adet geciikmesi son 2 aydır olduğunu söylüyorsanız. çok erken gebelikler de bhcg negatif çıkabilir. ancak siz 9 gün geçtiğini söylüyorsunuz.bu durumda bhcg yani gebelik testi pozitif çıkmalıydı. lekelenmede adet habercisi olabilir. ilk adet gördüğünüzde mutlaka hormon tahlilleri istenmelidir.op.draslıalay
adet geciikmesi son 2 aydır olduğunu söylüyorsanız. çok erken gebelikler de bhcg negatif çıkabilir. ancak siz 9 gün geçtiğini söylüyorsunuz.bu durumda bhcg yani gebelik testi pozitif çıkmalıydı. lekelenmede adet habercisi olabilir. ilk adet gördüğünüzde mutlaka hormon tahlilleri istenmelidir.op.draslıalay
Merhaba,Kızlar geçen perşembe günü kan testi yaptırdım hcg 2 çıktı kasıklarda şişlik sağ kasikta segirme goguslerde damarlarda belirginlesme iştahta değişme vs vardı bugün adetim gecikeli 12.gün kasikta şişlik fazla olmasa da goguslerim de damarlar aşırı belirgin ve göğüsteki minik kırmızı noktalar çoğalip belirginlesmis idrar testi yapmak istemiyorum çünkü hep silik çıkıyor çok silik kan testini de daha 5 gün önce yaptırdım bişey çıkmadı kafam karıştı
Benimde 14.gün adetim gecikeli 1 hafta önce kan testi yaptırdım çıkmadı bişey peki sende hiç belirti var mı canım yoksa sadece adet gecikmesi mi var bende goguslerim de damarlar çok belirginlesti ilk zamanlar sağ kasıgım segiriyodu bugünlerde sabah kalkınca sol kasıgım ağrıyor sonra geçiyor bilmiyorum neler oluyor yaniSlm. Merhaba.Ben 3 yillik ewliyim.we 1 buck sender cocuk icin uqrasyrz ama olmadi esn son 4 ay once asilama yaptrdik oda tutmayinca ara werdik. Sorum da su kizlar. Benim adetim hep duzenlidr. Gunu birakin hatta nerdyse saatinde qelr. En son adet tarihim 25 subat.26 mart ta adet olmam qerekirkn sadece 2 3 damla cok acik pembe kan qeldi oda peceteye silince belli oluyodu sonra bi dha bsy yok. Webuqn adetim qecikeli 20 qun oldu. 13 qun qecikmede idrar testi yaptk cikmadi. 14 qun doktora qittik oda test yapti qorunmedi.sonra ultasonla bakti belli olmuyo dedi. We adet sokturucu iqne werdi we wuruldum. Dha sonra adetin 18 qunu tekrar doktora qittik. Ultrasonla bakyi yine qorunmuyo sonra alttan bakti yine qorunmedi sonra kan testi yaptirdik. Beta 0.54 cikti qebelik yok dedi. We benim buqn adetm qecikeli 20 qun. Adet sokturucu iqne olali 7 qun oldu hala yok acaba qorunmemis olup ta hamile olabilir miyimm cewaplarsnz cokkk sewinirm
Bende miqde bulantisiwar canim. Kasiklrmda aqri qbi bisey oluyo bole ceiklme qbi qoquslermin ucu aciyo asiri derce istahim acildi. Surekli bi uyku isteqi war bole cnmBenimde 14.gün adetim gecikeli 1 hafta önce kan testi yaptırdım çıkmadı bişey peki sende hiç belirti var mı canım yoksa sadece adet gecikmesi mi var bende goguslerim de damarlar çok belirginlesti ilk zamanlar sağ kasıgım segiriyodu bugünlerde sabah kalkınca sol kasıgım ağrıyor sonra geçiyor bilmiyorum neler oluyor yani
Hamile oldugumu soyledi doktor ama kapl atisi henuz yoktu. Onbes gun sonra goruselim dedi ve cuma gunu gittim. Kese buyudugu halde kalp atisi hala yok. Gec dollenmede boyle olabiliyor dedi. Carsamba gunu tekrar gidecegim hala yoksa bir sikinti vardir dedi. Ama etrafta herkesin dedigi sey kiz cocuklari biraz daha gec oluyormus. Kardesim swkizinci haftasinda duymus. İnsallah siz hamilesinizdir. Merakla cevap bekliyorum :)Merhaba,
Enteresan bir durum gerçekten . Peki hamile misiniz merak ettim ben de aynı durumdayım butun yorumları okuyorum umutla sevgiler...
Doktorun dedigi sey bu. Gec dollenme diye. Ben en subat 15 de adet olmustum annem cok rahatsizdi yogun bakimda yatiyordu o zaman. Tam 12 gun kaldi. Stres korku hat safhadaydi belki o yuzdendir bilemiyorum. Kalp atiso henuz yok ama buyuyor kese bakalim carsamba tekrar doktor gorecek. Allah herkese hayirlisini nasip etsinCanim hayırlı olsun ne güzel sürpriz olmuş. Acaba çok mu geç yumurtlamissin o yüzden çıkmamış
Aynı şeyleri yaşıyorum şuan. Gecen sene kürtaj oldum karnımda öldü bebeğim.. 1 yıl korun dedi doktor yani korunmayı yeni bıraktım adetim gecikti bu ay. 2 gün önce kan testi yaptırdım ama negatif çıktı ama hala adet olmadımkızlar bende en son 29 agustosta adet oldum.adetlerim hep düzenliydi 28 günde olurdum bu ayın 27sinde kanda baktırdım negatif bugünde idrar testi yaptım negatiff.karnım gaz dolu ara ara kasıklarım agrıyoo gögsüm karıncalanıyo bazen acıyo adet olucak gibi oluyorum ama hala olmadım son 2 gündürde acık sarı akıntım var.acaba kan testi cıkmayabilirmi ama bugünki idrar testimde negatif kafam cok karısık 3 ay önce düsükyaptım bebis ccok ama cook istiyorum stresdenmi böyle oldu kii lütfen fikirlerinizi yazınnn
Olabilir diyolar genelde geç döllenme olabiliyomus.0.1 çıkanı hangi gün yaptın?Kizlar insallah gec kalmamisim burda birileri vardir… gectigimiz kan tahlili yaptirdim 0,1 cikmisti bugun tekrar yaptirdim 5 cikti doktor haftaya tekrar gel dedi en son adet tarihimde 1 nisandi sizce hamilemiyimdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?