- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi selcuk_betul
hangi hastanede yaptırdınız acaba,bende doğumdan sonra ücretsiz halletmek istiyorum şu iğne işini,her devlet hastanesi yapıyormu acabaArkadaslar dısarda ignenin fiyati 200 tl denildi bu yuzden dun devlet hastanesine gittim bir gunluk yatisim yapildi ignem vuruldu o gece orda kalma zorunlulugu yok izinli cikis yapip evime gelip dinlendim simdide hastaneye gidip taburcu islemlerimi yapicam birilerine faydam dokunur diye yaziyorum disarida ayni islem icin para odemenize gerek yok
Ben izmirdeyim tepecik dogum hastanesinde vuruldum igneyi ama hamilelikte vurulan igneye aliniyor ucret dogumdan sonra ucretsiz vurulursun zatenhangi hastanede yaptırdınız acaba,bende doğumdan sonra ücretsiz halletmek istiyorum şu iğne işini,her devlet hastanesi yapıyormu acaba
Bana hastane direk recete verip yolladi disardan al diye artik zaten devlette devam etme karari aldimBiz iğneyi 30 TL te aldik. Özel hastane
Özel hastanemıydı canım ?bbende vurunucam şimdi özel hastane rapor çıkartılarak mor reçete verecekler 27 lira dediler ücret olarak ..eeczaneye raporu gösterin ce sıradaki eczaneyi buluyor söylüyor tek eczane sırayla veriyomuş bunu ..ssen devlet hastanesine nekadar ödedin?Bana hastane direk recete verip yolladi disardan al diye artik zaten devlette devam etme karari aldim
poliniklerini bilmiyorum ama arkadaşım özele hep göründü doğuma devlete gitti bi sorun olmadı ama sanmam sorun olsun devlet hastanesinin hasta seçme gibi hakları yok diye biliyolum ...O kadar pahaki değilo iilaç .200 çok demişler.
Bir de artik biz devlete gecebiliyoz mu benim Yengem gecemezsin dedi.o hastanede calisiyo.doğum yaklasmis hasta takibini özelde yaptirmissin o yüzden kabul etmiyorlar dedi. Doğumda oluşacak sikintiyi bilemeyiz diyorlarmis
Evet canim özele gidiyordum banada mor recete verdiler ama ona ragmen eczane 200 tl istedi bende devlete gittim birgun yatis yapip ignemi ucretsiz vuruldum yatis yaptim diye o geceyi hastanede gecirmedim eve geldim ertesu gun hastaneye gidip taburcu kagidimi aldim yani tek kurus odemedimÖzel hastanemıydı canım ?bbende vurunucam şimdi özel hastane rapor çıkartılarak mor reçete verecekler 27 lira dediler ücret olarak ..eeczaneye raporu gösterin ce sıradaki eczaneyi buluyor söylüyor tek eczane sırayla veriyomuş bunu ..ssen devlet hastanesine nekadar ödedin?
Devletin hastayi geri cevirme luksu yik canim o dedigin özel hastanelerde olur ama bugune kadar yaptigin tetkikleri yaninda goturmen faydali olur ben devlete gittim iste en son igne icin bana bugune kadar gelmdin demediO kadar pahaki değilo iilaç .200 çok demişler.
Bir de artik biz devlete gecebiliyoz mu benim Yengem gecemezsin dedi.o hastanede calisiyo.doğum yaklasmis hasta takibini özelde yaptirmissin o yüzden kabul etmiyorlar dedi. Doğumda oluşacak sikintiyi bilemeyiz diyorlarmis
Sağol canım bende yarın devlete gidicem yaparlarsa orda yaptıricam tekrar Teşekkürler Allah yardımcın olsun canımEvet canim özele gidiyordum banada mor recete verdiler ama ona ragmen eczane 200 tl istedi bende devlete gittim birgun yatis yapip ignemi ucretsiz vuruldum yatis yaptim diye o geceyi hastanede gecirmedim eve geldim ertesu gun hastaneye gidip taburcu kagidimi aldim yani tek kurus odemedim
Sende sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahSağol canım bende yarın devlete gidicem yaparlarsa orda yaptıricam tekrar Teşekkürler Allah yardımcın olsun canım
Teşekkür ederim,ilk doğumda özel hastanede ücretli almıştık o yüzden sordum,inşaallah devlet hastanesinde yaparlar doğumdan sonra araştırıcamBen izmirdeyim tepecik dogum hastanesinde vuruldum igneyi ama hamilelikte vurulan igneye aliniyor ucret dogumdan sonra ucretsiz vurulursun zaten
Rica ederim canim yaparlar insallah merak etme saglikla bebegini kucagina alirsin insallahTeşekkür ederim,ilk doğumda özel hastanede ücretli almıştık o yüzden sordum,inşaallah devlet hastanesinde yaparlar doğumdan sonra araştırıcam
Amin canım,hepimiz inşaallahRica ederim canim yaparlar insallah merak etme saglikla bebegini kucagina alirsin insallah
Canım ben dün ignemi oldum özel hastane rapor çıkarttı mor reçete verdi eczaneden 26 liraya aldık igneyi ...2. doğumdan sonrada ozel hastene dogum oldu devlet hastanesine yatış yaptık tekrar ozamanda ücretsiz iğne olmuştum şimdi yine özelde doğum yapıp devlete yatış yaptıricam iğne için..aama özel hastanede nde alınıyor bilgin olsunTeşekkür ederim,ilk doğumda özel hastanede ücretli almıştık o yüzden sordum,inşaallah devlet hastanesinde yaparlar doğumdan sonra araştırıcam
Ayy saolasın canım,iki şarttada halledebilicez yani.içimi rahatlattınCanım ben dün ignemi oldum özel hastane rapor çıkarttı mor reçete verdi eczaneden 26 liraya aldık igneyi ...2. doğumdan sonrada ozel hastene dogum oldu devlet hastanesine yatış yaptık tekrar ozamanda ücretsiz iğne olmuştum şimdi yine özelde doğum yapıp devlete yatış yaptıricam iğne için..aama özel hastanede nde alınıyor bilgin olsun
Sende Sağol canım evet bir kaç saat uğraşla hepsi hallediliyor güzelim ...Ayy saolasın canım,iki şarttada halledebilicez yani.içimi rahatlattın