kızlar benimde adetim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı.. öncesinde de idrar testi yaptım çıkmadı. yazılanları bugün okudum umutlandım, yoksa soğan suyuna başlayacaktım. bekliyorum şimdi.
Ay İnşallah Amiiinkeşke bırakabilsem ama adet olmadığımı görünce daha fazla umutlanıyorum.. inşallah bizde hamile kalırız.
Merhaba benimde adetim geçeli 7 gün oldu 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olacak gibi değilim Ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim burda okudukça umutlaniyorumda pazartesi günü doktora randevum var eğer geç döllenme ise çıkarmi acaba o güne
Mrb lar ... son adet tarihim 14 ekim beklenen adet tarihim 12-13 kasım olması gerekiyor ama 15 gün geçti hala regl olmadim adet gecikmemin 1. Ve 10. Gününde dr a gittim ilkinde kan verdim 1.2 çıktı yani negatif 2.sinde ultrason baktı ve rahim duvarında kalinlasma var hcg bakalım dedi gebelik ihtimali var dedi dr ama kanda sonuç yine 1.2 negatif çıktı . normal adet olmam gereken tarihte adet olacakmış gibi ağrılar çektim belim kasiklarim fena halde agiriyordu ve sanki her an kanama olacakmış gibiydi 4 gün çektim şiddetli ağrıları ve şuan mide bulantısı yorgunluk aşırı iştah ve bitmek bilmeyen vajinal akıntım var. Dr yumurtalarda hiçbir sıkıntın yok temiz adet olmayı bekle adetinin 2.günü gel bi daha bakalim dedi ama üzerinden 5 gün daha geçti toplamda 15 gün gecikmem var. Benim gibi olup da hamileliği sonradan çıkan var mı kızlar?? İnsan umitleniyor kanda negatif görmeme rağmen hamile olmadığıma inanmiyorum dr kese de gözükmüyor dedi ama yine de ümidim var .. lütfen bişeyler söyleyin bana
Hala adet olmadim geçen hafta çubuk test yaptım yine negatif çıktı 2.adet tarihim geldi ama daha bi belirti yok 18 aralık ta dr a gidicem sonucu yazarım sizimerhaba
sonucunuzu merak ettim inşallah pozitf olmuştur.
MERHABA BAYA GEÇ YAZIYORUM AMA ADETİNİZ KAÇ GÜN GECİKİNCE TEST YAPMIŞTINIZ.Kizlar gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?