• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

rabbim bu hastalık için bize en yakın zamanda şifa versin, bende glifor folbiol hayıt hapları kullanıyorum hyıt mı etkiledi bilmiyorum bu ay her türl akıntıyı yasadım diyebilirim seffaf, katı beyaz, sarı sulu vs.. belkide çok taktım ben gögüslerimden farkettim kahve rengi yer capı biraz büyümüş bide göbeğimin hemen altı vajinanın 4 parmak yumarısı özellikle ayaktayken çok sert. ama ne kan tahlili yaptırmak istiyorum ne baska bişi sabah yie idrar tahlili yaptım yok arkadaş vallaha hasta olayım yeter psikolojim bozuldu acayip şiştim ödemden yani sanki 4-5 kilo almış gibiyim ama kilom da bir değişiklik yok. Uff bilemedim. hayırlısı ne ise o olsun dr gitmekten de sıkıldım adet sokturucu verecek bende dogal yolla olayım diyorum cunku o zaman tam sökülemiyorum :KK43:
Aynen canm uzaması o kadar kötü ki migrenim var acaba mi diyerek ilaç da alamıyorum :( ben bu ay ilk onbeş gün inofolic içtim bitince almadim başka da. Bide glukofen iciyorum çoğu zman unuttum onu da. Bu ay memlekete gidecem bayrama kadar kalacam orda. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi ve civan percemi icecem .hormonlar belki düzene girer.sonrasinda da hemen hsg çektirmeyi dusunuyorum eylül ekim ayında

Aynen canm uzaması o kadar kötü ki migrenim var acaba mi diyerek ilaç da alamıyorum :KK43: ben bu ay ilk onbeş gün inofolic içtim bitince almadim başka da. Bide glukofen iciyorum çoğu zman unuttum onu da. Bu ay memlekete gidecem bayrama kadar kalacam orda. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi ve civan percemi icecem .hormonlar belki düzene girer.sonrasinda da hemen hsg çektirmeyi dusunuyorum eylül ekim ayında
Hsg yi bende düşünüyorum ama zonguldak da güvenebileceğim kadın doğumcu yok derdime derman hepsi direkt kilo ver progestran kullan 3 ay olmazsa asılama tmm yasım 32 ama ya 40 yadında doğalından hamile kalamlar vat ben ümidimi yitirmedim Allahın izniyle inş olacak gliforla kilo vereyim bide adeti düzene sokayım olacak inş. Dr gidince psikolojim acayip bozuluyor

Hsg yi bende düşünüyorum ama zonguldak da güvenebileceğim kadın doğumcu yok derdime derman hepsi direkt kilo ver progestran kullan 3 ay olmazsa asılama tmm yasım 32 ama ya 40 yadında doğalından hamile kalamlar vat ben ümidimi yitirmedim Allahın izniyle inş olacak gliforla kilo vereyim bide adeti düzene sokayım olacak inş. Dr gidince psikolojim acayip bozuluyor
Kaç kiloyfun canm. Benimki çok fazla değil ama evlenince aldım 3 kilo falan.yine de vermem gerekiyor sanırım. Doktorum kilo hakkında bisey demedi ama zaten guvenmedim ona da değiştirecem gidersemm. Tabi canım Allahtan ümit kesilmez ama çaresine de bktirmak lazım akışına biraksak da olmuyor. Gerçi bu ay hiç kafama takmadim ama uzadı adetim :( hsg yi de çektirelim en kısa zamanda bide esin gitti mi doktora

Kaç kiloyfun canm. Benimki çok fazla değil ama evlenince aldım 3 kilo falan.yine de vermem gerekiyor sanırım. Doktorum kilo hakkında bisey demedi ama zaten guvenmedim ona da değiştirecem gidersemm. Tabi canım Allahtan ümit kesilmez ama çaresine de bktirmak lazım akışına biraksak da olmuyor. Gerçi bu ay hiç kafama takmadim ama uzadı adetim :KK43: hsg yi de çektirelim en kısa zamanda bide esin gitti mi doktora
Evet kilom var benim 72 kg boyum 1.64 işte 10 kilo versem bile baya yetecek de, bilemedim. Eşim de gitti zaten evlenmeden önce varikosel op gecirmiş. Testleri felam yapıldı. Sorun yok şükür. Zaten 10 aylık evliyiz de bir rahata erip çocuk için calışamadık:)) allahtan ümit kesilmez diyelim. İnş hayırlı haberler veririz buradan.

Evet kilom var benim 72 kg boyum 1.64 işte 10 kilo versem bile baya yetecek de, bilemedim. Eşim de gitti zaten evlenmeden önce varikosel op gecirmiş. Testleri felam yapıldı. Sorun yok şükür. Zaten 10 aylık evliyiz de bir rahata erip çocuk için calışamadık:)) allahtan ümit kesilmez diyelim. İnş hayırlı haberler veririz buradan.
İnşallah canım bende bir yıllık evliyim .hayırlısini isteyelim artık yapacak bisey yok dua etmekten başka. Bende su an piknikteyim bakamiyorum ama kesin adet oldum hissettim:((

İnşallah canım bende bir yıllık evliyim .hayırlısini isteyelim artık yapacak bisey yok dua etmekten başka. Bende su an piknikteyim bakamiyorum ama kesin adet oldum hissettim:KK43:(
Vallaha sana yazdıktan sonra da ben oldum artık şükür diyorum şu gliforu hiç atlamıcam bir ay sonunda gunu gunune gelmişti 30 güne insem bile bana yetecek, akıntım dan anlıyorum artıj yumurtladığımı o sırada ovulasyonla da test ediyorum çift koyu çizgi artık boşu boşuna adet vitiminden hemen sonra baslamıcam. Allahın izniyle gebe de kalacağız inş allahtan ümit kesilmez

Vallaha sana yazdıktan sonra da ben oldum artık şükür diyorum şu gliforu hiç atlamıcam bir ay sonunda gunu gunune gelmişti 30 güne insem bile bana yetecek, akıntım dan anlıyorum artıj yumurtladığımı o sırada ovulasyonla da test ediyorum çift koyu çizgi artık boşu boşuna adet vitiminden hemen sonra baslamıcam. Allahın izniyle gebe de kalacağız inş allahtan ümit kesilmez
Aminn canm inşallah. Bende 3 ay düzenli içtim gliforu 28 günde oldum bu kez dort beş günde bi içtim uzadı baya.dedigin gibi düzenli içmek lazım. Benimde bebis yoksa bi an önce olsam bari yaa yoksa kaç gündür sancı çıkıyorum :(

Aminn canm inşallah. Bende 3 ay düzenli içtim gliforu 28 günde oldum bu kez dort beş günde bi içtim uzadı baya.dedigin gibi düzenli içmek lazım. Benimde bebis yoksa bi an önce olsam bari yaa yoksa kaç gündür sancı çıkıyorum :KK43:
İnş bebiştendir kan ve idrar testi yaptırdın mı kan gün geçti ki ?

İnş bebiştendir kan ve idrar testi yaptırdın mı kan gün geçti ki ?
Yok canım hiç bisey yapmadım moralim öyle dha çok bozuluyor.kan verdiğim gün yada ertesi gün adet oluyorum :) 3 dort aydır 28 30 günde oldum. Tam belli değil işte kaç gün geçtiği . Biraz daha bekleyim eğer olmadiysam :)

Yok canım hiç bisey yapmadım moralim öyle dha çok bozuluyor.kan verdiğim gün yada ertesi gün adet oluyorum :) 3 dort aydır 28 30 günde oldum. Tam belli değil işte kaç gün geçtiği . Biraz daha bekleyim eğer olmadiysam :)
Hakkında hayırlısı canım, göbüşlerimiz tez vakit dolsun inş

Kizlar mrb.. Bende bisry sorcam da normalde günü gününe adet oluyorum.. Dün olmam gerekirdi.. Bulantim vs oldu kan testi yaptirdim hemen bhcg 0.0 çıktı.. Hala adet olmadim.. Sizce hata payi varmidir.. Yoksa kafayi mi yedim

Kizlar mrb.. Bende bisry sorcam da normalde günü gününe adet oluyorum.. Dün olmam gerekirdi.. Bulantim vs oldu kan testi yaptirdim hemen bhcg 0.0 çıktı.. Hala adet olmadim.. Sizce hata payi varmidir.. Yoksa kafayi mi yedim
aklında gebelik varsa, stresten de atabiliyor ben mesela bu ay 60. günde adet oldum :) hoş pkoluyum düzensizdir de bu kadar da atmazdı. bekle 1 hafta sonra yine kan testi yaptır bence.

ne yaptın tatlım adet oldun mu? inş hyırlı haberler veirsin. ben oldum da sukur rahatladım :)

ne yaptın tatlım adet oldun mu? inş hyırlı haberler veirsin. ben oldum da sukur rahatladım :)
Yok canm hala olmadım .ama bebek olduğunu da sanmıyorum bi an önce olsam keşke bende. Yarın yola çıkacam. Eşim de sperm test yaptıracaktı kendine . acaba bende bi test mi yapsam .39 . Gün olacak yarin

Yok canm hala olmadım .ama bebek olduğunu da sanmıyorum bi an önce olsam keşke bende. Yarın yola çıkacam. Eşim de sperm test yaptıracaktı kendine . acaba bende bi test mi yapsam .39 . Gün olacak yarin
Yap tabiki de, ben olsam dayanamazdım. İnşallah hayırlı haberlerdir. Hamile değilsen de civan perçemi karışık bitki çayı iç, 3 kupadan sonra sokturuyor :))) bende istikararlı bir şekilde glifora devam ediyorum resmen mide bulantısıyla ama mecbur :((

Yap tabiki de, ben olsam dayanamazdım. İnşallah hayırlı haberlerdir. Hamile değilsen de civan perçemi karışık bitki çayı iç, 3 kupadan sonra sokturuyor :))) bende istikararlı bir şekilde glifora devam ediyorum resmen mide bulantısıyla ama mecbur :KK43:(
Hiç hissetmiyordum canm ama bazen geceleri o kadar halsiz oluyorum ki akşama kadar evde olmama rağmen .midem de bilmiyor ama adet öncesi olur genelde. Ben ne zman test yapsam kan veren aynı gün adet oluyorum o yüzden biraz daha beklicem canm. Evet civanpercemi acayip ise yarıyor .

Hiç hissetmiyordum canm ama bazen geceleri o kadar halsiz oluyorum ki akşama kadar evde olmama rağmen .midem de bilmiyor ama adet öncesi olur genelde. Ben ne zman test yapsam kan veren aynı gün adet oluyorum o yüzden biraz daha beklicem canm. Evet civanpercemi acayip ise yarıyor .
Belirti arayınca olmuyor sözde ben bu ay hamileydim o derece, bir daha hiç bişi yapmıcam haplara devam en azından adetimi düzenleyeyim işte gecikince bizde hep ümit. Düzenli olanlar adet oldum sasmazdı vs. Ah ah inş bizde o düzenli günleri görürüz inan su glifordan nefret ediyorum ama aksatmadan içmek zorundayım :((

ALLAH dileyince her şekilde olur
Sabredicez..... Rabbim dermansız dert vermesin

Merhaba arkadaşlar. Ocak ve mayis aylarında 2 düşük yaptim. Eşimle bebek cok istiyoruz. Agustos 25 te adet gördüm. Ve 12 Ekim oldu hala adet olamadım. Normalde 30 'a 30 olurum. Hiç gecikmem olmaz.1hafta once evde test yaptim 2 tane, negatif cikti. Baş dönmelerim ve göğüs şişliklerim oldu. 2 gun once Kan testi vermeye gittim. Sonuç 0.100 cikti. Yani negatif. Ama hala adet olamadim. 18 günüm gecti. Sizce kan testinde yanılma olabilir mi ? :KK43::KK43::KK43:

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım 10 aylık evliyim ve ilk defa bu ay 6.günüm geciktim hiçbir regl belirtim yok dün kan testim 2.0 cıktı sizce bikaç gün daha beklemeli miyim ? :110: Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.:oops:

Back