- 24 Aralık 2024
- 680
- 238
- 18
Eşim üroloji den randevu aldı zaten çarşamba günü ne. Onun boşvermişliği var birazbakalım neler olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim üroloji den randevu aldı zaten çarşamba günü ne. Onun boşvermişliği var birazbakalım neler olacak
siz kadın doğumda hiç muayene oldunuz muEşim üroloji den randevu aldı zaten çarşamba günü ne. Onun boşvermişliği var biraz
bende öyle düşündüm ama işte heycandan insan bekliyemiyorkeisn sonuç alamayabilirsin csnim
doğrudur:)bende öyle düşündüm ama işte heycandan insan bekliyemiyor![]()
bi 7 gün daha bekleyim sabır ediym birazdoğrudur:)
yaparsan da çok yanıltır seni
istersen ana sağlığa gidebilirsin en kesin o:)
Ben de öyle beklemeyi düşünüyorum regl kadar bu ay test almayacağım dedim ama bakalım tutabilecek miyim kendimibi 7 gün daha bekleyim sabır ediym biraz![]()
Oldum ama tahlil istemedi daha. Adetim düzenli diye. Güzel ymt da görmüştü bir kere. Çok düzenli gitmiyorum dr asiz kadın doğumda hiç muayene oldunuz mu
Bir de eşim antidepresan kullanıyor onun spermleei etkiledigini düşünüyoruz. Şu an bırakma asamasınds.Ben de öyle beklemeyi düşünüyorum regl kadar bu ay test almayacağım dedim ama bakalım tutabilecek miyim kendimi![]()
senin adetin nezaman başlaması gerekiyor?Ben de öyle beklemeyi düşünüyorum regl kadar bu ay test almayacağım dedim ama bakalım tutabilecek miyim kendimi![]()
benim nerden baksan kesin 10 gün varsenin adetin nezaman başlaması gerekiyor?
benim nerden baksan kesin 10 gün var
eğer pozitif cıkarsa haber et heycanımızı paylaşalımbenim nerden baksan kesin 10 gün var
Sagol canim gecen ay kimyasalim oldu benimde bu ay günlerimin hepsini degerlendirmedim bi dedim bu ay geçsin önümüzdeki aylara bakalimAktif bir kullaniciydim her şeyi araştırıp bildiklerimi de paylaşıyordum o yüzden olsa gerek herkes görüyorum seni yazmışçok teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun eğer gebelik planın varsa
![]()
Bence en doğru kararı vermişsin iyide yapmışsın boşver erkekler her zaman bizim gibi düşünmez. 9 ay bir yıl bir evlilik için yeterli bir süre . Ben üç yıllık evliyim ama biz istemiyorduk ilk sene. Sonralari da hep bişey çıktı taşınma isleri v.s sonradan karar verdik inan o kadar korktum ki geç mi kaldım acaba keşke ilk evlendigimde isteseydim diye.. bence güzel bir karar tam zamanı canım inşallah hayırlısıyla alicaz kucağımıza minik bebelerimiziBen 9 aydır evliyim bu 2. Denememiz bende pcos ve çikolata kisti var o yüzden denemek istedim böyle oldu inşallah inanıyorum bende![]()
Erken kız dur bı baksana bizlerin bile erken adet gecikmesi yaşayip gitseydik daha rahat olacaktık şuan çok küçük bebeğimiz o yüzden değer takip edicrkler kanda. Bence acele etme adet gecikmesi bekleBenimde Adetime 7 gün var daha sizce evde test yapsam cıkar mı?![]()
AMin inşallah balım rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın amin . Sen kimyasalı kaç değerle öğrendinSagol canim gecen ay kimyasalim oldu benimde bu ay günlerimin hepsini degerlendirmedim bi dedim bu ay geçsin önümüzdeki aylara bakalimRabbım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım tek dileğim o şuan eşimi takmıyorumBence en doğru kararı vermişsin iyide yapmışsın boşver erkekler her zaman bizim gibi düşünmez. 9 ay bir yıl bir evlilik için yeterli bir süre . Ben üç yıllık evliyim ama biz istemiyorduk ilk sene. Sonralari da hep bişey çıktı taşınma isleri v.s sonradan karar verdik inan o kadar korktum ki geç mi kaldım acaba keşke ilk evlendigimde isteseydim diye.. bence güzel bir karar tam zamanı canım inşallah hayırlısıyla alicaz kucağımıza minik bebelerimizi![]()
Aferinİnşallah canım tek dileğim o şuan eşimi takmıyorumyarın kan vericem hayırlısıyla iyi sonuçlar alalım
![]()
Veririm mutlakaAferininşallah güzel sonuçlar olsun yarın haber ver banada.. bende cuma vericem
Antidepresanın öyle bir etkisi mi var acaba benim eşim de kullanıyorBir de eşim antidepresan kullanıyor onun spermleei etkiledigini düşünüyoruz. Şu an bırakma asamasınds.