- 7 Ekim 2024
- 1.335
- 471
- 38
- 21
İnşallah canm ya Allah razı olsunOlsun canım hap vericek o zaman o tiroidin için hap kullandığın zamanda yeterli geliyor zaten sen içini ferah tut burda seninde haberini duyucaz Allah'ın izniyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canm ya Allah razı olsunOlsun canım hap vericek o zaman o tiroidin için hap kullandığın zamanda yeterli geliyor zaten sen içini ferah tut burda seninde haberini duyucaz Allah'ın izniyle![]()
Gozlemlicem bakalım seni ne kadar durabilceksinBen de öyle beklemeyi düşünüyorum regl kadar bu ay test almayacağım dedim ama bakalım tutabilecek miyim kendimi![]()
kizz öyle deme şimdi tutar alırım benGozlemlicem bakalım seni ne kadar durabilceksin![]()
Aahahah tamam tamam dur dur şaka yaptım sen dayanırsinkizz öyle deme şimdi tutar alırım ben![]()
saten bı tenecik sivilcem varkizz öyle deme şimdi tutar alırım ben![]()
Ona takılma bendede cenemden sivilceler çıktı yumurtlama dönemi. Sonrası da az vardı. Söndüsaten bı tenecik sivilcem var![]()
uygulamanın dediğine göre benim bugün ovulasyonun son günüOna takılma bendede cenemden sivilceler çıktı yumurtlama dönemi. Sonrası da az vardı. Söndü
Olabilir bendede regl dönemi çıkardı cenemde ama geçtiğimiz günlerde gayet çıktı. O yüzden burda regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyenlere hak vermeye başladımuygulamanın dediğine göre benim bugün ovulasyonun son günü
yani aslında bu dün mü çıktı yoksa var mıydı bilmiyorum ama zaten ben de çenede çıkan sivilceler reg belirtisi olduğu için o aklıma geliyor
Değer kaç ki?Tamam canım çok teşekkür ederim beni aradılar zaten sağlık ocağından degerime düşük dedi artış görmemiz gerekiyor dedi. Benim adet tarihime iki gün var 30 günlük bebeğe bu değere tam gebelik diyemez gibi bişey dedi üzdü beni neden öyle dedi değerin nesi var anlamadim
Ben çok arastırdım okudum iki makale okudum. Kadın dogum dr uma sordum. Spermin kalitesini etkileyebilir diyor hepsi. DNA hasarı da yapabiliyomus bazı antidepresanlar. Bu beni korkutty o yüzden dr a sordum korunmama gerek var mı diye. Hayır öyle olacak diye bir sey yok dedi. Sperm testi versin duruma göre bıraksın ilacı dedi.Antidepresanın öyle bir etkisi mi var acaba benim eşim de kullanıyor
60 çıktıDeğer kaç ki?
İnşallah gönlüne göre verir rabbimBenim de bugün adet olmam gerekiyordu tahminlerime göre ama herhangi bir şey hissetmiyorum. Ara ara kasık batması yaşıyorum sadece. Normalde döngüm 27-28 gündü geçen ay 30 gün oldu bugün de 30.günüm. Bir de aksi gibi grip de olmuşum. Cuma günü kadın doğuma randevum vardı o zamana kadar olmazsam bir görüneceğim doktora. Bana da dua ederseniz çok sevinirim![]()
Evet. Benim eşim de işinden kaynaklı öfke sorunları vardı kendinş yıpratıyordu biz de ilaç tedavisine başladık böyle bir şeyi bilmiyordum ama üzüldüm biraz şimdiBen çok arastırdım okudum iki makale okudum. Kadın dogum dr uma sordum. Spermin kalitesini etkileyebilir diyor hepsi. DNA hasarı da yapabiliyomus bazı antidepresanlar. Bu beni korkutty o yüzden dr a sordum korunmama gerek var mı diye. Hayır öyle olacak diye bir sey yok dedi. Sperm testi versin duruma göre bıraksın ilacı dedi.
Bırakma aşamasında şu an. Öyle hemen de bırakılmıyor maalesef![]()
İyi gibi aslında60 çıktı
İnşallah canımİnşallah gönlüne göre verir rabbimgüzel haberlerini bekliyoruz
Doktorumun dedigi gibi illaki etkileyecek diye bir şey yok. sperm testi yaptırmakda fayda var. Orada çıkar zaten DNA hasarı azlığı çokluğu vsEvet. Benim eşim de işinden kaynaklı öfke sorunları vardı kendinş yıpratıyordu biz de ilaç tedavisine başladık böyle bir şeyi bilmiyordum ama üzüldüm biraz şimdi
Sanırım daha iki haftalık olduğu için öyleymiş yumurtlama ya da çatlamadan sonra tuttuğu için yeni daha. Adetimde geçmedi Aylık baz aldıkları içinde değer küçük geliyor. Cuma günü 500 ya da 700 lerde falan olması lazımmış inşallah öylede olurİyi gibi aslında
Eee belirtilerin ne durumda canıım neler hissediyorsunSanırım daha iki haftalık olduğu için öyleymiş yumurtlama ya da çatlamadan sonra tuttuğu için yeni daha. Adetimde geçmedi Aylık baz aldıkları içinde değer küçük geliyor. Cuma günü 500 ya da 700 lerde falan olması lazımmış inşallah öylede olur![]()
Simdi neler hissettigimi yazmayimda canım belirtilerim uyku çok var hala. Sırtım ağrıyor arada bide kasık ağrım var yürürken bile agriyor ve sürekli sıcak basıyor terliyorumEee belirtilerin ne durumda canıım neler hissediyorsun![]()