursun bu ay benden ovülasyon testiyle değerlendirdim adetime 6 gün var 19 u çatlamaydı iki gün sonra bende direkt kan vericem çifte bayramı inşallah bende ve bekleyen herkeste yaşar inşallah Bebişin seninledir sağlıkla ilerleyip kucağına da alırsın
Sonucun çıktı mı canımİnşallah canım ya kan sonucunu gözümle görmeden içim rahat etmicek
Benim bu ay enteresan olan şey normalde adet yaklaştıkça göğüs hassasiyetim olurdu bu ay hiç yok hafif kasık ağrıları ve ayak üşümesinden başka hiç bir belirti yok bakalım hayırlısı inşallah Perşembe veya cuma kan vericem bayramdan önce inşallah gebeyizdirAaa canım benim de 19 u çatlamaydı cumamı kan vereceksin ya ben testlerde göremedim kan vermek istemiyorum o sanki daha büyük hayal kırıklığı oluyor daha önce yaşadım bence tutunma olduysa cuma günü 10.günümüz oluyor varsa çıkar diye düşünüyorum daha önce ki gebeliklerimde 10.gün testte şişlikte olsa çıkıyordu 11.hün de kan verip küçük bir değerler öğreniyordum inşallah gebeyizdirsenin bir belirtin varmı benim hafif göğüs ağrısı var ama o da yumurtlama gününden itibaren olan bişey başka da bir belirti yok
İnşallah hiç bir şey olmayacak gönlünü ferah tut dualarım seninle inan kiAyy inşallah canım benim inşallahama şuan baktım enfeksiyon çıkmış bende değer 31 çok yüksek ne olacak simdi
Biara böyle bir şey duymuştum idrarda az bir enfeksiyon olunca silik çıkartıyor demislerdiEnfeksiyonun ne alakası var gebelik testiyle gebelik testi beta hormunana hassas
Yok daha beklemedeyim canımSonucun çıktı mı canım
İnşallah çok teşekkür ederim çok sağolunİnşallah hiç bir şey olmayacak gönlünü ferah tut dualarım seninle inan ki
İnşallah canım burayada yaz mutlaka beni de etiketle haberleşelimB
Benim bu ay enteresan olan şey normalde adet yaklaştıkça göğüs hassasiyetim olurdu bu ay hiç yok hafif kasık ağrıları ve ayak üşümesinden başka hiç bir belirti yok bakalım hayırlısı inşallah Perşembe veya cuma kan vericem bayramdan önce inşallah gebeyizdir
Tamam canım etiket Nasil yapıyorlar bilmiyorum da denerimİnşallah canım burayada yaz mutlaka beni de etiketle haberleşelimben de dünden itibaren ovalüsyona başladım gebelik olunca o da koyulaşmaya başlıyor genelde ordan anlıyorum bakalım koyulaşacak mı cuma cumartesi de evde gebelik testi yaparım
Ayy burda hep görüyordum seni benim sorularımda da çok yardımcı oldun inşallah sonucun pozitif çıkar çifte bayram yaşarsın benden de idrar almışlardı enfeksiyon vardı az bişey ilk zamanlar oluyor testin onunla alakası yok karın ağrısı adet ağrısı gibi ağrı çok normal benim hâlâ var ara ara inşallah bebeğin seninledirSonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testleride pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam
Hatirlanmak güzel canim cok teşekkür ederimAyy burda hep görüyordum seni benim sorularımda da çok yardımcı oldun inşallah sonucun pozitif çıkar çifte bayram yaşarsın benden de idrar almışlardı enfeksiyon vardı az bişey ilk zamanlar oluyor testin onunla alakası yok karın ağrısı adet ağrısı gibi ağrı çok normal benim hâlâ var ara ara inşallah bebeğin seninledir
Canım akıntın var mı hala? Varsa nasılAhh keşke nerde bende şuan o diziye bakacak kafaaaovulasyon böyle çıkınca umutlandim birazcikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?