inş. canım amin ya şu hamilelik takvimini bilen varmı naıl yapılıyorBenm ilki de gec dollenmeydi ama saglkszdı ne yazkki korkıyorm inş rabbm nasip eder hepimize
Arama kismina hamilelik takvimi yaz forumun arama kismina ordan bulursun heralde caniminş. canım amin ya şu hamilelik takvimini bilen varmı naıl yapılıyor
Bn blmiom da yapmşsn ne guzl:)inş. canım amin ya şu hamilelik takvimini bilen varmı naıl yapılıyor
evet evet profilinden oluyormuşBn blmiom da yapmşsn ne guzl:)
Sonra adet oldunuz mu acabaaynı durum benim başıma geldi 10 gün geçikmiştim gebelik testi ve kan testinde negatif çıktı sonra doktora gittimde adet geçikmesi dedi sen biraz bekle olmasan doktora git canım
Eee hamilemiymissinizMrb cnm adetin kac gun gecince hamileligin belli oldu benim bugün 14 gun gecti en son dokuz gun gece test yaptim negatif kan hem de
Canim hayırlı olsun ne güzel sürpriz olmuş. Acaba çok mu geç yumurtlamissin o yüzden çıkmamışKonuyla alakami olunca herseyi arastirir oluyoruz. Ben yenj uye oldum. Subatin 15 i en son adet tarihimdi. Martin 15 ine adet olmam lazimdi olmadim. 17 sinde hcg kan tahlili yaptirdim, 0.0 negatifti.. Hala adet olmayinca uc gun sonra doktora gittim bisey yoktu ne bebek ne iltihap nede baska bi sey. Bana sokturucu igne yazdi yorunlardan aci verici oldugunu okuyunca almadim. Kendiliginden olmasini bekledim. Bes gun sonra idrar testi yaptim pozitif ertesi gun kan tahlili. Sonuc 261.8 pozitif dediler. İki gun so ra yani dun yine kan verdim 462 cikti. Enteresan bisey.
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay 7gün gecikmeli olarak 1martta adet oldum bu ayda adetim geçeli 9.günümdeyim hala olmadım gecikmenin 6.gününde kan testim 2.0 çıktı yani negatif önceki adet aylarımda gününde yada bir iki gün gecikmeli oludum iki ay önce soğan kürü uyguladım tüm hormonlarımı bozdu iki aydır böyle gecikmeli oluyorum soğandan mı yoksa bebiş mi var bilmiyorum.ben çok şiddetli ader sancısı çekerim ve sancılar günümden on gün önce başlar.ama bu ay hiç bişey olmadı taki günüm geçene kadar hafif kasık ağrısı o kadar üç gündürde gögüs ağrısı.tek belirti bunlar ne akıntı ne başka bişey sadece bekliyorum bir umut.
adet geciikmesi son 2 aydır olduğunu söylüyorsanız. çok erken gebelikler de bhcg negatif çıkabilir. ancak siz 9 gün geçtiğini söylüyorsunuz.bu durumda bhcg yani gebelik testi pozitif çıkmalıydı. lekelenmede adet habercisi olabilir. ilk adet gördüğünüzde mutlaka hormon tahlilleri istenmelidir.op.draslıalayKızlar bugün 10.günüm kahverengi lekelenmem var kırmızılar ne zaman gelir bilmiyorum kahveleri görüp kırmızılar ne zaman gelir eğer bebiş yoksa cv verirseniz sevinirim korkuyorumm
Konuyla alakami olunca herseyi arastirir oluyoruz. Ben yenj uye oldum. Subatin 15 i en son adet tarihimdi. Martin 15 ine adet olmam lazimdi olmadim. 17 sinde hcg kan tahlili yaptirdim, 0.0 negatifti.. Hala adet olmayinca uc gun sonra doktora gittim bisey yoktu ne bebek ne iltihap nede baska bi sey. Bana sokturucu igne yazdi yorunlardan aci verici oldugunu okuyunca almadim. Kendiliginden olmasini bekledim. Bes gun sonra idrar testi yaptim pozitif ertesi gun kan tahlili. Sonuc 261.8 pozitif dediler. İki gun so ra yani dun yine kan verdim 462 cikti. Enteresan bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?