Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

doktor tarlusal vermişti kullancam artik olsa bugün yaptığım testte çıkardı bence

Allah isteyen herkese nasip etsin. Sanki isteyince ozellikle olmuyormus gibi. Tam tamam olsun dedik istedik duzenim mi bozuluo nedir. Normalde bozulmazdi. Sizinde adet gecikmeniz baya olmus. Gec dollenme sebebiyle tahlilde cikmayabiliyormus bunu yasayanlar olmus diye umitlendim ama sanirim bu gecikme 15 20 gun kadar olursa. Eger olmadigina eminseniz kullanin ben bir 10 gun bekleyecegim olmazsam tekrar tahlil yaptirmayi dusunuyorum.

annem izin vermiyor ilacı içmeme

Belkide icmemeniz daha iyidir bende ilac kullanmaktan yana degilimdir.
ben ağrı kesici bile içen biri degilim ama napiyim iki aydir adet olmadim sol kasigim hep agriyor göğüslerim acıyor aşırı bi şişkinlik var adet olmamak cok rahatsiz etmeye başladı idrar testlerine guven olmaz diyo herkes ama bilemiyorum artik

bide kabullensek hamile olmadigimizi 4 idrar iki kan yaptim hala kabullenmek istemiyo beynim hahahah aslinda bebek yok kist yada hormonlarimiz bozuk pazartesi randevu aldim doktora gidecegim bakalim ne siyecek

bide kabullensek hamile olmadigimizi 4 idrar iki kan yaptim hala kabullenmek istemiyo beynim hahahah aslinda bebek yok kist yada hormonlarimiz bozuk pazartesi randevu aldim doktora gidecegim bakalim ne siyecek
bende ayniyim adet olmadigimiz sürece inanmak yok gerçi ben en son kan testini yapali neredeyse iki hafta olacak kist falan da yok bende o yuzden umitliyim ama nasip

benim gibi olup hamile oldugunu öğrenen çok bende heves yapiyorum tabi ister istemez
Evet insan acaba diyor. Cok istedigimiz icin olsa gerek. Rahatsiz olmaniz normal 2ay gerçekten uzun bir süre. Ben 1hafta sonra bir test daha yapıcam yoksa kabullenip doktora gidicem.

Evet insan acaba diyor. Cok istedigimiz icin olsa gerek. Rahatsiz olmaniz normal 2ay gerçekten uzun bir süre. Ben 1hafta sonra bir test daha yapıcam yoksa kabullenip doktora gidicem.
bence hiic o testlerle vakit harcama git doktora idrar testleri negatif cikinca bile inanmak istemiyoruz çünkü ben pazartesi yine gidicem hastaneye en dogru sonuclar yine ordan çıkar

Kızlar merhaba aralık 18 adet oldum 21 inde bitti şu sıralar adet bekliyorum ama İnan'ın kafam çok karıştı adet takvimine göre 13 ünde olmam gerekiyordu falan bana akıl verir misin geçiyor mu şuan yoksa daha var mı İnan'ın kafam basmıyor şu sıralar bide 22-23 günde bir oluyordum normalde tabi zaman zaman tutmadığı da oluyordu sizce.?

bence hiic o testlerle vakit harcama git doktora idrar testleri negatif cikinca bile inanmak istemiyoruz çünkü ben pazartesi yine gidicem hastaneye en dogru sonuclar yine ordan çıkar
Evet belkide beklemem giderim cunku kisttende suphe ediyorum. Eger oleyse de erken ogrenmek daha iyi.

Merhaba bence gecikmis sayilmaz.

valla bosa.bekleme en son korunmasiz girdigin ikiskiyi hesabla
Evet. Hep duzenli oluyordu diye kesin bisey var diye dusundum ama olabilir sonucta insaniz. Her zaman gunu gunune olcak diye bir sey yok. Doktora gidince neticeyi yazarim buraya.
kac gun geciktin benim yarin tam iki ay olacak rekor kirdim ilk ay kalmam imkansiz korunduk cunki sonrasinda korhnmadik ama kan ve idrar tesintjn cikmadi birsey yani bende hamilelik yok baya umutlandimdi hatta mide bulantum var ama psikolojik kendimk cok kaptirdim salak gibi 4 kere idrar testi ve bir kan yaptirdim bende yillardir ilk kez bu kadar birsey yasadim rekor kirdim belkide ondan bu kadar inandim umarim sizlerde vardir bnm gibi uzulmezsiniz isin kotu yani testi yaptiriyorum negatif ama beynim kabullenmiyo yarin randevum var bakalim ne cikacak buyuk ihtimal tarlusal verecek

daha var canim 1 hafta daaha beklemen laxim eger bir hafta icinde olmasaan kan veirirsjn ama.suan icin erkwn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…