• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Ona takılma bendede cenemden sivilceler çıktı yumurtlama dönemi. Sonrası da az vardı. Söndü
uygulamanın dediğine göre benim bugün ovulasyonun son günü
yani aslında bu dün mü çıktı yoksa var mıydı bilmiyorum ama zaten ben de çenede çıkan sivilceler reg belirtisi olduğu için o aklıma geliyor

uygulamanın dediğine göre benim bugün ovulasyonun son günü
yani aslında bu dün mü çıktı yoksa var mıydı bilmiyorum ama zaten ben de çenede çıkan sivilceler reg belirtisi olduğu için o aklıma geliyor
Olabilir bendede regl dönemi çıkardı cenemde ama geçtiğimiz günlerde gayet çıktı. O yüzden burda regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı diyenlere hak vermeye başladım

Tamam canım çok teşekkür ederim beni aradılar zaten sağlık ocağından degerime düşük dedi artış görmemiz gerekiyor dedi. Benim adet tarihime iki gün var 30 günlük bebeğe bu değere tam gebelik diyemez gibi bişey dedi üzdü beni neden öyle dedi değerin nesi var anlamadim
Değer kaç ki?

Benim de bugün adet olmam gerekiyordu tahminlerime göre ama herhangi bir şey hissetmiyorum. Ara ara kasık batması yaşıyorum sadece. Normalde döngüm 27-28 gündü geçen ay 30 gün oldu bugün de 30.günüm. Bir de aksi gibi grip de olmuşum. Cuma günü kadın doğuma randevum vardı o zamana kadar olmazsam bir görüneceğim doktora. Bana da dua ederseniz çok sevinirim 🌸🌸

Antidepresanın öyle bir etkisi mi var acaba benim eşim de kullanıyor
Ben çok arastırdım okudum iki makale okudum. Kadın dogum dr uma sordum. Spermin kalitesini etkileyebilir diyor hepsi. DNA hasarı da yapabiliyomus bazı antidepresanlar. Bu beni korkutty o yüzden dr a sordum korunmama gerek var mı diye. Hayır öyle olacak diye bir sey yok dedi. Sperm testi versin duruma göre bıraksın ilacı dedi.
Bırakma aşamasında şu an. Öyle hemen de bırakılmıyor maalesef 😞

Benim de bugün adet olmam gerekiyordu tahminlerime göre ama herhangi bir şey hissetmiyorum. Ara ara kasık batması yaşıyorum sadece. Normalde döngüm 27-28 gündü geçen ay 30 gün oldu bugün de 30.günüm. Bir de aksi gibi grip de olmuşum. Cuma günü kadın doğuma randevum vardı o zamana kadar olmazsam bir görüneceğim doktora. Bana da dua ederseniz çok sevinirim 🌸🌸
İnşallah gönlüne göre verir rabbim❤️ güzel haberlerini bekliyoruz

Ben çok arastırdım okudum iki makale okudum. Kadın dogum dr uma sordum. Spermin kalitesini etkileyebilir diyor hepsi. DNA hasarı da yapabiliyomus bazı antidepresanlar. Bu beni korkutty o yüzden dr a sordum korunmama gerek var mı diye. Hayır öyle olacak diye bir sey yok dedi. Sperm testi versin duruma göre bıraksın ilacı dedi.
Bırakma aşamasında şu an. Öyle hemen de bırakılmıyor maalesef 😞
Evet. Benim eşim de işinden kaynaklı öfke sorunları vardı kendinş yıpratıyordu biz de ilaç tedavisine başladık böyle bir şeyi bilmiyordum ama üzüldüm biraz şimdi

Evet. Benim eşim de işinden kaynaklı öfke sorunları vardı kendinş yıpratıyordu biz de ilaç tedavisine başladık böyle bir şeyi bilmiyordum ama üzüldüm biraz şimdi
Doktorumun dedigi gibi illaki etkileyecek diye bir şey yok. sperm testi yaptırmakda fayda var. Orada çıkar zaten DNA hasarı azlığı çokluğu vs

İyi gibi aslında
Sanırım daha iki haftalık olduğu için öyleymiş yumurtlama ya da çatlamadan sonra tuttuğu için yeni daha. Adetimde geçmedi Aylık baz aldıkları içinde değer küçük geliyor. Cuma günü 500 ya da 700 lerde falan olması lazımmış inşallah öylede olur 🤲🏻

Sanırım daha iki haftalık olduğu için öyleymiş yumurtlama ya da çatlamadan sonra tuttuğu için yeni daha. Adetimde geçmedi Aylık baz aldıkları içinde değer küçük geliyor. Cuma günü 500 ya da 700 lerde falan olması lazımmış inşallah öylede olur 🤲🏻
Eee belirtilerin ne durumda canıım neler hissediyorsun 😊

Eee belirtilerin ne durumda canıım neler hissediyorsun 😊
Simdi neler hissettigimi yazmayimda canım belirtilerim uyku çok var hala. Sırtım ağrıyor arada bide kasık ağrım var yürürken bile agriyor ve sürekli sıcak basıyor terliyorum

Back
X