Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

46 gün gecikti mi yoksa son adet tarihinizden itibaren 46. gün müydü

Kızlar merhaba adetime 2 gün var herhangi bi belirti yok bugün betaya baktırdım 1 20 yani negatif bu değer yükselebilirmi çok istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba ben bugün (13) regl günüm bakalım olacak mıyım .. sormak istediğim birşeyler var ocak ayının 2 sinde hepatit b kontrolü için sağlık ocağına kan testi verdim tabi bu arada hamilelik olasılığına da bakılmasını istedim 4ünde sonucu mu aldım beta 0.64 dü yani negatif adetimden bi 10 gün önce kan testi yaptırmış bulundum birde şiddetli ağrı yaşadım geçtiğimiz perşembe günü acile gittim aynı zamanda doktoruma da haber verdim ertesi gün gelmemi söyledi gittim ve bir tane yumurta çatlamış gözüküyor ama boş dedi anlamadım açıkçası adetimde görmek istedi tabi ağrılar şiddetli olunca Ne yapacağımı sordum parol dışında birşey kullanma oda çok dayanılmaz olursa al dedi

Kızlar merhaba adetime 2 gün var herhangi bi belirti yok bugün betaya baktırdım 1 20 yani negatif bu değer yükselebilirmi çok istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin yardımcı olur musunuz
Rabbim gönlüne göre versin tatlım hiç bir fikrim Yok

ne bu acele bacım ya ben 34 gün geciktim hepitopu bi test yaptim kuzu kuzu bekliyorum senin daha adet günün bile gelmemiş sabret aceleci olma ne kadardir bebek istiyosun ne kadarlik evlisin

Ya aslında çok haklısn benden röntgen istediler ayağımda bi problem var o yüzden çok tedirgin oldum 6 aylık evliyim 6 aydırda düşünüyorum

Ya aslında çok haklısn benden röntgen istediler ayağımda bi problem var o yüzden çok tedirgin oldum 6 aylık evliyim 6 aydırda düşünüyorum
bende 6 aylik evliyim kan testinde çıkmıcak kadar küçükse röntgen zarar vermez bence ama yinede doktoruna danış kurşun yelek giydirebilirler mesela radyasyondan etkilenme diye

Yok bugün gittim ayağın kalsın dedi röntgeni ertele dedi ama bakalım hayırlısı olsun

Yok bugün gittim ayağın kalsın dedi röntgeni ertele dedi ama bakalım hayırlısı olsun
çokta stres yapma stresten gecikirsin bu seferde geciktim dersin dahada stres olursun bu bebis işleri zor valla ben bekarken ne zaman istersen o zaman olur zannediyodum

çokta stres yapma stresten gecikirsin bu seferde geciktim dersin dahada stres olursun bu bebis işleri zor valla ben bekarken ne zaman istersen o zaman olur zannediyodum
aynen bende öyle zannediyordum :) ama öyle olmuyormuş stres konusuna gelince elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum

aynen bende öyle zannediyordum :) ama öyle olmuyormuş stres konusuna gelince elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum
aynı ben aaaa hiç stres yaparmiyiz kelin ilacı olsa..... benimde bugün ikinci adetimin günü geldi hala tık yok

Merhaba arkadaşlar. Benim adetim bu ay olmadi 6inci gunu hala yok. Ve normalde erken olur geç olmaz cok duzenlidir. 2 3 aydirda korunmuyorduk hemen hamilelikten suphe ettim. Karnimda regl olcakmis gibi agrilar var oldum saniyorum bakiyorum olmamis. Neredeyse cok emindim hamile olduguma. 4 gun geciktiginde kan tahlili yaptirdim fakat negatif. Sonucu gorunce cok şaşırdım. Bu nedir sizce arkadaslar. Hamileligi cok kafaya taktim da ondan mi oldu desem oda degil cunki zaten 7 aylik evliyim. Regl tarihime yakin gunlerdeki iliskilerden hamile kalmis olabilirmiyim acaba?

Bebek yoksa kist falan mi diye endiselendim cunku daha once olmayan bir şeyler oluyor vucudumda.

Bebek yoksa kist falan mi diye endiselendim cunku daha once olmayan bir şeyler oluyor vucudumda.
canım ben en son 6 kasım da adet oldum hala yok 12 gün önce kan testi yaptim ne gatif şimdi yine idrar testi yaptim negatif ultrasona girdim kist falan da yok 3 5 günlük gecikmeleri bu kadar kafaniza takmayin bence daha da uzar yoksa gecikmen

Sanirim cok haklisin. Insan iste acaba bebek mi var diye umitlenmeden edemiyor. Artik varsa da yoksa da hayirlisi. Teşekkür ederim yanitladiginiz için.

Sanirim cok haklisin. Insan iste acaba bebek mi var diye umitlenmeden edemiyor. Artik varsa da yoksa da hayirlisi. Teşekkür ederim yanitladiginiz için.
rica ederim bende 6 aylik evliyim 6 aydirda çocuk istiyoruz ama kafaya taktikca olan düzende bozuluyo önce yillarca evlat hasretiyle yananlara sonrada bizlere inşallah nasip olur

doktor tarlusal vermişti kullancam artik olsa bugün yaptığım testte çıkardı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…