• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAN UYUŞMAZLIĞI İĞNESİ

Lovemom

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
188
193
18
30
Bursa
Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ne zaman iğne olunması gerekiyor doktorunuz ne söyledi Benim doktorum Kanaman olunca gel iğneyi yaparız dedi ama korkuyorum neden kanamanin gelmesini bekliyor iğne için tedbiren yapmasi gerek önceden de bu sebepten 1 düşüğüm oldu (Düşükten sonra 1 kez iğne yapıldı.)

Kan uyusmazligindan dusukmü olabiliyomus hic duymamistim bende kimyasal gebelik gecirmistim acaba bundan dolayimi oldu benimde.eşimle bendede var kan uyusmazligi

Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda ne zaman iğne olunması gerekiyor doktorunuz ne söyledi Benim doktorum Kanaman olunca gel iğneyi yaparız dedi ama korkuyorum neden kanamanin gelmesini bekliyor iğne için tedbiren yapmasi gerek önceden de bu sebepten 1 düşüğüm oldu (Düşükten sonra 1 kez iğne yapıldı.)
Ben kan uyusmazlik ignesini ilk dogumumda ovrendim ve dogumdan sonra doktorum 3 gun icinde bu ignenin bana vurulmasini soyledi yani 3gun gecmeden igne oldum yani bumda bi korkulacak bisey yok bacak dan vuryor igneyi

Canim. Bizdede vardi uyusmazlik. Ilk bebegim malesef yasamadi. Hamile oldugumu ogrenip dusuk yapmam ayni gun oldu malesef. Doktorum bebek henuz 1 aylik oldugu icin igne olmasanda olur demisti.

Yeni dogum yaptım 26gun once. Yine igne mevzusu gecti hastanede. Doguma gunler kala. Bende kan uyusmazligi var ve igne olmadim dedim. Cok moral bozucu seyler soylendi. Canimida iyi sıktılar o halimle. Dogumu yaptım ve 1gun gozlem altinda kaldim. Bekliyorum igne yapacaklar diye.

Ama bi ogrendim ki. Bebegimde benim gibi negatif kan grubundan mis. Babasi pozitifti .
Igneyide vurmadilar bana.

Bilmiyorum normalde 28.haftada falan hamileyken vurulmasi lazimmis. Doktorum hatta bu hamileligimde gel vuralim istersen dedi. Ama bence gerek yok demisti.
Bu arada doktorumu hamilelikten midir nedir hep tuhaf bulmustum. Milletin aman ha sakin ha dedigi şeyleri benim doktorum gayet normal bi sekilde karşıladı .iyiki de oyle yapmış .tecrübesine güveniyor um .

Eger yine hamile kalirsam yine kendi doktorumla olucam. Hastanelerden tiksindim artik.

Düşük sebebin kan uyusmazliginiz olabilir canim. Senin bedenin bebegine karsi koyuyor çünkü. Ama bu tedavi edilebilen birsey.

Doktoruna guven derim ben. Vardir bi bildigi muhakkak..

Benimde eşimle kan uyuşmayzlğı çktı doktor kanaman olunca gel dedi kanama olmazsa doğumdan sonra yapılacak iğne

Back
X