Kan toplanması (Hematom )

kanka gelişmleri yazda aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarımız olursa bilgilenmiş olsunlaryerimseniben

Yıvrım geçmiş olsunnnnnn noldu böleee ?
Haber et mutlaka bizi Patiiii
:1hug:

kanka gelişmleri yazda aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarımız olursa bilgilenmiş olsunlaryerimseniben

antibiyotikle geçti kankam allahtan çok ugraştrmadı beni :a015:
acılı baharatlı yemedm daha çk çıkar diye...sevgilim diyo allah bilir saymışsndr kaç nokta var diye kaydirigubbakcemile3
dediş şeyyy evet :kedi:

Yıvrım geçmiş olsunnnnnn noldu böleee ?
Haber et mutlaka bizi Patiiii
:1hug:

canm acayp moralim bozuktu cidden saglık topklerndeydm gece gündüz a.s
alllama şükür geçti :dance:

antibiyotikle geçti kankam allahtan çok ugraştrmadı beni :a015:
acılı baharatlı yemedm daha çk çıkar diye...sevgilim diyo allah bilir saymışsndr kaç nokta var diye kaydirigubbakcemile3
dediş şeyyy evet :kedi:
allahın cezası saydın dimi:roflol:çok geçmiş olsun canım kankam benimŞeniz

kızlar damagımda kan toplanması oluştu mafoldumben
10 tane toplu iğnenin başı kadar hemde...
netten braz araştırma yaptım dr a gitmeden.size de sorim dedim.başına gelen vardır belki diye...önemsiz bişe mi geçer mi sizce :gitme:

bu arada 2 türlüymüş
etrafı çevrilmiş içi kan dolu kesecik.iki türlüdür:
-subdural hematom,
-epidural hematom.

geçmiş olsun iyileşmişsiniz sanırım..
ama şunu düzelteyim burdaki dediğiniz subdural ve epidural hematom derken kafa içindekilerden bahsediyo..

geçmiş olsun iyileşmişsiniz sanırım..
ama şunu düzelteyim burdaki dediğiniz subdural ve epidural hematom derken kafa içindekilerden bahsediyo..

saol cnm yerimseniben
internetten araştırınca eksik olmuş bilgi akannehir

Merhabalar,
annem iki kez kalp ameliyatı oldu,ikincisindede kalp kapakçığı yapay kapakla değiştirildi,bu nedenden dolayı bir hap kullanıyor ve kanını dengede tutmaya çalışıyor.bu süreçten sonra bir çok kez ağzında kan toplanmaları oluyo ağız içinde kocaman bir sivilce gibi sonra kanıyo bir süre ardından geçiyor.doktorlara gidildi doyurucu bir yanıt alınamadı.annemi hangi bölüme götürmem gerekiyor ve acaba bu kanamalar neden ötürü oluşuyor yardımcı olabilirmisiniz?

X