• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Evet. Hep duzenli oluyordu diye kesin bisey var diye dusundum ama olabilir sonucta insaniz. Her zaman gunu gunune olcak diye bir sey yok. Doktora gidince neticeyi yazarim buraya.
bende yarin doktora gidicem inşallah cümleten hamileyizdir :halay:

valla bosa.bekleme en son korunmasiz girdigin ikiskiyi hesabla

kac gun geciktin benim yarin tam iki ay olacak rekor kirdim ilk ay kalmam imkansiz korunduk cunki sonrasinda korhnmadik ama kan ve idrar tesintjn cikmadi birsey yani bende hamilelik yok baya umutlandimdi hatta mide bulantum var ama psikolojik kendimk cok kaptirdim salak gibi 4 kere idrar testi ve bir kan yaptirdim bende yillardir ilk kez bu kadar birsey yasadim rekor kirdim belkide ondan bu kadar inandim umarim sizlerde vardir bnm gibi uzulmezsiniz isin kotu yani testi yaptiriyorum negatif ama beynim kabullenmiyo yarin randevum var bakalim ne cikacak buyuk ihtimal tarlusal verecek

bende yarin doktora gidicem inşallah cümleten hamileyizdir :halay:
hayirlisi yarin aksama neyim varmis belli olacak ama hamile degilim o kesjnlesti hormonal bozukluk yada kist off valla hamile cikmayi cok isterdim ama malasef okadar testten sonra cikardi umarim sizlerde vardir yarin aksama yazsin herkes sknuclari

hayirlisi yarin aksama neyim varmis belli olacak ama hamile degilim o kesjnlesti hormonal bozukluk yada kist off valla hamile cikmayi cok isterdim ama malasef okadar testten sonra cikardi umarim sizlerde vardir yarin aksama yazsin herkes sknuclari
millet 3 aylikken bile o gebelik testlerinde cikmiyo bu kadarda hastaliga inandirmayin kendinizi bence

millet 3 aylikken bile o gebelik testlerinde cikmiyo bu kadarda hastaliga inandirmayin kendinizi bence
nasil yani 3 ay adet olmayip kan testi yapan kiside mi cikmis ama o sole olmus olabilir test yaptigi zaman hamile degilmistir sonraki iliskide hamile kalmistir yoksa hamile iken kan testjnde muhakkak cikar sadece gec dollenmede cikmiyo ikiskiden 10. gun muhakak beta hcg yukseliyo bide mesala sperm rahim 3 gune yakin yasiyo ikiskiden sonra 3. gun dollenme olduysa ve kan tahlili olduysa 7 gun yapar ve kanda cikmaz dollenme ile alakasi var beta hcgnin ama en sonki iliskiden 13 ..14 .. gun gectiyse muhakkak cikiyo ama o iliskiden sonra tekrar korunmayjnca aslinda test yaptigimizda degil sonrasinda kaliyoruz..

nasil yani 3 ay adet olmayip kan testi yapan kiside mi cikmis ama o sole olmus olabilir test yaptigi zaman hamile degilmistir sonraki iliskide hamile kalmistir yoksa hamile iken kan testjnde muhakkak cikar sadece gec dollenmede cikmiyo ikiskiden 10. gun muhakak beta hcg yukseliyo bide mesala sperm rahim 3 gune yakin yasiyo ikiskiden sonra 3. gun dollenme olduysa ve kan tahlili olduysa 7 gun yapar ve kanda cikmaz dollenme ile alakasi var beta hcgnin ama en sonki iliskiden 13 ..14 .. gun gectiyse muhakkak cikiyo ama o iliskiden sonra tekrar korunmayjnca aslinda test yaptigimizda degil sonrasinda kaliyoruz..
Zaten bu ihtimaller yüzünden insan kendini kaptırıyor. Bende beklemedeyim. Regl günüme yakın ilişkiden olabilir mi diye. Umarım hepimiz fazla beklemeden hamiş oluruz.

idrar testinden bahsediyorum ve bu kişi bizzat komşum

Zaten bu ihtimaller yüzünden insan kendini kaptırıyor. Bende beklemedeyim. Regl günüme yakın ilişkiden olabilir mi diye. Umarım hepimiz fazla beklemeden hamiş oluruz.
benim yarin adetim tam 30 gun gecmis olacaak yani iki aydir adet olamadim yillardir hic bu kadar gecmedi ondan umutlanmistim yarin randevum var belli olacak gecme.sebebi

benim yarin adetim tam 30 gun gecmis olacaak yani iki aydir adet olamadim yillardir hic bu kadar gecmedi ondan umutlanmistim yarin randevum var belli olacak gecme.sebebi
benim bugün 36. günüm ikinci adetiminde 3. günü teeeeee 6 kasımda adet oldum en son yani bu kadar geciktim bari hamile olayim :KK70:

Merak ettim bende. Kötü bir şey yoktur bence. Zaman zaman vücut şaşıyor demek ki. Sonucu buraya yazarsınız.

Kızlar benimde adetim in bugün 13.cü günü yaklaşık gecikmem oldu. 16 aylik bebeğim var emziriyorum. Normalde asla gecikmem hep erken olurum ama asla gecikmez. Perşembe günü beta hcg batırdım sonuç 0. Ama içim içimi yiyor acaba geç döllenme mi diye tedirginim. Sizce hamile olabilir miyim? Bu arada Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)

Kızlar benimde adetim in bugün 13.cü günü yaklaşık gecikmem oldu. 16 aylik bebeğim var emziriyorum. Normalde asla gecikmem hep erken olurum ama asla gecikmez. Perşembe günü beta hcg batırdım sonuç 0. Ama içim içimi yiyor acaba geç döllenme mi diye tedirginim. Sizce hamile olabilir miyim? Bu arada Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :)
slm.canim.hg en son korunmasiz iliskinj hesabla ve kan testi yaotigin gunu karsilastir eger 10 gunu gectiyse hamilee deglsindir tabi yakin bir zamanda da ilisi yasadiysan oladabilir tarihlerini biliyosan ihtimalleride sen bilirsjn

slm.canim.hg en son korunmasiz iliskinj hesabla ve kan testi yaotigin gunu karsilastir eger 10 gunu gectiyse hamilee deglsindir tabi yakin bir zamanda da ilisi yasadiysan oladabilir tarihlerini biliyosan ihtimalleride sen bilirsjn
Canım adetime birkaç gün kala oldu galiba nasıl sa adet olacam düşüncesiyle ama bilemiyorum of

Kızlar benimde adetim in bugün 13.cü günü yaklaşık gecikmem oldu. 16 aylik bebeğim var emziriyorum. Normalde asla gecikmem hep erken olurum ama asla gecikmez. Perşembe günü beta hcg batırdım sonuç 0. Ama içim içimi yiyor acaba geç döllenme mi diye tedirginim.

Canım adetime birkaç gün kala oldu galiba nasıl sa adet olacam düşüncesiyle ama bilemiyorum of
bugun 13. gun ise persembe test yaomisin uc gun geri gidersek 10. gun yapmissjn testi eger iliskiyede 2 ikigun once girdiysen adetten 10 dan 2 cik 8. gun desek yine ufak bir ihtimal yuksek.cikardi kan testin tabi gec.dollendiyse cikmaz sali gunu.yapacagin test sana.kesin sonucu verir.eger.bebek.dusunmuyorsan daha dikkatli ol.cunki bazen ne.zamn yumurtlama.oldugu belli olmuyo buyuk ihtimal.tarihleri digru hatirliyosan hamile degilsin ama iliskiden iki gun sonra falan dollenme olduysa cikmayada bilir kesin sonuc icin sali carsamba saglik ocaginda kan testi.ver

Back