Çok sevindim canım:) bende bugün idrar testi yaptım coookk silik ikinci çizgi ama kan tahlili yaptirmaktan korkuyorum.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla evladini kucağına alKizlar gebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım:) bende bugün idrar testi yaptım coookk silik ikinci çizgi ama kan tahlili yaptirmaktan korkuyorum.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla evladini kucağına alKizlar gebeyim
Mrb foto atar msn birbirimize destek olalım bnmde cok silik cizgi var kan testnden korkuyorm belm kasıklarm agryo adet olcm gbi goguslermde hassas vala kafayı belrtyle bozdm ofÇok sevindim canım:) bende bugün idrar testi yaptım coookk silik ikinci çizgi ama kan tahlili yaptirmaktan korkuyorum.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla evladini kucağına al
Valla benim adet gecikmesi,iştah ve yuzumun yanmasından başka belirtim yok attim bu arada testi kuzum ya bence bi kac gün daha bekleyip kan testi yaptıralim ne dersin?Mrb foto atar msn birbirimize destek olalım bnmde cok silik cizgi var kan testnden korkuyorm belm kasıklarm agryo adet olcm gbi goguslermde hassas vala kafayı belrtyle bozdm of
Canim bir hafta sonra bu gün tekrar kan testi yaptır bence eğer hamileysen mutlaka o değer artacaktır bu arada sende benim gibi zor sabredenlerdensen iki günde bir idrar testi yap evde fotoğraflarını çek oradan da takip edebilirsinMerhaba ben de en son 15 nisanda adet oldum dün 1 gün gecikti heyecanlandim kan testi yaptirdim 0.81 cikti... ama hala içimde bir ümit var acaba tekrar testi ne zaman yaptırmalı yim. ? Yarın adet olmazsam doktora gitsem mi? Tecrübelerinizden bana da aktarsaniz
Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor o Yüzden ayırt etmem zor ama ben 2 hafta önce kan testi yaptım negatif çıktı hala adet olmadım idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı yine kan testi yapıcamkızlar ben 7 aylık evliyim hiç korunmuyoruz en son 20 nisanda adet oldum eczanede çalışıyorum zırt pırt test yapıp yapıp duruyorum 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı aynı gün test doğru mu diye bi tane daha yaptım bu sefer negatif çıktı hastaneye gittim akşamına kan tahlili yaptırdım ama o da negatif çıktı ve bütün belirtiler var göğüslerim ağrıyo kasıklarımda batma var leğen kemiğim çok ağrıyo ve çok gazım var adetime 11 gün var bakalım 6 gün kala tekrar test yapıcam inşallah hamileyimdir
ALLAH İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ YAPAR İNŞALLAH :)
Eşim de kızıyor kendi kendini strese sokuyor sun diye en iyisi sizin dediğiniz ben evde idrar testi yapayım... bir de yumurtlama takvimini bu ay duzenli uygulamistik ondan da ümidim var ama nasibim neyse o olur...Canim bir hafta sonra bu gün tekrar kan testi yaptır bence eğer hamileysen mutlaka o değer artacaktır bu arada sende benim gibi zor sabredenlerdensen iki günde bir idrar testi yap evde fotoğraflarını çek oradan da takip edebilirsin
Olur cnm hayrlısı inşValla benim adet gecikmesi,iştah ve yuzumun yanmasından başka belirtim yok attim bu arada testi kuzum ya bence bi kac gün daha bekleyip kan testi yaptıralim ne dersin?
Gec dollenmedir cnm o zaman hyrlı olsn bida kan testi yaptr ama darısı basımızaaKizlar ben en son 1 nisanda adet olmustum bende sizin gibi kan testi yaptirdim negatif cikti hep moralim bozuluyodu en son 16 mayista yaptirdim daha 7,78 cok yeni moralinizi bozmayin
Kizlar ben en son 1 nisanda adet olmustum bende sizin gibi kan testi yaptirdim negatif cikti hep moralim bozuluyodu en son 16 mayista yaptirdim daha 7,78 cok yeni moralinizi bozmayin
Mrb benm ablam var adetleri zaten duzensiz ama 2 ay adet olamyınca kan verdi 109 cktı sata gore cok dusuktu deger doktor gec dollenme dedi 3 hafta geriden geliyodu saglıksız gebelikti bu arada umarım yardmcı olmşmdrGeç döllenme yaşayıp hamile olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.normalde adetleriniz düzenlimidir. Yani hamile olduğunuz ay mı geç yumurtladınız yoksa adet aralığınız zaten uzun mu oluyordu. İnşallah sormak istediğim şeyi anlatabilmişimdir.
Gec dollenmedir belki cnm birz dh bekle doktora gttn miMerhaba kızlar, adetimi 7 gün geçti dün kan testi yaptırdım hamilelik çıkmadı. Kasık ağrım var . İdrar testindede çıkmadı. Ama ben hamile olduğumu hissediyorum inş öyledir
İnşaallah yaa gitmedim. Düşük yaptım ben tekrardan hüsrana uğramak istemiyorum o yüzden çok üstüne düşmüyorum.Gec dollenmedir belki cnm birz dh bekle doktora gttn mi
1 hafta dhaa bekle olmazsan gt cnm benm kardeşm dha once yasad gec dollenme 2 ay gecti adetnden ama 5 haftalık hamşti 3 hafta geriden geliodu hayrlısı olsunİnşaallah yaa gitmedim. Düşük yaptım ben tekrardan hüsrana uğramak istemiyorum o yüzden çok üstüne düşmüyorum.
Merhaba yazınızda bişey dikkatimi çekti yumutlama takvimi yazmışsınız o nedir biz de bebek için Tedavi görüyoruz bu ay ilk kez aşılama oldu kan testim negatif çıktı ama doktor ısrarla bekle diyor şansın yüksek bazen geç döllenir diyor yumurtlama takvimi dediğinizi öğrenip uygulamak istiyorumEşim de kızıyor kendi kendini strese sokuyor sun diye en iyisi sizin dediğiniz ben evde idrar testi yapayım... bir de yumurtlama takvimini bu ay duzenli uygulamistik ondan da ümidim var ama nasibim neyse o olur...