• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Sanırım daha iki haftalık olduğu için öyleymiş yumurtlama ya da çatlamadan sonra tuttuğu için yeni daha. Adetimde geçmedi Aylık baz aldıkları içinde değer küçük geliyor. Cuma günü 500 ya da 700 lerde falan olması lazımmış inşallah öylede olur 🤲🏻
Olur Allah'ın izniyle canım. Stres yapma boşuna. Doktorlar önden konuşuyor

Sağlık ocağındaki doktorumuz idrar yolu enfeksiyonu için bana bu hapı kullanmami söyledi. Zararsız bir hap dedi guvenmelimiyim? İçeriğinde de hamilelerde kullanabilir yazıyor ama yinede bir korku girdi içime 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 1000041232.webp
    1000041232.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 12
Simdi neler hissettigimi yazmayimda canım belirtilerim uyku çok var hala. Sırtım ağrıyor arada bide kasık ağrım var yürürken bile agriyor ve sürekli sıcak basıyor terliyorum
Neler hissediyosun derken belirti olarak sordum canım, benimde sırtım ağrıyor ara ara bakalım 😊

Neler hissediyosun derken belirti olarak sordum canım, benimde sırtım ağrıyor ara ara bakalım 😊
Sırt ağrısı bende öncesinde yoktu canım ayakta çok durunca oluyor iki kez falan oldu sürekli vücut başka baska belirti veriyor anlamadım ki 😂

Sağlık ocağındaki doktorumuz idrar yolu enfeksiyonu için bana bu hapı kullanmami söyledi. Zararsız bir hap dedi guvenmelimiyim? İçeriğinde de hamilelerde kullanabilir yazıyor ama yinede bir korku girdi içime 🤦🏻‍♀️
Ben gebe değilken kullanmıştım 1 kaç kez. Prospektüsünde de yazıyorsa sıkıntı olmaz bence

Canım kızılcık sıyu idrar yolu enfeksiyon iyi geliyor geceler içiyor diye biliyorum ama bi araştır istersen. Kuru Dutda enfeksiyon için çayı içiliyor. Şekerin yoksa tabi bak forumlara aklımda öyle kaldı 🤔

Ben gebe değilken kullanmıştım 1 kaç kez. Prospektüsünde de yazıyorsa sıkıntı olmaz bence
Bende daha önce kullandım bu hapı ama hamilelik icjn skinti olmaz demelerine guvenemedim bir korktum kadın dogumami gitsem diye düşünüyorum ilgilenirler mi acaba bu durumla

Canım kızılcık sıyu idrar yolu enfeksiyon iyi geliyor geceler içiyor diye biliyorum ama bi araştır istersen. Kuru Dutda enfeksiyon için çayı içiliyor. Şekerin yoksa tabi bak forumlara aklımda öyle kaldı 🤔
Evet biraz önce topigin birinde denk geldim dut suyu diyede bilemiyorum canım ya basım bile çatlıyor bugün ağrıdan

AMin inşallah balım rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın amin . Sen kimyasalı kaç değerle öğrendin
Ben kana en son baktırdım cnm testlerle hamile olduğumu öğrendim hep farklı markalarla test yaptım kaset test dahil pozitif gecikmem olunca da kana baktırdım 3gun gecince 5.48 falan di sanirim o zmn kendim de anladim ztn kimyasal olduğunu çünkü oğlumda 257 cikmisti değerim. Sonrasında doktora gittim oda aynisini söyledi

Ben bu hapı kum dökerken kullanmıştım ama hamile değilken tabii. Bence bi doktora görün kullanma hemen. Bu arada henüz günün geçmemiş 60 değer iyi bi değer dikkat et kendine ki bebeğin tutunsun.yedigine içtiğine hareketlerine dikkat kısacası. Arkadaşım regl öncesi değeri 7ydi o değer arttı simdi benim oglandan az büyük kızı var düşün yani 7 değeri arttı olumlu ol

Ben kana en son baktırdım cnm testlerle hamile olduğumu öğrendim hep farklı markalarla test yaptım kaset test dahil pozitif gecikmem olunca da kana baktırdım 3gun gecince 5.48 falan di sanirim o zmn kendim de anladim ztn kimyasal olduğunu çünkü oğlumda 257 cikmisti değerim. Sonrasında doktora gittim oda aynisini söyledi
Anladım canım çok geçmiş olsun rabbim yeniden sağlıklı bir evlat versin sana inşallah 🤲🏻 benimki Kimyasal değildir dimi ondan bile korkuyorum düşükten korkuyorum her seynden korkuyorum. Ben belirtiler olunca mecburen gittim çünkü uzak yola gidicektik bayramda. Şimdi gitmem en azından. Ama inşallah saglikli artar

Ben bu hapı kum dökerken kullanmıştım ama hamile değilken tabii. Bence bi doktora görün kullanma hemen. Bu arada henüz günün geçmemiş 60 değer iyi bi değer dikkat et kendine ki bebeğin tutunsun.yedigine içtiğine hareketlerine dikkat kısacası. Arkadaşım regl öncesi değeri 7ydi o değer arttı simdi benim oglandan az büyük kızı var düşün yani 7 değeri arttı olumlu ol
İçime su serptin yemin ederim 🥲 💜 çok sağol balım içimi rahatlattin.. dikkat etmeye çalışıyorum ama ramazan dolasiyla çok yoğunum yemekler davetler v.s bazen ayakta çok duruyorum kasığım bugün çok agriyor sağ taraf sanki baldirimi bile sızlatıyor kemik ağrısı mi başka şey mi adlandiramiyorum ilk kez yaşadığım şeyler

İçime su serptin yemin ederim 🥲 💜 çok sağol balım içimi rahatlattin.. dikkat etmeye çalışıyorum ama ramazan dolasiyla çok yoğunum yemekler davetler v.s bazen ayakta çok duruyorum kasığım bugün çok agriyor sağ taraf sanki baldirimi bile sızlatıyor kemik ağrısı mi başka şey mi adlandiramiyorum ilk kez yaşadığım şeyler
Bi keseyi gördükten sonra mı başlasan ilaca acaba

Back
X