herkes kaybolmus:) hamile kalanlar gitmis :) umurarim siz de kalmissinizdirMERHABA BAYA GEÇ YAZIYORUM AMA ADETİNİZ KAÇ GÜN GECİKİNCE TEST YAPMIŞTINIZ.
46 gün gecikti mi yoksa son adet tarihinizden itibaren 46. gün müydüKizlar ben buraya yazmistim ocak ayinca adetim baya gecikmisti acaba hamile miyim diye bes kere kan testi yaptirdm cikmamsti en son adetimin 46 gun gectigi gun yaptirmistm beta hcg tavan yapmisti 6 haftalk hamileydim şok oldum çünku cok geç cikti kanda doktor da sasirdi yani her an her sey olabilir... ve ben doğum kontrol hapi kullandgm halde hamile kaldim sadece iki kere icmeyi unutmustum ve olan oldu..
Rabbim gönlüne göre versin tatlım hiç bir fikrim YokKızlar merhaba adetime 2 gün var herhangi bi belirti yok bugün betaya baktırdım 1 20 yani negatif bu değer yükselebilirmi çok istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin yardımcı olur musunuz
ne bu acele bacım ya ben 34 gün geciktim hepitopu bi test yaptim kuzu kuzu bekliyorum senin daha adet günün bile gelmemiş sabret aceleci olma ne kadardir bebek istiyosun ne kadarlik evlisinKızlar merhaba adetime 2 gün var herhangi bi belirti yok bugün betaya baktırdım 1 20 yani negatif bu değer yükselebilirmi çok istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin yardımcı olur musunuz
bende 6 aylik evliyim kan testinde çıkmıcak kadar küçükse röntgen zarar vermez bence ama yinede doktoruna danış kurşun yelek giydirebilirler mesela radyasyondan etkilenme diyeYa aslında çok haklısn benden röntgen istediler ayağımda bi problem var o yüzden çok tedirgin oldum 6 aylık evliyim 6 aydırda düşünüyorum
çokta stres yapma stresten gecikirsin bu seferde geciktim dersin dahada stres olursun bu bebis işleri zor valla ben bekarken ne zaman istersen o zaman olur zannediyodumYok bugün gittim ayağın kalsın dedi röntgeni ertele dedi ama bakalım hayırlısı olsun
aynen bende öyle zannediyordum :) ama öyle olmuyormuş stres konusuna gelince elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorumçokta stres yapma stresten gecikirsin bu seferde geciktim dersin dahada stres olursun bu bebis işleri zor valla ben bekarken ne zaman istersen o zaman olur zannediyodum
aynı ben aaaa hiç stres yaparmiyiz kelin ilacı olsa..... benimde bugün ikinci adetimin günü geldi hala tık yokaynen bende öyle zannediyordum :) ama öyle olmuyormuş stres konusuna gelince elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum
nasıl yani test yapmadın mıaynı ben aaaa hiç stres yaparmiyiz kelin ilacı olsa..... benimde bugün ikinci adetimin günü geldi hala tık yok
12 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı sonra bi daha yapmadim yapsam mı kinasıl yani test yapmadın mı
canım ben en son 6 kasım da adet oldum hala yok 12 gün önce kan testi yaptim ne gatif şimdi yine idrar testi yaptim negatif ultrasona girdim kist falan da yok 3 5 günlük gecikmeleri bu kadar kafaniza takmayin bence daha da uzar yoksa gecikmenBebek yoksa kist falan mi diye endiselendim cunku daha once olmayan bir şeyler oluyor vucudumda.
canım ben en son 6 kasım da adet oldum hala yok 12 gün önce kan testi yaptim ne gatif şimdi yine idrar testi yaptim negatif ultrasona girdim kist falan da yok 3 5 günlük gecikmeleri bu kadar kafaniza takmayin bence daha da uzar yoksa gecikmen
rica ederim bende 6 aylik evliyim 6 aydirda çocuk istiyoruz ama kafaya taktikca olan düzende bozuluyo önce yillarca evlat hasretiyle yananlara sonrada bizlere inşallah nasip olurSanirim cok haklisin. Insan iste acaba bebek mi var diye umitlenmeden edemiyor. Artik varsa da yoksa da hayirlisi. Teşekkür ederim yanitladiginiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?