Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba Aslı Hanım,
Benim adetlerim düzenli normalde, en son 9 mart ta adet gördüm ama normalden az geldi, yani gün olarak her zamanki gibiydi ama sildikçe gelen bir adet kanamasıydı. Bugun 10 nisan ve adet olamadım.3-4 aydır Bebek için eşimle korunmuyoruz. 7 nisanda test yaptım negatif çıktı. Tekrar ne Zaman test tapmalıyım ve ne zaman doktora gitmeliyim?yanıtlarsanız çok Mutlu olurum
Teşekkürler.

Merhaba Aslı Hanım,
Benim adetlerim düzenli normalde, en son 9 mart ta adet gördüm ama normalden az geldi, yani gün olarak her zamanki gibiydi ama sildikçe gelen bir adet kanamasıydı. Bugun 10 nisan ve adet olamadım.3-4 aydır Bebek için eşimle korunmuyoruz. 7 nisanda test yaptım negatif çıktı. Tekrar ne Zaman test tapmalıyım ve ne zaman doktora gitmeliyim?yanıtlarsanız çok Mutlu olurum .
Teşekkürler.

Kızlar geçen perşembe günü kan testi yaptırdım hcg 2 çıktı kasıklarda şişlik sağ kasikta segirme goguslerde damarlarda belirginlesme iştahta değişme vs vardı bugün adetim gecikeli 12.gün kasikta şişlik fazla olmasa da goguslerim de damarlar aşırı belirgin ve göğüsteki minik kırmızı noktalar çoğalip belirginlesmis idrar testi yapmak istemiyorum çünkü hep silik çıkıyor çok silik kan testini de daha 5 gün önce yaptırdım bişey çıkmadı kafam karıştı

Merhaba,
Eczanelerde satılan bir marka var gebelik testi kesin sonuç veriyor onu yap bence , burada reklama girer diye adı yazılmıyor sanırım pre....r . Doğru uygularsan %99 sonuç. Bence hemen yap. Sevgiler .

Slm. Merhaba.Ben 3 yillik ewliyim.we 1 buck sender cocuk icin uqrasyrz ama olmadi esn son 4 ay once asilama yaptrdik oda tutmayinca ara werdik. Sorum da su kizlar. Benim adetim hep duzenlidr. Gunu birakin hatta nerdyse saatinde qelr. En son adet tarihim 25 subat.26 mart ta adet olmam qerekirkn sadece 2 3 damla cok acik pembe kan qeldi oda peceteye silince belli oluyodu sonra bi dha bsy yok. Webuqn adetim qecikeli 20 qun oldu. 13 qun qecikmede idrar testi yaptk cikmadi. 14 qun doktora qittik oda test yapti qorunmedi.sonra ultasonla bakti belli olmuyo dedi. We adet sokturucu iqne werdi we wuruldum. Dha sonra adetin 18 qunu tekrar doktora qittik. Ultrasonla bakyi yine qorunmuyo sonra alttan bakti yine qorunmedi sonra kan testi yaptirdik. Beta 0.54 cikti qebelik yok dedi. We benim buqn adetm qecikeli 20 qun. Adet sokturucu iqne olali 7 qun oldu hala yok acaba qorunmemis olup ta hamile olabilir miyimm cewaplarsnz cokkk sewinirm

Benimde 14.gün adetim gecikeli 1 hafta önce kan testi yaptırdım çıkmadı bişey peki sende hiç belirti var mı canım yoksa sadece adet gecikmesi mi var bende goguslerim de damarlar çok belirginlesti ilk zamanlar sağ kasıgım segiriyodu bugünlerde sabah kalkınca sol kasıgım ağrıyor sonra geçiyor bilmiyorum neler oluyor yani

Bende miqde bulantisiwar canim. Kasiklrmda aqri qbi bisey oluyo bole ceiklme qbi qoquslermin ucu aciyo asiri derce istahim acildi. Surekli bi uyku isteqi war bole cnm

Merhaba,
Enteresan bir durum gerçekten . Peki hamile misiniz merak ettim ben de aynı durumdayım butun yorumları okuyorum umutla sevgiler...
Hamile oldugumu soyledi doktor ama kapl atisi henuz yoktu. Onbes gun sonra goruselim dedi ve cuma gunu gittim. Kese buyudugu halde kalp atisi hala yok. Gec dollenmede boyle olabiliyor dedi. Carsamba gunu tekrar gidecegim hala yoksa bir sikinti vardir dedi. Ama etrafta herkesin dedigi sey kiz cocuklari biraz daha gec oluyormus. Kardesim swkizinci haftasinda duymus. İnsallah siz hamilesinizdir. Merakla cevap bekliyorum :)

Canim hayırlı olsun ne güzel sürpriz olmuş. Acaba çok mu geç yumurtlamissin o yüzden çıkmamış
Doktorun dedigi sey bu. Gec dollenme diye. Ben en subat 15 de adet olmustum annem cok rahatsizdi yogun bakimda yatiyordu o zaman. Tam 12 gun kaldi. Stres korku hat safhadaydi belki o yuzdendir bilemiyorum. Kalp atiso henuz yok ama buyuyor kese bakalim carsamba tekrar doktor gorecek. Allah herkese hayirlisini nasip etsin

Merhabalar. Adetim 22 gün gecikti. 4 ve 7. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. Adet olurum diye bekliyordum olmadığım için 9. Günde sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sitres yaptım heralde dedim. Ancak halen olmamıştım 15. Günde devlette kadın doğum merkezine gittim ultrasondan baktı bişey göremedi. Bir kan testi daha yapalım dedi. Sonuç malesef yine negatifti. Progestan diye bir ilaç berdi 15 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Eğer gebelik varsa etkilemez dedi. İlacı kullanmaya başlayalı 7 gün oldu halen bişey yok. Eşimle 8 aylık evliyiz ve 2-3 aydır çocuk düşünmeye başladık. Bununla ilgili sağlık ocağından da yardım aldık. 23 yaşındayım ve 28 günde bir adet görüyorum çok düzenliydi normalde. Hala hamilelik ihtimali varmıdır acaba ? Yoksada o doktor neden öyle söyledi?

Kızlar bende geçen ay 3 nde oldum şuan hala olmadım 4.gn idrar testi yaptım birinde negatf dgernde hafif silikti dün kan testi yaptim oda negatif hamile olabilir mum

Aynı şeyleri yaşıyorum şuan. Gecen sene kürtaj oldum karnımda öldü bebeğim.. 1 yıl korun dedi doktor yani korunmayı yeni bıraktım adetim gecikti bu ay. 2 gün önce kan testi yaptırdım ama negatif çıktı ama hala adet olmadım bi olsam da hamile miyim kist mi var niye olmuyorum diye düşünmesem. Sen ne yapmıştın adet olmak için

kızlar ben 7 aylık evliyim hiç korunmuyoruz en son 20 nisanda adet oldum eczanede çalışıyorum zırt pırt test yapıp yapıp duruyorum 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı aynı gün test doğru mu diye bi tane daha yaptım bu sefer negatif çıktı hastaneye gittim akşamına kan tahlili yaptırdım ama o da negatif çıktı ve bütün belirtiler var göğüslerim ağrıyo kasıklarımda batma var leğen kemiğim çok ağrıyo ve çok gazım var adetime 11 gün var bakalım 6 gün kala tekrar test yapıcam inşallah hamileyimdir

ALLAH İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ YAPAR İNŞALLAH :)

Bende yeni üye oldum :)
Kızlar durumuma bir yorum yapabilirsiniz çok sevinirim.ben çok duzensiz adet görüyorum bazen döngü 32 gün duruyor bazen 44 bazen daha farkli. En son 28 martta adet oldum nisanin 25inde çok açık kahverengi akıntı başladı ve hala azalarak devam ediyor günde bir iki damla kadar.bir kaç sefer pembe renkli geldi.normalde adet öncesi goguslerim çok sertleşir ve acır şuanda hiçbirşey yok.felaket bir iştah artışı var.bugün kan testi için gittim net değer yazmiyordu <100 şeklindeydi yani negatif.ama karnim sert ve bu pembe lekeler umutlandirmisti beni geç döllenme ihtimali varmı sizce adet olmazsam testi tekrarlamalı miyim 1 hafta sonra?
Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler:)

Kizlar insallah gec kalmamisim burda birileri vardir… gectigimiz kan tahlili yaptirdim 0,1 cikmisti bugun tekrar yaptirdim 5 cikti doktor haftaya tekrar gel dedi en son adet tarihimde 1 nisandi sizce hamilemiyimdir ?

Kizlar insallah gec kalmamisim burda birileri vardir… gectigimiz kan tahlili yaptirdim 0,1 cikmisti bugun tekrar yaptirdim 5 cikti doktor haftaya tekrar gel dedi en son adet tarihimde 1 nisandi sizce hamilemiyimdir ?
Olabilir diyolar genelde geç döllenme olabiliyomus.0.1 çıkanı hangi gün yaptın?
Bnm Son adet tarihim 28 mart hala olmadım tekrarlasammi bilemiyorum

7 Mayıs cumartesi günü tahlil yaptırdım 0.1 cikti 9 Mayıs pazartesi günü tekrarladım tahlili 5 çıktı zannettim ama 5'ten küçükdur yazıyor... Son adet tarihimde Nisan 1 de ve hala hasta olmadım

kızlar benimde adetim gecikeli 10 gün oldu ve dün kan testi yaptırdım saglık ocagında negatif cıktı.. ama hala umutluyum sizce birazdaha bekliyip kadın doğum uzmanınına mı gitsem cok istiyorum bebiş 1 senelik evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…