- 28 Haziran 2022
- 776
- 163
- 27
-
- Konu Sahibi Meyremasya
Zeynep Kamil hamilelik konusunda hiç bir işe yaramiyor ben 6+3 te gittim bebeği bile giremedi kalbini duyamayiz dedi bir gün önce özelde bebeği de görmüştük kalbinide duymuştum profesöre randevu aliyorsun asistan bakıyor resmen ordaZeynep Kamile gittim lütfü kirdara gittim özel hastaneye gittim ama pek yardımcı olmadılar
Perinatoloji bölümü varmış doktor tekrar hamile kalırsan Bi o bölüme ugra dedi
Çevremde benim gibi bu durumu yaşayan olmadi o yüzden Bi umut buraya yazma gereği duydum
İnanın o kadar çaresi hissediyorumki herkes ayrı birşey söylüyor hematoloji doktoru bile düşüklerinin sebebi bundan değil dedi
Ama ben buna bağlıyorum
Genetigi aynı doktora baktirmisiz
Banada bu doktor bu sıkıntı değil dedi ama tüp bebek doktorum transferden itibaren iğne vurulmami istedi görümcemin de değeri bu aynısı 3 gebeliği sebebsiz düşük oldu kalbi durdu 4. De doğuma kadar iğne vuruldu çok şükür sağlıklı bir bebeği var o bir profesöre gitti gebeliği boyuncaGenetigi aynı doktora baktirmisiz
Çok şükür onun adına çok sevindimBanada bu doktor bu sıkıntı değil dedi ama tüp bebek doktorum transferden itibaren iğne vurulmami istedi görümcemin de değeri bu aynısı 3 gebeliği sebebsiz düşük oldu kalbi durdu 4. De doğuma kadar iğne vuruldu çok şükür sağlıklı bir bebeği var o bir profesöre gitti gebeliği boyunca
Zeynep Kamile gittim lütfü kirdara gittim özel hastaneye gittim ama pek yardımcı olmadılar
Perinatoloji bölümü varmış doktor tekrar hamile kalırsan Bi o bölüme ugra dedi
Çevremde benim gibi bu durumu yaşayan olmadi o yüzden Bi umut buraya yazma gereği duydum
Sizin adınıza çok sevindimYaşananlar için çok üzüldüm. Böyle bir durumla karşılaşmadım hiç, etrafımda da olmadı ama Sancaktepe Bölge Hastanesinde doktor Rukiye Sedef Kılıç önerebilirim çok iyi bir doktordur sıkıntılı bir doğum süreci yaşadık ama sayesinde iyi atlattık. Allah razı olsun kendisinden.