Benim çatlama da 12 Mart bakalım iki gün regl olmadan geçer inşallah sanki sürekli bi ıslaklık var gibi ağrım bi artıyor bir hafifliyor ama hep varEe benimle ayniymissin bak benim 9-10 martti. İki gün yumurtlamam oldu 11inde çatladı. Bekle bakalım canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden de değer budur
Ahh keşke nerde bende şuan o diziye bakacak kafaaaDikkat et kendine balım öğreneceğiz inşallah az kaldı sakin ol aç bir dizi izle
O zaman bak çatlama dan sonra bile fark edebilir canım degerin için kötü düşünme. O bahsettigin skeilde benimde oluyor bir bak iyiyim bir bak agrilarim var.Benim çatlama da 12 Mart bakalım iki gün regl olmadan geçer inşallah sanki sürekli bi ıslaklık var gibi ağrım bi artıyor bir hafifliyor ama hep var
9 falandı inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeSaat kaç gibi verdin bende 10 da verdim kan ama kaçta çıkar bilmiyorum
İnşallah çok teşekkür ederimUmarım ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz
Hayırlısı olsun iki gün sonra bakalım inşallah seninde güzel haberini alırızO zaman bak çatlama dan sonra bile fark edebilir canım degerin için kötü düşünme. O bahsettigin skeilde benimde oluyor bir bak iyiyim bir bak agrilarim var.
Amin inşallahHayırlısı olsun iki gün sonra bakalım inşallah seninde güzel haberini alırız
Amin inşAllah9 falandı inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Belliki pozitif canımSonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testleride pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam
yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bu şekildeydi testleriniz?Eki Görüntüle 3565797
Böyleydi testlerim
Tam 14. Gün böyleydi ama 10-11. Günlerde çok çok silik çizgi çıkmıştıyumurtlamadan sonra kaçıncı gün bu şekildeydi testleriniz?
Ovalüsyonda 10.11.gün konumuydu? Canım değerim düşük demişsin ama deil zaten çatlamadan itibaren bugünle 13 gün olmuş normal yani değerin telaşlanma bana da dua et benimde çatlamadan sonra bugün 7.günüm hiç belirtim yok tutmadı mı acaba diyorum senin belirtiler nezaman başladı nasıldı? Sadece tek belirtim yumurtlama gününden beri hafif göğüs ağrısı var o da her zaman oluyorTam 14. Gün böyleydi ama 10-11. Günlerde çok çok silik çizgi çıkmıştı
Merhaba ilk idrarla mı yaptınızEki Görüntüle 3565797
Böyleydi testlerim
İnşallah canım ya kan sonucunu gözümle görmeden içim rahat etmicekBelliki pozitif canım
Hayır ama oruç olduğum için sıvı alımı yoktu 6 saatlik idrarla yaptımMerhaba ilk idrarla mı yaptınız
Benim sağ kaşıkta ağrım oldu baya koyu değildi gözle görülmüyordu prodoctor olan her insanın bünyesi farklı inşallah vardır seninde 7 günde belirti vermesi zaten beklenmez birşey benceOvalüsyonda 10.11.gün konumuydu? Canım değerim düşük demişsin ama deil zaten çatlamadan itibaren bugünle 13 gün olmuş normal yani değerin telaşlanma bana da dua et benimde çatlamadan sonra bugün 7.günüm hiç belirtim yok tutmadı mı acaba diyorum senin belirtiler nezaman başladı nasıldı? Sadece tek belirtim yumurtlama gününden beri hafif göğüs ağrısı var o da her zaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?