Kan ve idrar testi

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
529
613
Merhaba öğleden sonra kanla idrar tahlili verdim Beta hgc görünmüyor e nabizda
sizde daha önce böyle sorun yaşadınız mi görünmemesi ne anlama geliyor sonra gözükür mu
Aramızdaki doktor hemşire sağlıkçı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Siz hamilelik şüpheniz olduğunu söylediniz değil mi. Belki daha tam çıkmamıştır Tahlilleriniz

Sonuç daha çıkmamıştır ya da yüklenmemiştir ondan görünmüyordur. Hamilelik yok diye test sonucunu yüklememezlik etmezler öyle bir şey yok.

Ben bir kere tiroit testi için gittim genel tahlilleri istemiş doktor onu istememiş çıkmamıştı. Siz özellikle belirttiniz mi? Bazen belirtseniz de doktor sisteme girmeyi unutabiliyor

Doktor istem yaptı mı?Bir iki saate çıkar sonuç normalde acil test kapsamında çünkü.Doktor istem yaptığı halde henüz çıkmamışsa çalışan cihazda sorun olmuş olabilir

Belirtim ama sistemde gözükmüyor sizlere sormak istedim dusukte olsa değer yazmalı
Bazı devlet hastanelerinin kendi internet linkleri var hemen görünüyor çıkmışsa. Örneğin Beylikdüzü devlet hastanesinde yaptırdığım test sonucu enabızda görünmemişti ama hastanenin linkine girdiğimde bazı sonuçları görebilmiştim. Belki böyle bir durumunuz olabilir.

Sabah testi yaptırdıysanız en geç dörtte belli olmuştur. Bazen enabızda görünmüyor, sadece beta değil ne tahlili istediysen sonucun çıkmıyor enabızda. Sağlık ocağında yaptırdıysan aile hekimini arayabilirdin, o görebiliyor çünkü

sizde daha önce böyle sorun yaşadınız mi görünmemesi ne anlama geliyor sonra gözükür mu
Bende yaşadım aynısını gecikmenin 3.günü kan. vermiştim e nabıza düşmedi 4 5 saat bekledim normalde hep düşerdi sonra tekrar kan verdiğim yere gittim orada doktor söyledi sonucu e nabıza geç düşer dediler oradada ama benim 4 5 gün oldu hala düşmemişdi yarına kadar düşmezse eğer kan verdiğin yere gidip sormalısın

Nerede verdiğinize göre sorunun cevabı değişir. Genelde en hızlı özel hastanelerde çıkar. Devlet hastanelerinde sabahtan verirseniz öğlene çıkar veya bir sorundan kaynaklı çıkmayadabilir. Ara ara sistemde sorunlar yaşanıyor malum. Sağlık ocağında beta hcg testi bizim burada 1 gün sonra çıkıyor. Yani genel olarak en fazla 1 gün sonra çıkar normalde.

X